EN
Όλες οι κατηγορίες
EN

Δήλωση Απορρήτου

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου ("Σημείωση απορρήτου") περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Changsha Sinocare Inc και οι θυγατρικές και οι θυγατρικές της που συνδέονται με αυτήν τη Σημείωση απορρήτου - κάθε υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων οντότητας - ("Σινοκαρέ, "" Μας "," εμείς "ή" εμείς ") μπορεί να συλλέγει, να χρησιμοποιεί και να μοιράζεται πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς ως αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο (" Προσωπικά Δεδομένα ").

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρη τη σημείωση απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπούς μας, τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις εφαρμογές για κινητά, τις εφαρμογές κοινωνικών μέσων, τα widget και τις άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες μας (οι "Υπηρεσίες"), διότι θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια δεδομένα συλλέγουμε, πώς χρησιμοποιούμε και μοιραστείτε το και ποιες είναι οι επιλογές σας σε σχέση με αυτά τα δεδομένα.


Σχετικά με εμάς

   Σινοκαρέ Έχει 19 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία BGM από την ίδρυσή της το 2002, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής εγκαταστάσεων BGM στην Ασία και η πρώτη εταιρεία κατασκευής μετρητών γλυκόζης αίματος στην Κίνα, αφιερωμένη στην καινοτομία της τεχνολογίας βιοαισθητήρων, της ανάπτυξης, της κατασκευής και της εμπορίας με ταχεία προϊόντα δοκιμής διάγνωσης. Το 2016, μετά την επιτυχή εξαγορά της Nipro diagnostic Inc. (τώρα μετονομάστηκε σε Trividia Health Inc.) και της PTS Diagnostics Inc. Η Sinocare έχει γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μετρητών γλυκόζης αίματος Νο.5 στον κόσμο και μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο POCT κόσμος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

    Παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες για άτομα με διαβήτη και άλλες χρόνιες παθήσεις για να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

ΟΡΑΜΑ

    Κορυφαίος εμπειρογνώμονας διαχείρισης διαβήτη στην Κίνα και εμπειρογνώμονας BGM στον κόσμο.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ

    Βραβεύθηκε το βραβείο "2020 Κίνα Best Employer Enterprises Award"

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

    Έλαβε πιστοποιητικό εγγραφής ιατροτεχνολογικών προϊόντων και έγκριση παραγωγής το 2004. Έχει πιστοποιηθεί το ISO: 13485 της EU TUV και έλαβε πιστοποιητικό CE το 2007.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

    Καταχωρίστηκε από την Forbes ως μία από τις 200 «Best Under A Billion» της Ασίας το 2015 ως η μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής BGMS στην Ασία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

    Πήρε την έκτη επιχείρηση μετρητή γλυκόζης αίματος στον κόσμο. Μπήκα στο κορυφαίο στρατόπεδο του BGMS στον κόσμο.

Ένας ηγέτης στη βιομηχανία

    Το Sinocare Lu Valley Biosensor Manufacturing Facility που βρίσκεται στην Εθνική Ζώνη Βιομηχανικής Ανάπτυξης Υψηλής Τεχνολογίας της Τσανγκσά ξεκίνησε το 2013. Με περίπου 66,000 m2 έκταση, το εργοστάσιό μας γίνεται η μεγαλύτερη παραγωγική βάση του Συστήματος Παρακολούθησης Γλυκόζης Αίματος (BGMS) στην Ασία.

    Η επιχείρησή μας καλύπτει 135 χώρες και περιοχές στον κόσμο.

    Περισσότερο από 63% μερίδιο OTC και 130,000 φαρμακεία στην Κίνα.

    Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν γλυκόζη αίματος, λιπίδια αίματος, κετόνη αίματος, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (HbA1c), ουρικό οξύ και άλλους δείκτες διαβήτη.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

    Ως ένα από τα έργα επίδειξης του Εθνικού Βιοϊατρικού Μηχανικού High-Tech Industrialization Program, η Sinocare έλαβε οικονομικές ενισχύσεις από το Εθνικό Ταμείο Καινοτομίας για αρκετές φορές και πέρασε το πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO: 13485 και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό CE το 2007.

