EN
Всички категории
EN

Защита на личните данни

Това известие за поверителност („Съобщение за поверителност“) описва как Changsha Sinocare Inc и неговите филиали и филиали, които се свързват с настоящото Известие за поверителност - всеки администратор на данни на субекта - („Sinocare, „Наши“, „ние“ или „ние“) могат да събират, използват и споделят информация, свързана с вас като идентифицирано или идентифицируемо физическо лице („лични данни“).

Моля, прочетете внимателно цялото това съобщение за поверителност, преди да използвате нашите уебсайтове, известия по имейл, мобилни приложения, приложения за социални медии, приспособления и други наши онлайн услуги („Услугите“), защото то ще ви помогне да разберете какви данни събираме, как използваме и споделете го и какъв е вашият избор по отношение на тези данни.


За нас

   Sinocare има 19 години опит в BGM индустрията от основаването си през 2002 г., тя е най-голямата компания за производство на BGM в Азия и първата в списъка компания за производство на глюкоза в Китай, посветена на иновациите в технологията за биосензор, разработването, производството и маркетинга на бързо продукти за диагностично тестване. През 2016 г., след успешното придобиване на Nipro diagnostika Inc. (сега преименувана на Trividia Health Inc.) и PTS Diagnostics Inc., Sinocare се превърна в 5-ия най-голям производител на глюкомер в света и една от водещите компании в POCT индустрията в света.

МИСИЯ

    Като предоставяме висококачествени продукти и услуги за хора с диабет и други хронични заболявания, които да им помогнат да подобрят качеството на живота си.

ВИЗИЯ

    Водещ експерт по управление на диабета в Китай и BGM експерт в света.

ГРИЖА ЗА ЛЮБОВТА

    Награден „Награда за Китай за най-добри работодатели в 2020 г.“

ПРОФЕСИОНАЛНА СЕРТИФИКАЦИЯ

    Получен сертификат за регистрация на медицинско изделие и одобрение за производство през 2004 г. Преминал ISO: 13485 от EU TUV и получи CE сертификат през 2007 г.

ГЛОБАЛНО ПРИЗНАВАНЕ

    Изброена от Forbes като една от 200-те азиатски компании „Най-добра под един милиард“ през 2015 г. като най-голямото производствено съоръжение за BGMS в Азия.

СВЕТОВНО ВОДЕЩЕ

    Придоби шестото предприятие за измерване на глюкоза в света. Влезе във водещия лагер на BGMS в света.

ЛИДЕР В ПРОМИШЛЕНОСТТА

    Производственото съоръжение за производство на биосензор Sinocare Lu Valley, разположено в Националната високотехнологична зона за индустриално развитие в Чангша, стартира през 2013 г. С около 66,000 2 мXNUMX брутна площ, нашата фабрика се превръща в най-голямата производствена база в България за наблюдение на кръвната глюкоза (BGMS) в Азия.

    Нашият бизнес обхваща 135 държави и региони в света.

    Повече от 63% извънборсов дял и 130,000 XNUMX аптеки в Китай.

    Нашите продукти включват глюкоза в кръвта, липиди в кръвта, кетон в кръвта, гликозилиран хемоглобин (HbA1c), пикочна киселина и други показатели за диабет.

АНГАЖИМЕНТ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО

    Като един от демонстрационните проекти на Националната програма за високотехнологична индустриализация на биомедицинското инженерство, Sinocare получи финансова подкрепа от Националния иновационен фонд за няколко пъти и премина сертифициране на системата за управление на качеството ISO: 13485 и европейски сертификат CE през 2007 г.

ЕКСПЕРТЪТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДИАБЕТ

    През последните 15 години нашите точни, достъпни и лесни за използване системи за мониторинг на кръвната захар бяха добре приети от всички сегменти клиенти в Китай, като над 50% от населението за самоконтрол на диабета използва продукти на Sinocare. С гордост можем да твърдим, че успешно сме образовали и популяризирали самоконтрола на кръвната захар за хора с диабет в Китай.

    Притежаването на система за мониторинг на кръвната захар обаче е само първата стъпка. За да постигнат целта да контролират ефективно нивото на кръвната захар, хората с диабет трябва да се научат как да тестват кръвната захар, кога да тестват, колко често да тестват и какво да правят с данните. Освен това, как диетата и упражненията влияят върху индивидуалното ниво на глюкоза в кръвта, трябва също да се разглеждат като част от уравнението. За да помогнем на хората с диабет да разберат всички важни аспекти на управлението на диабета, напълно се съгласува с нашата цел „От промотора на кръвен глюкоза до експерт по управление на диабета“.

    Тази цел мотивира всички в Sinocare: доставихме системи за мониторинг на глюкозата в кръвта с по-модерни технологии, разработихме многоаналитични анализатори, за да предоставим повече информация за диабета, разработихме болнична платформа за управление на диабета, за да затворим кръга между лекари, пациенти, диетолози и преподаватели по диабет. В крайна сметка ще създадем екосистема за управление на диабета и ще предложим решение за подобряване на качеството на живот на хората с диабет, за опростяване на взаимодействието между доставчиците на здравни услуги и пациентите и за подобряване на здравната икономика за нашето общество.


Връзка с нас

Ако искате да упражните правата си за поверителност на данните, както е посочено по -долу, или имате въпроси относно настоящото Известие за поверителност, нашата информация за контакт е следната:

Електронна поща: [имейл защитен]

Внимание: Директор по защита на данните

Телефон: +86 175 0843 8176

Какво"sapp:+86 175 0843 8176

 

Overview

Услугите на SinocareДъщерните и свързаните дружества на Русия се притежават, управляват и предоставят от такива дъщерни дружества и дружества. Моля те Натисни тук за списък на Sinocareдъщерни дружества и филиали на. Това Известие за поверителност обаче САМО регулира използването на Sinocare фирмени услуги, които са конкретно свързани с тази Декларация за поверителност. Използването на определени продукти или услуги може да бъде предмет на допълнителни известия за поверителност. Други Sinocare Услугите на компанията могат да се свържат или по друг начин да предоставят свое, отделно известие.