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

    Τα τελευταία 15 χρόνια, τα ακριβή, προσιτά και εύχρηστα συστήματα παρακολούθησης της γλυκόζης στο αίμα έχουν γίνει καλά δεκτά από όλα τα τμήματα πελατών σε όλη την Κίνα, με περισσότερο από το 50% του πληθυσμού αυτοπαρακολούθησης του διαβήτη να χρησιμοποιεί προϊόντα Sinocare. Μπορούμε με υπερηφάνεια να ισχυριστούμε ότι έχουμε επιτυχώς εκπαιδεύσει και προωθήσει την αυτοπαρακολούθηση της γλυκόζης στο αίμα για άτομα με διαβήτη στην Κίνα.

    Ωστόσο, η κατοχή ενός συστήματος παρακολούθησης γλυκόζης στο αίμα είναι μόνο το πρώτο βήμα. Για να επιτευχθεί ο στόχος του αποτελεσματικού ελέγχου των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, τα άτομα με διαβήτη πρέπει να μάθουν πώς να ελέγχουν τη γλυκόζη στο αίμα, πότε να κάνουν τις δοκιμές, πόσο συχνά να κάνουν τις δοκιμές και τι να κάνουν με τα δεδομένα. Εκτός αυτού, το πώς η διατροφή και η άσκηση επηρεάζουν το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ως εξίσωση. Για να βοηθήσουμε τα άτομα με διαβήτη να κατανοήσουν όλες τις σημαντικές πτυχές της διαχείρισης του διαβήτη ευθυγραμμίζονται πλήρως με τον στόχο μας, «Από τον προαγωγό μετρητή γλυκόζης αίματος στον ειδικό για τη διαχείριση του διαβήτη».

    Αυτός ο στόχος παρακινεί όλους στο Sinocare: έχουμε παραδώσει συστήματα παρακολούθησης γλυκόζης στο αίμα με πιο προηγμένες τεχνολογίες, έχουμε αναπτύξει αναλυτές πολλαπλών αναλυτών για να παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαβήτη, έχουμε αναπτύξει μια πλατφόρμα διαχείρισης διαβήτη νοσοκομείου για να κλείσει το βρόχο μεταξύ γιατρών, ασθενών, διαιτολόγων , και εκπαιδευτές διαβήτη. Τελικά, πρόκειται να διαμορφώσουμε ένα οικοσύστημα διαχείρισης του διαβήτη και να παρέχουμε μια λύση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με διαβήτη, για την απλοποίηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και ασθενών και για τη βελτίωση της οικονομίας της υγειονομικής περίθαλψης για την κοινωνία μας.


Επικοινωνία μαζί μας

Εάν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματα απορρήτου των δεδομένων σας όπως αναφέρονται παρακάτω ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη Σημείωση απορρήτου, τα στοιχεία επικοινωνίας μας έχουν ως εξής:

Email: [προστασία μέσω email]

Προσοχή: Διευθυντής Προστασίας Δεδομένων

Τηλέφωνο: +86 175 0843 8176

Τι»sapp:+86 175 0843 8176

 

Επισκόπηση

Οι Υπηρεσίες της ΣινοκαρέΟι θυγατρικές και οι συνδεδεμένες εταιρείες ανήκουν, λειτουργούν και παρέχονται από αυτές τις θυγατρικές και εταιρείες. Σας παρακαλούμε Κάνε κλικ εδώ για μια λίστα με Σινοκαρέθυγατρικές και θυγατρικές. Ωστόσο, αυτή η Σημείωση απορρήτου διέπει ΜΟΝΟ τη χρήση των Σινοκαρέ υπηρεσίες της εταιρείας που συνδέονται συγκεκριμένα με αυτήν τη Δήλωση απορρήτου. Η χρήση ορισμένων προϊόντων ή υπηρεσιών από εσάς ενδέχεται να υπόκειται σε πρόσθετες ειδοποιήσεις απορρήτου. Αλλα Σινοκαρέ Οι υπηρεσίες της εταιρείας ενδέχεται να συνδέονται ή να παρέχουν με άλλο τρόπο τη δική τους ξεχωριστή ειδοποίηση.