Нашите практики за поверителност могат да варират в различните държави, в които работим, за да отразят местните практики и законовите изисквания.



Събиране на лични данни

Ние събираме лични данни и нелична информация, която ни предоставяте, за да извършим покупка, да поискаме информация или актуализации на нашите продукти или услуги или по друг начин да използваме Услугите. Ние автоматично събираме Лични данни и нелична информация за това как използвате Услугите и вашите предпочитания.   

 

Как използваме Вашите лични данни

Ние използваме вашата информация, включително вашите лични данни за следните цели: За да ви предоставим исканите от вас услуги, да подобрим нашите услуги, да предлагаме на пазара нашите продукти и да отбележим вашите предпочитания, за да осигурим възможно най -доброто потребителско изживяване.  

 

Правни основания за обработката и последиците

Ние разчитаме на определени правни основания за събирането, обработката и използването на вашите лични данни, като например обработката, която е необходима, за да ви предоставим продукти или услуги.

По принцип предоставянето на личните ви данни е доброволно, но в някои случаи е необходимо. Ако не предоставите личните си данни, това може да доведе до недостатъци за вас. 

 

Лични данни, споделени с трети страни

Можем да споделяме вашите лични данни с нашите дъщерни дружества, филиали и други трети страни по света, за да ви информираме за продукти и оферти, които може да представляват интерес за вас, както е разрешено от приложимото законодателство.

Можем също така да споделяме вашите лични данни с нашите доставчици на услуги по целия свят, които са длъжни да третират личните ви данни в съответствие с настоящото известие за поверителност, съгласно изискванията на закона и в някои други ситуации, когато използвате такива доставчици на услуги за предоставяне на лични данни или услуги на вас чрез нашите Услуги. 

 

Международен поток от данни

Някои държави или юрисдикции може да не осигурят същото ниво на защита на данните като държавата, в която първоначално са били събрани вашите лични данни, но ние ще предприемем стъпки, за да продължим да защитаваме по подходящ начин вашите лични данни.

 

Вашият избор и права

Ако се намирате или живеете в определени географски райони, може да имате редица права във връзка с личните ви данни. 

 

Колко дълго съхраняваме Вашите данни

Ние не съхраняваме Вашите лични данни по -дълго от необходимото.

 

 

Събиране на лични данни

Можем да събираме лични данни от вас чрез използването на Услугите (особено ако решите да ги предоставите), включително без ограничение:

· Вашето име, имейл, потребителско име, телефонен номер, компания и адрес, („Информация за контакт“);

· Вашият пол, възраст, гражданство, образование, професия, професия и ниво на доходите („Демографска информация“);

· Номер на вашата кредитна карта, адрес за фактуриране, адрес за доставка, код за сигурност и други данни за транзакция и потвърждение („Информация за плащане“);

· Разгледани страници и продукти, добавени артикули в пазарската ви кошница, реклами, върху които сте кликнали, имейли от нас, които сте отворили, тип браузър, операционна система („OS“), адрес на Интернет протокол („IP“) и информация за устройство и местоположение ( заедно „Аналитична информация“);

· Публично достъпна информация за вас от източници на трети страни, като например пощенската услуга за проверка на адреса за доставка;

· Вашата мобилна операционна система, вграден от нас идентификатор на мобилно устройство или други често използвани идентификатори на мобилни устройства.

Можем да събираме лични данни от вас за трета страна. Например, като част от процеса на регистрация на нашия акаунт на дистрибутор, можете да посочите името, телефонния номер и имейл на административни и технически контакти. Ако ни изпратите лични данни за друго физическо лице, вие носите отговорност да се уверите, че имате правомощия да го направите и да ни позволите да използваме личните им данни в съответствие с настоящото съобщение за поверителност.

Можем да събираме вашата лична информация или данни за използване от трети страни, включително без ограничение:

· Вашият имейл адрес и други събрани лични данни за вас могат да бъдат препратени до Sinocare от уебсайт на трета страна, когато поискате Sinocare да се свържем с вас чрез такъв уебсайт на трета страна;

· Вашите лични данни могат да бъдат препратени на Sinocare когато решите да участвате в приложение или функция на трета страна, като чат на живо, една от нашите страници в социалните медии или подобно приложение или функция на уебсайт на трета страна;

· Допълнителни лични данни могат да бъдат препратени на Sinocare от трети страни, за да комбинираме с личните данни, които събираме, когато използвате Услугите, за да подобрим способността ни да ви обслужваме, да фокусираме съдържанието, което ви предоставяме, и да ви предложим възможности за закупуване на продукти или услуги, които според нас може да са от интерес за вас въз основа на информацията, която сме събрали.

Ние ще приложим условията на нашето Известие за поверителност към всички лични данни, получени от трета страна, освен ако не сме ви разкрили друго.  Sinocare не носи отговорност за разпространението на Вашите лични данни от тези трети страни.

 

Как използваме Вашите лични данни 

Можем да използваме Вашите лични данни за следните цели, както е позволено от приложимото законодателство:

· Покупки: Можем да използваме вашата информация за контакт и информация за плащане, за да ни позволите да обработваме и изпълняваме покупките, които правите чрез Услугите.