Οι πρακτικές απορρήτου μας ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε για να αντικατοπτρίζουν τις τοπικές πρακτικές και τις νομικές απαιτήσεις.



Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα και μη προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε για να πραγματοποιήσουμε μια αγορά, να ζητήσουμε πληροφορίες ή ενημερώσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή να χρησιμοποιήσουμε με άλλο τρόπο τις Υπηρεσίες. Συλλέγουμε αυτόματα Προσωπικά Δεδομένα και μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των Υπηρεσιών και τις προτιμήσεις σας.   

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων για τους ακόλουθους σκοπούς: Για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες που ζητήσατε, να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας, να προωθήσουμε τα προϊόντα μας και να σημειώσουμε τις προτιμήσεις σας, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.  

 

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία και τις συνέπειες

Βασιζόμαστε σε ορισμένους νομικούς λόγους για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων, όπως η επεξεργασία που είναι απαραίτητη για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών.

Γενικά, η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη. Η μη παροχή των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να έχει μειονεκτήματα για εσάς. 

 

Προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται με τρίτους

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τις θυγατρικές, τις θυγατρικές μας και άλλα τρίτα μέρη παγκοσμίως για να σας ενημερώσουμε για προϊόντα και προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους παρόχους υπηρεσιών μας παγκοσμίως, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου, όπως απαιτείται από το νόμο και σε ορισμένες άλλες καταστάσεις όταν χρησιμοποιείτε παρόχους υπηρεσιών για να σας παρέχουν Προσωπικά Δεδομένα ή υπηρεσίες μέσω των Υπηρεσιών μας. 

 

Διεθνής ροή δεδομένων

Ορισμένες χώρες ή δικαιοδοσίες ενδέχεται να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων με τη χώρα στην οποία συλλέχθηκαν αρχικά τα Προσωπικά σας Δεδομένα, ωστόσο θα λάβουμε μέτρα για να συνεχίσουμε την κατάλληλη προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

 

Οι επιλογές σας και τα δικαιώματά σας

Εάν βρίσκεστε ή είστε κάτοικοι συγκεκριμένων γεωγραφικών περιοχών, ενδέχεται να έχετε ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τα Προσωπικά σας Δεδομένα. 

 

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Δεν διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται ..

 

 

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Ενδέχεται να συλλέξουμε Προσωπικά Δεδομένα από εσάς μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών σας (ειδικά, εάν επιλέξετε να τα παρέχετε), συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό:

· Το όνομά σας, το email, το όνομα χρήστη, ο αριθμός τηλεφώνου, η εταιρεία και η διεύθυνσή σας, («Στοιχεία επικοινωνίας»).

· Το φύλο, η ηλικία, η ιθαγένεια, η μόρφωση, το επάγγελμα, το επάγγελμα και το επίπεδο εισοδήματός σας («Δημογραφικές πληροφορίες»).

· Τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τον κωδικό ασφαλείας και άλλα στοιχεία συναλλαγής πληρωμής και επαλήθευσης («Πληροφορίες πληρωμής»).

· Σελίδες και προϊόντα που προβλήθηκαν, στοιχεία που προστέθηκαν στο καλάθι αγορών σας, διαφημίσεις στις οποίες κάνατε κλικ, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανοίξατε, τύπος προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα ("OS"), διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet ("IP") και πληροφορίες συσκευής και τοποθεσίας ( συλλογικά, "Αναλυτικές Πληροφορίες")

· Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς από πηγές τρίτων, όπως η ταχυδρομική υπηρεσία για επαλήθευση διεύθυνσης αποστολής.

· Το λειτουργικό σας σύστημα κινητής τηλεφωνίας, ένα αναγνωριστικό κινητής συσκευής ενσωματωμένο από εμάς ή άλλα αναγνωριστικά κινητής συσκευής που χρησιμοποιούνται συνήθως.