· Обслужване на клиенти: Можем да използваме вашата информация за контакт, за да получаваме и отговаряме на вашите въпроси относно продукти, услуги или гаранции и да комуникираме с вас относно конкурси, анкети или лотарии. За да отговорим на вашите въпроси, можем също да поискаме вашата индустрия и/или името и адреса на дилъра, който ви е продал нашия продукт.

· Обратна връзка: Можем да използваме вашето потребителско име, имейл адрес, закупени продукти и друго съдържание, генерирано от потребители, което можете да предоставите, когато оценявате и преглеждате нашите продукти.

· Регистрация на уебсайт: Ние можем да използваме вашата информация за контакт и демографска информация, когато създавате акаунт чрез някоя от нашите Услуги, за да ви предоставим по -персонализирано потребителско изживяване.

· Анализ: Когато използвате Услугите, ние автоматично събираме и използваме Аналитична информация, за да можем непрекъснато да подобряваме вашето преживяване с нашите Услуги и да насочваме маркетинга и рекламата на нашите Продукти към вас.

· Маркетинг: Можем да използваме Вашите лични данни, за да определим кои продукти могат да представляват интерес за вас, да ви предоставим маркетингови съобщения (освен ако не сте се отказали от такива съобщения) и да проведем проучване на пазара. Също така можем да използваме информацията, която ни предоставяте, включително вашата индустрия, независимо дали притежавате нашия продукт, опит с нашите продукти и генерирано от потребители съдържание, за тези маркетингови цели.

· Услуги, базирани на местоположението: Може да използваме вашето текущо местоположение, предоставен адрес и/или пощенски код, за да ви предоставим местоположението на търговеца на дребно на нашите продукти или друга подходяща информация.

Можем също така да използваме Вашите лични данни по други начини, които са в съответствие с гореописаните цели и по друг начин да администрираме нашите уебсайтове и да Ви предоставяме нашите Услуги.

 

Правни основания за обработката и последиците

Ние разчитаме на следните правни основания за събирането, обработката и използването на вашите лични данни:

· обработката е необходима за предоставяне на Услугите, както поискате от вас;

· вашето съгласие;

· обработването е необходимо за изпълнение на договор, по който сте страна, или за предприемане на стъпки по ваше искане преди сключване на договор;

· обработването е необходимо за спазване на правно задължение, на което сме подчинени;

· обработването е необходимо за целите на законните интереси, преследвани от нас или от трета страна, с изключение (за резиденти на Европейското икономическо пространство („ЕИП“)), когато тези интереси са по -важни от вашите интереси или основни права и свободи които изискват защита на личните данни; такива законни интереси са изпълнението на целите за обработка, посочени по -горе.

Като цяло предоставянето на Вашите лични данни е доброволно, но в някои случаи е необходимо, за да сключите договор с нас или да получите нашите продукти или услуги, както поискате от вас.

Ако не предоставите личните си данни, това може да доведе до недостатъци за вас - например може да не успеете да получите определени продукти и услуги. Ако обаче не е посочено друго, не предоставянето на личните ви данни няма да доведе до правни последици за вас.

 

Забележете Sinocare За Инвеститори

Някои страници на нашите уебсайтове позволяват на инвеститорите да влизат Sinocare за получаване на обществено достъпна информация, свързана с работата на компанията. Инвеститорите могат да преглеждат и/или да изискват определена информация чрез нашия уебсайт тук. В зависимост от това каква информация е поискана от инвеститор, тази функция на нашия уебсайт може да поиска и инвеститорът може да избере да предостави името на инвеститора, длъжността, организацията, професията, адреса, телефонния номер и имейл адреса („Информация за инвеститора“ ). Sinocare ще използва информация за инвеститора, за да провери самоличността на инвеститора и да изпълни всички искания за информация.

 

Съобщение за кандидатите за работа

Някои страници на нашите уебсайтове включват възможността за хора, желаещи да работят Sinocare или някое от неговите дъщерни дружества или компании, за да научите повече информация за възможностите за заетост на адрес Sinocare, нейните филиали и/или дъщерни дружества. За да кандидатствате за отворени позиции чрез нашия уебсайт, трябва да създадете профил за заетост чрез нашия уебсайт тук, която включва информацията, че Sinocare изисква от вас да предоставите и можете да изберете да предоставите, за да бъдете разгледани за наемане на работа („Информация за кандидати за заетост“).

Преди да създадете профил за заетост, трябва да приемете утвърдително условията за поверителност, уреждащи представянето на вашата информация Sinocare за целите на заетостта тук. Условията, на които се съгласявате, за да създадете профил на заетост, са решаващи Sinocareизползва информацията, която предоставяте, за да кандидатствате за работа. Sinocare ще използва информацията за кандидата за заетост за целите на оценката и наемането, както и за комуникация в подкрепа на оценката и наемането.

 

Сигурност

Ние поддържаме подходящи технически и организационни мерки за защита на вашите лични данни, включително гарантираме, че трети страни доставчици на услуги, които имат достъп или обработват лични данни от наше име и филиали, поддържат такива предпазни мерки. Ние се стремим да шифроваме номера на кредитни карти от транзакции на електронна търговия, извършвани на нашите уебсайтове, използвайки технологията на защитен слой („SSL“).

Въпреки това, нито един метод за предаване в Интернет или електронно съхранение не е 100% сигурен или без грешки, така че не е възможно да се гарантира абсолютна сигурност. Трябва да се предпазите от неоторизиран достъп до вашата парола и до вашия компютър и не забравяйте да излезете, когато приключите с използването на споделен компютър. Ако имате основание да смятате, че взаимодействието ви с нас вече не е сигурно (например, ако смятате, че сигурността на всеки акаунт, който може да имате при нас, е компрометиран), моля незабавно да ни уведомите по имейл [имейл защитен] или като ни се обадите на +86 175 0843 8176

Когато ние сме ви дали или сте избрали парола, която ви позволява достъп до определени части от нашите уебсайтове, вие носите отговорност да запазите тази парола поверителна. Не трябва да споделяте паролата си с никого.