Ενδέχεται να συλλέξουμε Προσωπικά Δεδομένα από εσάς για τρίτο μέρος. Για παράδειγμα, ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής του λογαριασμού διανομέα μας, μπορείτε να δώσετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και το email των διοικητικών και τεχνικών επαφών. Εάν μας υποβάλετε οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με άλλο άτομο, είστε υπεύθυνοι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την εξουσία να το κάνετε και να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα τους σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

Ενδέχεται να συλλέξουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή δεδομένα χρήσης από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό:

· Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και άλλα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για εσάς ενδέχεται να προωθηθούν Σινοκαρέ από ιστότοπο τρίτου μέρους όταν το ζητάτε Σινοκαρέ να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω αυτού του ιστότοπου τρίτου μέρους ·

· Ενδέχεται να προωθηθούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα Σινοκαρέ όταν επιλέγετε να συμμετάσχετε σε μια εφαρμογή ή λειτουργία τρίτου μέρους, όπως ζωντανή συνομιλία, μία από τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή παρόμοια εφαρμογή ή δυνατότητα σε ιστότοπο τρίτου μέρους ·

· Ενδέχεται να προωθηθούν πρόσθετα προσωπικά δεδομένα Σινοκαρέ από τρίτους για συνδυασμό με τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών σας, προκειμένου να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να σας εξυπηρετούμε, να εστιάσουμε στο περιεχόμενο που σας παρέχουμε και να σας προσφέρουμε ευκαιρίες για αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών που πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ενδιαφέρον για εσάς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.

Θα εφαρμόσουμε τους όρους της Δήλωσης Απορρήτου μας για οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα που λαμβάνονται από τρίτο μέρος, εκτός εάν σας αποκαλύψουμε διαφορετικά.  Σινοκαρέ δεν είναι υπεύθυνη για τη διάδοση των Προσωπικών σας Δεδομένων από αυτά τα τρίτα μέρη.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία:

· Ψώνια: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και τα στοιχεία πληρωμής σας για να μας επιτρέψετε να επεξεργαζόμαστε και να πραγματοποιούμε τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω των Υπηρεσιών.

· Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λάβουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες ή εγγυήσεις και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με διαγωνισμούς, έρευνες ή κληρώσεις. Για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, ενδέχεται επίσης να ζητήσουμε τη βιομηχανία σας ή/και το όνομα και τη διεύθυνση του εμπόρου που σας πούλησε το προϊόν μας.

· Ανατροφοδότηση: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα προϊόντα που αγοράσατε και άλλο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες που μπορείτε να παράσχετε όταν αξιολογείτε και ελέγχετε τα προϊόντα μας.

· Εγγραφή ιστότοπου: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και τα δημογραφικά στοιχεία σας όταν δημιουργείτε λογαριασμό μέσω οποιασδήποτε από τις Υπηρεσίες μας, προκειμένου να σας παρέχουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη.

· Analytics: Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε αυτόματα Αναλυτικές Πληροφορίες προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας με τις Υπηρεσίες μας και να στοχεύουμε σε εσάς το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των Προϊόντων μας.

· Εμπορία: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να καθορίσουμε ποια προϊόντα μπορεί να σας ενδιαφέρουν, να σας παρέχουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ (εκτός εάν έχετε εξαιρεθεί από αυτές τις επικοινωνίες) και να διεξάγουμε έρευνα αγοράς. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας σας, είτε είστε ιδιοκτήτης του προϊόντος μας, είτε εμπειρία με τα προϊόντα μας, είτε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, για αυτούς τους σκοπούς μάρκετινγκ.

· Υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την τρέχουσα τοποθεσία σας, την παρεχόμενη διεύθυνση ή/και τον ταχυδρομικό κώδικα για να σας παρέχουμε τη θέση του λιανοπωλητή των προϊόντων μας ή άλλες κατάλληλες πληροφορίες.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με άλλους τρόπους που συνάδουν με τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω και να διαχειριστούμε διαφορετικά τους ιστότοπούς μας και να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας.

 

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία και τις συνέπειες

Στηριζόμαστε στους ακόλουθους νομικούς λόγους για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων:

· η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την παροχή των Υπηρεσιών όπως ζητήσατε από εσάς.

· τη συγκατάθεσή σας ·

· η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε μέρος ή για να λάβετε μέτρα κατόπιν αιτήματός σας πριν από τη σύναψη σύμβασης ·

· η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεινται ·

· η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκονται από εμάς ή από τρίτο μέρος, εκτός (για τους κατοίκους του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («ΕΟΧ»)) όπου τα συμφέροντα αυτά παρακάμπτονται από τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας που απαιτούν προστασία προσωπικών δεδομένων · τέτοια νόμιμα συμφέροντα είναι η εκπλήρωση των σκοπών επεξεργασίας που αναφέρονται παραπάνω.

Σε γενικές γραμμές, η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη για να συνάψετε συμβόλαιο μαζί μας ή να λάβετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας όπως ζητήσατε από εσάς.

Η μη παροχή των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να έχει μειονεκτήματα για εσάς - για παράδειγμα, ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Ωστόσο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, η μη παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν θα έχει νομικές συνέπειες για εσάς.

 

Ειδοποίηση για Σινοκαρέ Επενδυτές

Ορισμένες σελίδες των ιστοτόπων μας επιτρέπουν στους επενδυτές να εισέλθουν Σινοκαρέ για τη λήψη δημοσίως διαθέσιμων πληροφοριών που σχετίζονται με την απόδοση της εταιρείας. Οι επενδυτές μπορούν να δουν ή/και να ζητήσουν ορισμένες πληροφορίες μέσω του ιστότοπού μας εδώΤο Ανάλογα με τις πληροφορίες που ζητούνται από έναν επενδυτή, αυτή η δυνατότητα του ιστότοπού μας μπορεί να ζητήσει και ο επενδυτής μπορεί να επιλέξει να παράσχει το όνομα του επενδυτή, τον τίτλο, τον οργανισμό, το επάγγελμα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ("Πληροφορίες Επενδυτή" ). Σινοκαρέ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για τους επενδυτές για να επαληθεύσει την ταυτότητα ενός επενδυτή και να ικανοποιήσει τυχόν αιτήματα για πληροφορίες.

 

Ειδοποίηση προς τους αιτούντες απασχόληση

Ορισμένες σελίδες των ιστοτόπων μας περιλαμβάνουν τη δυνατότητα για άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν Σινοκαρέ ή μία από τις θυγατρικές ή τις εταιρείες της για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στο Σινοκαρέ, τις θυγατρικές ή/και τις θυγατρικές της. Για να υποβάλετε αίτηση για ανοικτές θέσεις χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ απασχόλησης μέσω της ιστοσελίδας μας εδώ, η οποία περιλαμβάνει τις πληροφορίες που Σινοκαρέ σας ζητά να παρέχετε, και ότι μπορείτε να επιλέξετε να παράσχετε, για να εξεταστείτε για την απασχόληση («Πληροφορίες για τους αιτούντες απασχόληση»).

Πριν δημιουργήσετε ένα προφίλ απασχόλησης, πρέπει να συμφωνήσετε καταφατικά με τους όρους απορρήτου που διέπουν την υποβολή των πληροφοριών σας στο Σινοκαρέ για σκοπούς απασχόλησης εδώΕ Οι όροι στους οποίους συμφωνείτε προκειμένου να δημιουργήσετε ένα προφίλ απασχόλησης θα διέπουν Σινοκαρέτη χρήση των πληροφοριών που παρέχετε για να υποβάλετε αίτηση για απασχόληση. Σινοκαρέ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες των αιτούντων για απασχόληση για σκοπούς αξιολόγησης και πρόσληψης και επικοινωνία για την προώθηση των σκοπών αξιολόγησης και πρόσληψης.

 

ασφάλεια

Διατηρούμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της διαβεβαίωσης ότι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών που έχουν πρόσβαση ή χειρίζονται Προσωπικά Δεδομένα για λογαριασμό μας και συνεργάτες τους διατηρούν τέτοιες εγγυήσεις. Επιδιώκουμε να κρυπτογραφήσουμε αριθμούς πιστωτικών καρτών από συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου που πραγματοποιούνται στους ιστότοπούς μας χρησιμοποιώντας τεχνολογία ασφαλούς επιπέδου υποδοχής ("SSL").

Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης στο Διαδίκτυο ή ηλεκτρονική αποθήκευση δεν είναι 100% ασφαλής ή χωρίς σφάλματα, επομένως δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια. Πρέπει να προστατεύεστε από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής σας και στον υπολογιστή σας και να είστε βέβαιος να αποσυνδεθείτε όταν ολοκληρώσετε τη χρήση ενός κοινόχρηστου υπολογιστή. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι η αλληλεπίδρασή σας μαζί μας δεν είναι πλέον ασφαλής (π.χ., εάν πιστεύετε ότι έχει παραβιαστεί η ασφάλεια οποιουδήποτε λογαριασμού που έχετε μαζί μας), ενημερώστε μας αμέσως μέσω email [προστασία μέσω email] ή καλώντας μας στο +86 175 0843 8176

Όπου σας δώσαμε ή έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα των ιστοτόπων μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης. Δεν πρέπει να μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας με κανέναν.


Διεθνής ροή δεδομένων

Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε ή λαμβάνουμε για εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και/ή να υποστούν επεξεργασία από φορείς που βρίσκονται εντός ή εκτός του ΕΟΧ.

Μερικοί από τους αποδέκτες των Προσωπικών σας Δεδομένων (βλ. Επίσης παρακάτω) βρίσκονται σε χώρες με αποφάσεις επάρκειας (συγκεκριμένα, Καναδάς (για μη δημόσιους οργανισμούς που υπόκεινται στον Καναδικό νόμο για την προστασία προσωπικών δεδομένων και τα ηλεκτρονικά έγγραφα) και την Αργεντινή), και, σε κάθε περίπτωση, η μεταφορά αναγνωρίζεται ως παροχή επαρκούς επιπέδου προστασίας δεδομένων από την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία δεδομένων (βλ. άρθρο 45 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - «GDPR»).

Άλλοι αποδέκτες ενδέχεται να βρίσκονται σε χώρες που δεν παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας από την άποψη της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων (ιδίως στις ΗΠΑ). Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι μεταφορές εκτός του ΕΟΧ προστατεύονται επαρκώς, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Όσον αφορά τις μεταφορές σε χώρες που δεν παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων, θα βασίσουμε τη μεταφορά σε κατάλληλες εγγυήσεις, όπως τυπικές ρήτρες προστασίας δεδομένων που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή από εποπτική αρχή (άρθρο 46 παράγραφος 2 στοιχείο γ) ή (δ) GDPR), εγκεκριμένους κώδικες δεοντολογίας μαζί με δεσμευτικές και εκτελέσιμες δεσμεύσεις του αποδέκτη (άρθρο 46 παράγραφος 2 ε) GDPR) ή εγκεκριμένοι μηχανισμοί πιστοποίησης μαζί με δεσμευτικές και εκτελέσιμες δεσμεύσεις του αποδέκτη (άρθρο 46 (2) (στ) GDPR). Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο τέτοιων κατάλληλων διασφαλίσεων επικοινωνώντας μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα Επικοινωνία μαζί μας.

Μπισκότα

Χρησιμοποιούμε "cookie", ένα μικρό αρχείο κειμένου που μεταφέρεται στη συσκευή σας, μαζί με παρόμοιες τεχνολογίες (π.χ. τεχνολογίες ετικετών διαδικτύου, web beacons και ενσωματωμένα σενάρια) για να σας παρέχουμε μια καλύτερη, πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookie και για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookie, παρακαλώ Κάνε κλικ εδώ.

Σήματα «Μην παρακολουθείτε»

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο ενσωματώνουν μια λειτουργία "Μην παρακολουθείτε" που σηματοδοτεί στους ιστότοπους που επισκέπτεστε ότι δεν θέλετε να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ενιαίος τρόπος με τον οποίο τα προγράμματα περιήγησης επικοινωνούν το σήμα «Μην παρακολουθείτε», οι ιστότοποί μας δεν ερμηνεύουν, δεν απαντούν ή δεν αλλάζουν τις πρακτικές τους όταν λαμβάνουν σήματα «Μην παρακολουθείτε».  
 