Международен поток от данни

Личните данни, които събираме или получаваме за вас, могат да бъдат прехвърляни и/или обработвани от органи, които се намират вътре или извън ЕИП.

Някои от получателите на вашите лични данни (вижте също по-долу) се намират в държави с решения за адекватност (по-специално Канада (за непублични организации, предмет на канадския Закон за защита на личните данни и електронни документи) и Аржентина), а в във всеки случай прехвърлянето по този начин се признава за осигуряване на адекватно ниво на защита на данните от гледна точка на европейското законодателство за защита на данните (вж. член 45 Общ регламент за защита на данните - „GDPR“).

Други получатели може да се намират в държави, които не осигуряват адекватно ниво на защита от гледна точка на европейското законодателство за защита на данните (по -специално САЩ). Ще вземем всички необходими мерки, за да гарантираме, че трансферите извън ЕИП са адекватно защитени съгласно изискванията на приложимото законодателство за защита на данните. По отношение на трансферите към държави, които не осигуряват адекватно ниво на защита на данните, ние ще основаваме прехвърлянето на подходящи предпазни мерки, като например стандартни клаузи за защита на данните, приети от Европейската комисия или от надзорен орган (член 46, параграф 2, буква в) или (г) GDPR), одобрени кодекси за поведение, заедно със задължителни и изпълними ангажименти на получателя (член 46, параграф 2, буква д) GDPR), или одобрени механизми за сертифициране, заедно със задължителни и изпълними ангажименти на получателя (член 46 (2) (е) GDPR). Можете да поискате копие от такива подходящи предпазни мерки, като се свържете с нас, както е посочено по -горе в раздела Контакти с нас.

Дребни Сладки и Бисквитки

Ние използваме „бисквитки“, малък текстов файл, прехвърлен на вашето устройство, заедно със сходни технологии (например технологии за интернет маркери, уеб маяци и вградени скриптове), за да ви помогнем да ви осигурим по -добро, по -персонализирано потребителско изживяване. За да научите повече за това как използваме бисквитки и да променим настройките ви за бисквитки, моля Натисни тук.

Сигнали „Не проследявайте“

Някои интернет браузъри включват функция „Не проследявайте“, която сигнализира на уебсайтовете, които посещавате, че не искате да проследявате онлайн активността си. Като се има предвид, че няма единен начин, по който браузърите предават сигнала „Не проследявайте“, нашите уебсайтове в момента не интерпретират, не реагират или не променят практиките си, когато получат сигнали „Не проследявайте“.  
 

Google Recaptcha

Ние използваме Google reCAPTCHA, която е безплатна услуга, която защитава уебсайтовете от спам и злоупотреба, като използва усъвършенствани техники за анализ на риска, за да различава хората и ботовете. Google reCAPTCHA работи по различен начин в зависимост от версията, която е внедрена. Например може да бъдете помолени да поставите отметка в квадратче, което показва, че не сте робот, или Google reCAPTCHA може да открие злоупотребяващ трафик без взаимодействие с потребителя. Google reCAPTCHA работи чрез предаване на определени типове информация на Google, като URL адрес на препращащия, IP адрес, поведение на посетителя, информация за операционната система, браузър и продължителност на посещението, бисквитки и движения на мишката. Използването на Google reCAPTCHA подлежи на това на Google Политика за Поверителност и Условия за ползване. Налична е повече информация относно Google reCAPTCHA и как работи тя тук.

 

Лични данни, споделени с трети страни

Ние споделяме вашите лични данни само с компании, организации и физически лица извън Sinocare както е описано по-долу.

· Получатели вътре Sinocare и трети страни. Може да споделяме вашите лични данни с Sinocareна филиали и други компании в цял свят, включително нашите независими дилъри, производители и доставчици, за да могат тези компании да се свържат с вас относно своите продукти, услуги или други предложения, които може да представляват интерес за вас. Може също да споделяме вашите лични данни с определени бизнес партньори. В зависимост от категориите лични данни и целите, за които са събрани личните данни, различни организации и вътрешните отдели в тези субекти могат да получат вашите лични данни. Например нашият ИТ отдел може да има достъп до данните за вашия акаунт, а нашият отдел за маркетинг и продажби може да има достъп до данните за вашия акаунт или данни, свързани с поръчки на продукти. Освен това, други отдели в рамките Sinocare може да има достъп до определени лични данни за вас на базата на необходимостта да знаете, като отдел за правни и спазване на изискванията, финансов отдел или вътрешен одит. Това Известие за поверителност не урежда независими уебсайтове на трети страни или друг уебсайт, който няма връзка към настоящото известие за поверителност.

· Доставчици на услуги. Можем да споделяме вашите лични данни със свързани и несвързани компании, които изпълняват задачи от наше име, свързани с нашия бизнес. Такива задачи включват обработка на плащания, изпълнение на поръчки, доставка на пакети, услуги за локализиране, анализ на данни за използването на уебсайтове или мобилни приложения, обслужване на клиенти, електронна и пощенска услуга по пощата, конкурси/анкети/тотализация, маркетингови услуги, социална търговия и медийни услуги (напр. рейтинги, прегледи, форуми) и изчисляване, управление и отчитане на данък върху продажбите. Трети доставчици на услуги получават Вашите лични данни, ако е необходимо за изпълнение на тяхната роля, и ние ги инструктираме да не използват личните ви данни за други цели.