Google reCAPTCHA

Χρησιμοποιούμε το Google reCAPTCHA, μια δωρεάν υπηρεσία που προστατεύει τους ιστότοπους από ανεπιθύμητα μηνύματα και καταχρήσεις χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ανάλυσης κινδύνου για να ξεχωρίζουν τους ανθρώπους και τα bots. Το Google reCAPTCHA λειτουργεί διαφορετικά ανάλογα με την έκδοση που έχει αναπτυχθεί. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πλαίσιο που υποδεικνύει ότι δεν είστε ρομπότ ή το Google reCAPTCHA μπορεί να εντοπίσει καταχρηστική επισκεψιμότητα χωρίς αλληλεπίδραση χρήστη. Το Google reCAPTCHA λειτουργεί μεταδίδοντας ορισμένους τύπους πληροφοριών στην Google, όπως τη διεύθυνση URL παραπομπής, τη διεύθυνση IP, τη συμπεριφορά των επισκεπτών, τις πληροφορίες του λειτουργικού συστήματος, το πρόγραμμα περιήγησης και τη διάρκεια της επίσκεψης, τα cookie και τις κινήσεις του ποντικιού. Η χρήση του Google reCAPTCHA υπόκειται στην Google Πολιτική Απορρήτου και Όροί χρήσηςΤο Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google reCAPTCHA και τον τρόπο λειτουργίας του είναι διαθέσιμες εδώ.

 

Προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται με τρίτους

Μοιραζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο με εταιρείες, οργανισμούς και άτομα εκτός της Σινοκαρέ όπως περιγράφεται παρακάτω.

· Παραλήπτες εντός Σινοκαρέ και τρίτων μερώνΤο Ενδέχεται να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με Σινοκαρέθυγατρικών και άλλων εταιρειών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των μη συνδεδεμένων εμπόρων, κατασκευαστών και προμηθευτών μας, προκειμένου αυτές οι εταιρείες να επικοινωνήσουν μαζί σας για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή άλλες προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με ορισμένους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Ανάλογα με τις κατηγορίες των Προσωπικών Δεδομένων και τους σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί τα Προσωπικά Δεδομένα, διαφορετικές οντότητες και οι εσωτερικές υπηρεσίες εντός αυτών των οντοτήτων ενδέχεται να λάβουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Για παράδειγμα, το τμήμα πληροφορικής μας μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας και τα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων μπορεί να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του λογαριασμού σας ή στα δεδομένα που σχετίζονται με παραγγελίες προϊόντων. Επιπλέον, άλλα τμήματα εντός Σινοκαρέ ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα σχετικά με εσάς βάσει ανάγκης, όπως το τμήμα νομικών και συμμόρφωσης, το οικονομικό τμήμα ή ο εσωτερικός έλεγχος. Αυτή η Σημείωση απορρήτου δεν διέπει μη συνδεδεμένους ιστότοπους τρίτων ή οποιονδήποτε άλλον ιστότοπο που δεν συνδέεται με αυτήν τη Δήλωση απορρήτου.

· Παροχείς ΥπηρεσιώνΤο Ενδέχεται να μοιραστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με συνδεδεμένες και μη συνδεδεμένες εταιρείες που εκτελούν εργασίες για λογαριασμό μας που σχετίζονται με την επιχείρησή μας. Τέτοιες εργασίες περιλαμβάνουν επεξεργασία πληρωμών, εκπλήρωση παραγγελιών, παράδοση πακέτων, υπηρεσίες εντοπισμού, ανάλυση δεδομένων χρήσης ιστοσελίδων ή εφαρμογών για κινητά, εξυπηρέτηση πελατών, ηλεκτρονική και ταχυδρομική υπηρεσία, διοργάνωση διαγωνισμών/ερευνών/κληρώσεων, υπηρεσίες μάρκετινγκ, κοινωνικό εμπόριο και υπηρεσίες πολυμέσων (π.χ. αξιολογήσεις, κριτικές, φόρουμ) και υπολογισμός, διαχείριση και αναφορά φόρου επί των πωλήσεων. Οι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων λαμβάνουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα, όπως απαιτείται για την εκτέλεση του ρόλου τους, και τους δίνουμε οδηγίες να μην χρησιμοποιούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα για άλλους σκοπούς.

· Όπως απαιτείται ή ενδείκνυται από το ΝόμοΤο Θα χρησιμοποιήσουμε και θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό:

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων των νόμων εκτός της χώρας διαμονής σας, για συμμόρφωση με νομικές διαδικασίες και για απάντηση σε αιτήματα δημόσιων και κυβερνητικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και κυβερνητικών αρχών εκτός της χώρας διαμονής σας.