· Както се изисква или отговаря на закона. Ние ще използваме и разкриваме Вашите лични данни, както е разрешено от приложимото законодателство, включително без ограничение:

Съгласно приложимото законодателство, включително закони извън държавата ви на пребиваване, да спазвате законовите процедури и да отговаряте на искания от публични и държавни органи, включително публични и държавни органи извън държавата ви на пребиваване;

За прилагане на нашите условия, включително разследване на потенциални нарушения;

За откриване, предотвратяване или друго решаване на проблеми с измамите, сигурността или технически проблеми; и

За да защитим нашите операции или тези на някое от нашите филиали; за защита на нашите права, поверителност, безопасност или собственост и/или тази на нашите филиали, вие или други; и да ни позволи да използваме наличните средства за защита или да ограничим щетите, които можем да понесем.

· Бизнес Трансфери. Докато продължаваме да развиваме бизнеса си, може да продаваме или купуваме марки, магазини, дъщерни дружества или бизнес единици. Можем да споделяме и/или прехвърляме Вашите лични данни с трета страна в такива транзакции (включително без ограничение, всяка реорганизация, сливане, продажба, съвместно предприятие, прехвърляне, прехвърляне или друго разпореждане на целия или част от нашия бизнес, марки, филиали , дъщерни дружества или други активи). Информацията за клиентите обикновено е един от прехвърлените бизнес активи, но остава обект на съществуващо вече приложимо Съобщение за поверителност.

Може да споделяме обобщени данни, които са били анонимизирани (така че да не бъдете идентифицирани) с трети страни - като издатели, рекламодатели или свързани уебсайтове - и може да направим тези данни публично достъпни. Например, можем да споделяме информация публично, за да покажем тенденции относно общото използване на нашите услуги или продукти.

 

Обществени форуми

Нашите уебсайтове могат да предлагат обществено достъпни блогове, табла за съобщения или форуми на общността. Трябва да знаете, че всяка информация, която предоставяте в тези области, може да бъде прочетена, събрана и използвана от други, които имат достъп до тях.

 

Връзки към социални мрежи и други уебсайтове на трети страни

Нашите Услуги могат да съдържат връзки към социални мрежи и други уебсайтове и мобилни приложения, които се управляват и контролират от трети страни. Въпреки че се опитваме да се свързваме само с уебсайтове, които споделят нашите високи стандарти и зачитане на поверителността, ние не поемаме отговорност за съдържанието или практиките за поверителност, използвани от други уебсайтове. Освен ако не е посочено друго, всички лични данни, които предоставяте на всеки такъв уебсайт на трета страна, ще бъдат събирани от тази страна, а не от нас, и ще бъдат предмет на политиката за поверителност на тази страна (ако има такава), а не на настоящото известие за поверителност. В такава ситуация няма да имаме контрол и не носим отговорност за използването на тази страна от личните данни, които им предоставяте.

 

Деца

В съответствие със Закона за защита на личните данни на децата онлайн, 15 USC, §§ 6501-06 и 16 CFR, §§ 312.1-312.12, нашият уебсайт не позволява на деца под 13 години да стават потребители и ние не събираме умишлено информация от деца. Използвайки нашия уебсайт, Вие декларирате, че сте навършили 13 години.

 

Вашият избор и права

Ако се намирате или живеете в определени географски райони, може да имате редица права във връзка с личните ви данни, както е описано по -долу.

Жители на Южна Африка

Моля, вижте приложеното външна декларация за поверителност и достъп до информационно ръководство приложимо за Южна Африка.

Жители на ЕИП

В случай, че се намирате в ЕИП при достъп до Услугите или администраторът на данни, както е описано по -горе в раздела Преглед, се намира в ЕИП, се прилага следното:

Ако сте декларирали съгласието си относно определено събиране, обработка и използване на вашите лични данни (по -специално относно получаването на директна маркетингова комуникация по имейл, SMS/MMS, факс и телефон - където е приложимо), можете да оттеглите това съгласие във всеки време с бъдещ ефект. Освен това можете да възразите срещу използването на Вашите лични данни за целите на маркетинга.

Моля, обърнете внимание, че горепосочените права могат да бъдат променени съгласно приложимия закон за защита на данните. По -долу, моля, намерете допълнителна информация за правата си, доколкото се прилага GDPR (за избягване на съмнения, следното се прилага само в случай, че се намирате в ЕИП при достъп до Услугите или администратора на данни, както е описано по -горе в раздела Преглед в ЕИП):

(i) Право да поискате достъп до вашите лични данни

Възможно е да имате право да получите от нас потвърждение за това дали личните данни, отнасящи се до вас, се обработват или не, и когато това е така, да поискате достъп до личните данни. Тази информация за достъп включва целите на обработката, категориите на съответните лични данни и получателите или категориите получатели, на които личните данни са били или ще бъдат разкрити.

Може да имате право да получите копие от личните данни, които се обработват. За допълнителни копия, поискани от вас, можем да начислим разумна такса въз основа на административните разходи.

(ii) Право да се поиска коригиране

Може да имате право да получите от нас коригиране на неточни лични данни, отнасящи се до вас. В зависимост от целите на обработката, може да имате право да попълните непълни лични данни, включително чрез предоставяне на допълнителна декларация.

(iii) Право да поискате заличаване (право да бъдете забравени)

При определени обстоятелства може да имате право да получите от нас изтриване на лични данни, отнасящи се до вас, и ние може да сме длъжни да изтрием такива лични данни.

(iv) Право да поискате ограничаване на обработката

При определени обстоятелства може да имате право да получите от нас ограничение за обработване на вашите лични данни. В такъв случай съответните данни ще бъдат маркирани и могат да бъдат обработвани само от нас за определени цели.

(v) Право да се иска преносимост на данни

При определени обстоятелства може да имате право да получавате личните данни, отнасящи се до вас, които сте ни предоставили, в структуриран, често използван и машинно четим формат и може да имате право да предавате тези данни на друго лице безпрепятствено от нас.

(vi) Право на възражение

При определени обстоятелства може да имате право по всяко време да възразите, въз основа на вашата конкретна ситуация, срещу обработването на вашите лични данни от нас и от нас може да се изисква да не обработваме повече вашите лични данни. Такова право на възражение може да се прилага особено, ако Sinocare събира и обработва Вашите лични данни за целите на профилирането, за да разбере по -добре вашите бизнес интереси Sinocareпродукти и услуги на. Освен това можете да възразите срещу използването на вашите данни за целите на директния маркетинг. Ако имате право на възражение и упражнявате това си право, личните Ви данни повече няма да се обработват за такива цели от нас. За да упражните това право, моля, свържете се с нас, както е посочено по -горе в раздела Контакти с нас. При определени обстоятелства може да имате право да възразите по всяко време на основания, свързани с вашата конкретна ситуация, срещу обработването на вашите лични данни от нас и ние може да се изисква да не обработвате повече вашите лични данни. Такова право на възражение може да се прилага особено, ако Sinocare събира и обработва Вашите лични данни за целите на профилирането, за да разбере по -добре вашите бизнес интереси Sinocareпродукти и услуги на. Освен това можете да възразите срещу използването на вашите данни за целите на директния маркетинг. Ако имате право на възражение и упражнявате това си право, вашите лични данни вече няма да се обработват за такива цели от нас. За да упражните това право, моля, свържете се с нас, както е посочено по -горе в раздела Контакти с нас.

Такова право на възражение обаче може по -специално да не съществува, ако обработването на Вашите лични данни е необходимо за предприемане на стъпки преди сключване на договор или за изпълнение на вече сключен договор.

В случай, че сте ни дали съгласието си за целите на директния маркетинг (например, активно сте се абонирали за нашите бюлетини), можете да оттеглите съгласието си, както е описано в горната част на този раздел.

(vii) Други права във връзка с автоматизираното вземане на решения

Освен това, при определени обстоятелства по отношение на автоматизираното вземане на индивидуални решения, имате право да получите човешка намеса, да изразите своята гледна точка и да оспорите решението.

Можете също така да имате право да подадете жалба до компетентния надзорен орган по защита на данните. Можете да упражните това право в надзорен орган, по -специално в държавата -членка на ЕИП по местоживеене, работно място или място на предполагаемото нарушение.

 

Колко дълго съхраняваме вашите данни

Вашите лични данни ще се съхраняват толкова дълго, колкото е необходимо, за да ви предоставим исканите услуги и продукти. След като прекратите отношенията си с нас, ние или ще изтрием Вашите лични данни, или ще анонимизираме личните ви данни, освен ако не са приложими законови изисквания за запазване (например за целите на данъчното облагане). Може да запазим вашите данни за контакт и интереси в нашите продукти или услуги за по -дълъг период от време, ако сте ни позволили да ви изпращаме маркетингови материали. Можем също така да запазим Вашите лични данни след прекратяване на договорните отношения, ако Вашите лични данни са необходими, за да се съобразят с други приложими закони или ако имаме нужда от Вашите лични данни за установяване, упражняване или защита на правен иск, само на базата на необходимостта да се знае . Доколкото е възможно, ние ще ограничим обработването на Вашите лични данни за такива ограничени цели след прекратяване на договорните отношения.

 

Жители на Невада

Законът на Невада позволява на жителите на Невада да се откажат от продажбата на определени видове лична информация. При спазване на няколко изключения, законът на Невада определя „продажба“, означаваща обмен на определени видове лична информация за парично възнаграждение на лице, за да може лицето да лицензира или продаде информацията на допълнителни лица. В момента не продаваме лична информация, както е определено в закона на Невада. Ако обаче сте жител на Невада, пак можете да подадете потвърдено искане за отказ от продажби и ние ще запишем вашите инструкции и ще ги включим в бъдеще, ако нашата политика се промени. Исканията за отказ могат да се изпращат на:  [имейл защитен].

Жители на Калифорния

Законът за поверителност на потребителите в Калифорния, Калифорния. Civ. Код § 1798.100 и сл. („CCPA“), изисква да предоставим на жителите на Калифорния съобщение за поверителност, което съдържа изчерпателно описание на нашите онлайн и офлайн практики относно събирането, използването, разкриването и продажбата на лична информация и на правата на жителите на Калифорния по отношение на тяхната лична информация. информация. Този раздел от Съобщението за поверителност е предназначен единствено и е приложим само за жителите на Калифорния. Ако не сте жител на Калифорния, това не се отнася за вас и не трябва да разчитате на това.

CCPA определя „лична информация“ като информация, която идентифицира, отнася се, описва, е разумно способна да бъде свързана или би могла разумно да бъде свързана, пряко или косвено, с конкретен жител или домакинство в Калифорния. Личната информация не включва публично достъпна, идентифицирана или обобщена информация. За целите на този раздел „Жители на Калифорния“ ще наричаме тази информация „Лична информация“.

CCPA съдържа изключение, което е от значение за нас. Някои от правата за поверителност на CCPA, обяснени по-долу, не се отнасят за личната информация, събрана в контекста между предприятията. Това е информация, отразяваща писмена или устна комуникация или транзакция между нас и потребител, когато потребителят действа като служител, собственик, директор, служител или изпълнител на друго предприятие и когато комуникацията или транзакцията се осъществяват единствено в контекста на ние провеждаме надлежна проверка относно, или предоставяме или получаваме продукт или услуга от или от такъв субект.

(i) Право да знаете за личната информация, събрана, разкрита или продадена

Ако сте жител на Калифорния, имате право да поискате да разкрием каква лична информация сме събрали за вас. Това право включва правото да поискате някое или всички от следните:

· Конкретни лични данни, които сме събрали за вас;

· Категории лична информация, които сме събрали за вас;

· Категории източници, от които е събрана личната информация;

· Категории лична информация, които сме продали (ако е приложимо) или разкрили за бизнес цели за вас;

· Категории трети страни, на които Личната информация е продадена (ако е приложимо) или разкрита за бизнес цели; и

· Търговска или търговска цел за събиране или, ако е приложимо, продажба на лична информация.

        Събиране на лична информация

В момента събираме и в рамките на 12 месеца преди „Последната ревизирана“ дата на настоящото Известие за поверителност сме събрали следните категории лична информация за жителите на Калифорния директно от тях и от дистрибутори на данни, държавни организации, бизнес партньори и свързани лица:

· Идентификатори (име, пощенски адрес, адрес на интернет протокол, имейл адрес, име на акаунт)

· Уникални лични идентификатори (бисквитки, маяци, пикселни маркери, идентификатори на мобилни реклами или друга подобна технология; номер на клиент, уникален псевдоним или псевдоним на потребителя; телефонни номера или други форми на постоянни или вероятни идентификатори, които могат да се използват за идентифициране на конкретен потребител или устройство)

· Телефонен номер

· Номер на кредитна и дебитна карта

· Друга финансова информация (напр. Доход на домакинство, номер, освободен от данъци)

· Всяка информация в историята на заявленията и претенциите на потребителя, включително записите за обжалване, ако информацията е свързана или разумно свързана с потребителя или домакинството, включително чрез устройство, от бизнес или доставчик на услуги

· Информация за дейността в Интернет или друга електронна мрежа (история на сърфиране и информация относно взаимодействието на потребителя с уебсайт, приложение или реклама)

· Данни за геолокация

· Търговска информация (записи на лично имущество, продукти или услуги, закупени, получени или обмислени; други истории или тенденции на закупуване или потребление)

· Информация за образованието

· Професионална или свързана с заетостта информация

· Характеристики на защитените класификации съгласно калифорнийското или федералното законодателство (например пол и семейно положение)

· Изводи, направени от горната информация за създаване на профил за потребител, отразяващ предпочитанията, характеристиките, психологическите тенденции, предразположенията, поведението, нагласите, интелигентността, способностите и способностите на потребителя 

В допълнение към целите, посочени по -горе в раздела Как използваме вашите лични данни, понастоящем събираме и сме събирали и продавали горепосочените категории лична информация за следните бизнес или търговски цели:

· Одит, свързан с текущо взаимодействие с потребителя и едновременна транзакция, включително, но не само, отчитане на рекламни импресии до уникални посетители

· Откриване на инциденти със сигурността, защита срещу злонамерена, измамна, измамна или незаконна дейност и преследване на отговорните за тази дейност

· Отстраняване на грешки за идентифициране и отстраняване на грешки, които влошават съществуващата планирана функционалност

· Извършване на услуги, включително поддържане или обслужване на сметки, предоставяне на обслужване на клиенти, обработка или изпълнение на поръчки и транзакции, проверка на информация за клиента, обработка на плащания, предоставяне на финансиране, предоставяне на рекламни или маркетингови услуги, предоставяне на аналитични услуги или предоставяне на подобни услуги

· Предприемане на вътрешни изследвания за технологично развитие и демонстрация

· Предприемане на дейности за проверка или поддържане на качеството или безопасността на услуга или устройство, което е собственост, произведена, произведена или контролирана от нас, и за подобряване, надграждане или подобряване на услугата или устройството

· Насърчаване на търговските или икономическите интереси на дадено лице, като например подтикване на друго лице към закупуване, отдаване под наем, отдаване под наем, присъединяване, абониране, предоставяне или замяна на продукти, стоки, собственост, информация или услуги или активиране или въздействие, пряко или косвено, търговска сделка

          Разкриване или продажба на лична информация

Следващата таблица идентифицира категориите лична информация, които разкрихме за бизнес цели на доставчици на услуги или продадохме на трети страни през 12 -те месеца, предхождащи „последната ревизирана“ дата на настоящото известие за поверителност, и за всяка категория категорията на доставчиците на услуги или трети страни, на които личната информация е била продадена или разкрита:

Категория лична информация

Категория доставчици на услуги

Категория трети страни

Име

· Бизнес партньори / свързани компании

· Доставчик на анализ на данни

· Външен субект на маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

Титуляр на сметката

· Бизнес партньори / свързани компании

· Доставчик на анализ на данни

· Правоприлагане / правни искания

· Външен субект на маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

Email адрес

· Бизнес партньори / свързани компании

· Правоприлагане / правни искания

· Външен субект на маркетинг

пощенски адрес

· Бизнес партньори / свързани компании

· Доставчик на анализ на данни

· Външен субект на маркетинг

Телефонен номер

· Бизнес партньори / свързани компании


Професионална или свързана с заетостта информация

· Бизнес партньори / свързани компании

· Правоприлагане / правни искания

· Предприятие за външен маркетинг

· Социални мрежи 

Записи за закупени, получени или обмислени продукти или услуги

· Бизнес партньори / свързани компании

· Предприятие за външен маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

Данни за геолокация

· Доставчик на анализ на данни

· Предприятие за външен маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

Бисквитки, маяци, пикселни тагове, идентификатори на мобилни реклами или друга подобна технология

· Доставчик на анализ на данни

· Предприятие за външен маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

Информация за образованието

· Доставчик на анализ на данни

· Външен субект на маркетинг

· Социални мрежи

Защитени класификации (напр. Пол и семейно положение)

· Маркетингова агенция


Изводи, направени от горната информация, за да се създаде профил за потребителя, отразяващ предпочитанията, характеристиките, психологическите тенденции, предразположенията, поведението, нагласите, интелигентността, способностите и способностите на потребителя


· Предприятие за външен маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

Закупуване или консумиране на истории или тенденции


· Предприятие за външен маркетинг

· Социални мрежи

· Рекламни мрежи

 

 

Ние не събираме съзнателно или продаваме Личната информация на непълнолетни под 16 години. 

(ii) Право да поискате изтриване на лична информация 

Ако сте жител на Калифорния, имате право да поискате да изтрием личната информация за вас, която сме събрали. Съгласно CCPA ние не сме длъжни да изпълним искане за изтриване, ако е необходимо да поддържаме личната информация, за да можем например да извършим транзакция, да открием инциденти със сигурността, да спазим законово задължение или по друг начин да използвате личната информация, вътрешно, по законен начин, съвместим с контекста, в който сте предоставили информацията.

(iii) Право на отказ от продажба на лична информация

Ако сте жител на Калифорния, имате право да ни насочите да спрем да продаваме вашата лична информация.

CCPA дефинира „продажба“ за продажба, отдаване под наем, освобождаване, разкриване, разпространение, предоставяне, прехвърляне или по друг начин устно, писмено или по електронен или друг начин лична информация на жител на Калифорния на друг бизнес или трета страна за парично или друго ценно възнаграждение.

За да се откажете от използването на бисквитки за реклама от трети страни, моля, вижте раздела „Бисквитки“ по-горе. Можете да подадете заявка за отказ от продажби, като кликнете върху тази връзка: „Не продавайте моята лична информация. ” Можете също да подадете заявка, като ни се обадите на +86 175 0843 8176.

Ако вместо това искате да се отпишете от нашите маркетингови съобщения, моля, изберете връзката за отписване в долния колонтитул на нашата електронна комуникация или ни изпратете имейл на
[имейл защитен]

(iv) Право на недискриминация за упражняване на правата на личен живот на жител на Калифорния

Няма да дискриминираме жителите на Калифорния, ако те упражняват някое от правата, предвидени в CCPA, както е описано в този раздел Жителите на Калифорния. Като такива, ние няма да откажем стоки или услуги на този жител на Калифорния; да начислява различни цени или цени за стоки или услуги, включително чрез използване на отстъпки или други предимства или налагане на санкции; предоставят различно ниво или качество на стоки или услуги на жителя на Калифорния; или предполагат, че жителят на Калифорния ще получи различна цена или курс за стоки или услуги или различно ниво или качество на стоки или услуги. Разрешено ни е обаче да начисляваме на жител на Калифорния различна цена или курс или да предоставяме различно ниво или качество на стоки или услуги, ако тази разлика е разумно свързана със стойността, предоставена ни от данните на физическото лице.

Как да подадете заявка за узнаване или изтриване

Можете да подадете заявка за познаване или изтриване, като ни се обадите на +86 175 0843 8176.

Нашият процес за проверка на искане за информация или изтриване

Ако установим, че вашето искане подлежи на изключение или изключение, ще ви уведомим за нашето решение. Ако установим, че вашето искане не подлежи на изключение или изключение, ние ще се съобразим с вашето искане при проверка на вашата самоличност и, доколкото е приложимо, самоличността на жителя на Калифорния, от чието име отправяте такова искане.

Ние ще проверим вашата самоличност до „разумна степен на сигурност“ или „разумно висока степен на сигурност“ в зависимост от чувствителността на личната информация и риска от нараняване на вас чрез неоторизирано разкриване или изтриване, както е приложимо.

За заявки за достъп до категории лична информация и за искания за изтриване на лична информация, която не е чувствителна и не представлява риск от увреждане от неоторизирано изтриване, ние ще проверим вашата самоличност до „разумна степен на сигурност“, като проверим поне две данни точки, които преди това ни предоставихте и които сме определили като надеждни с цел проверка на самоличността.

За искания за достъп до конкретни части от лична информация или за искания за изтриване на лична информация, която е чувствителна и представлява риск от нараняване поради неоторизирано изтриване, ние ще проверим вашата самоличност до „разумно висока степен на сигурност“, като проверим поне три части от Лична информация, която ни е предоставена по -рано и която сме определили като надеждна с цел проверка на самоличността. Освен това ще трябва да подадете подписана декларация под наказание за лъжесвидетелстване, в която се посочва, че сте лицето, чиято лична информация се иска.

Оторизирани агенти

Ако подавате заявка от името на жител на Калифорния, моля, изпратете искането по един от посочените по -горе методи. След подаване на искането, ние ще изискаме допълнителна информация, за да потвърдим вашите правомощия да действате от името на жителя на Калифорния.

Осветете Закона за светлината   

Можем да разкриваме лична информация на трети страни, за да могат те директно да предлагат на пазара своите продукти и услуги. Ако сте жител на Калифорния, Гражданският кодекс на Калифорния § 1798.83 ви позволява да поискате информация относно личната информация, разкрита през предходната календарна година, и самоличността на трети страни. За да направите такова искане, моля, изпратете имейл на [имейл защитен] с темата „Shine the Light Request“.

Достъпност

Ние се ангажираме да гарантираме, че тази Политика за поверителност е достъпна за хора с увреждания. Ако искате да получите достъп до тази Политика за поверителност в алтернативен формат, моля, свържете се с нас, както е посочено по -горе в раздела Контакти с нас.

Промени

Можем да актуализираме това Известие за поверителност от време на време. Ще ви уведомим за всякакви такива промени, включително кога те ще влязат в сила, като актуализираме датата „Последна ревизия“ по -горе или както се изисква по друг начин от приложимото законодателство.