Για την επιβολή των όρων και προϋποθέσεών μας, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών για πιθανές παραβιάσεις αυτών.

Για τον εντοπισμό, την πρόληψη ή την αντιμετώπιση με άλλο τρόπο απάτης, ασφάλειας ή τεχνικών θεμάτων. και

Για την προστασία των δραστηριοτήτων μας ή αυτών των θυγατρικών μας. για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας ή της περιουσίας μας ή/και των θυγατρικών μας, εσάς ή άλλων · και να μας επιτρέψει να αναζητήσουμε τα διαθέσιμα διορθωτικά μέτρα ή να περιορίσουμε τις ζημίες που ενδέχεται να υποστούν.

· Μεταβιβάσεις ΕπιχειρήσεωνΤο Καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας, ενδέχεται να πουλάμε ή να αγοράζουμε μάρκες, καταστήματα, θυγατρικές ή επιχειρηματικές μονάδες. Μπορούμε να μοιραστούμε ή/και να μεταφέρουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τρίτους σε τέτοιες συναλλαγές (συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταφοράς ή άλλης διάθεσης όλων ή οποιουδήποτε τμήματος της επιχείρησής μας, εμπορικών σημάτων, θυγατρικών , θυγατρικές ή άλλα περιουσιακά στοιχεία). Οι πληροφορίες πελατών είναι γενικά ένα από τα μεταφερόμενα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης, αλλά εξακολουθούν να υπόκεινται σε οποιαδήποτε προϋπάρχουσα ισχύουσα Σημείωση απορρήτου.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα που έχουν ανωνυμοποιηθεί (έτσι ώστε να μην είστε ταυτοποιημένα) με τρίτα μέρη - όπως εκδότες, διαφημιστές ή συνδεδεμένοι ιστότοποι - και ενδέχεται να τα δημοσιοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες δημόσια για να δείξουμε τάσεις σχετικά με τη γενική χρήση των υπηρεσιών ή των προϊόντων μας.

 

Δημόσια φόρουμ

Οι ιστότοποί μας ενδέχεται να προσφέρουν δημόσια προσβάσιμα ιστολόγια, πίνακες μηνυμάτων ή φόρουμ κοινότητας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε σε αυτούς τους τομείς μπορεί να διαβαστεί, να συλλεχθεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλους που έχουν πρόσβαση σε αυτές.

 

Σύνδεσμοι για κοινωνική δικτύωση και άλλους ιστότοπους τρίτων

Οι Υπηρεσίες μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς την κοινωνική δικτύωση και άλλους ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά που λειτουργούν και ελέγχονται από τρίτα μέρη. Ενώ προσπαθούμε να συνδεθούμε μόνο με ιστότοπους που μοιράζονται τα υψηλά μας πρότυπα και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου που χρησιμοποιούνται από άλλους ιστότοπους. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου μέρους θα συλλέγονται από αυτό το μέρος και όχι από εμάς και θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου αυτού του μέρους (εάν υπάρχει), παρά στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου. Σε μια τέτοια κατάσταση, δεν θα έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τη χρήση αυτού του μέρους των Προσωπικών Δεδομένων που του παρέχετε.

 

Παιδιά

Σύμφωνα με τον νόμο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών στο Διαδίκτυο, 15 USC, 6501 06-16 και 312.1 CFR, 312.12. 13-13, ο ιστότοπός μας δεν επιτρέπει σε παιδιά κάτω των XNUMX ετών να γίνουν χρήστες και δεν συλλέγουμε σκόπιμα πληροφορίες από παιδιά. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, δηλώνετε ότι είστε XNUMX ετών και άνω.

 

Οι επιλογές σας και τα δικαιώματά σας

Εάν βρίσκεστε ή είστε κάτοικοι συγκεκριμένων γεωγραφικών περιοχών, ενδέχεται να έχετε ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τα Προσωπικά σας Δεδομένα, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Κάτοικοι Νότιας Αφρικής

Παρακαλούμε δείτε το συνημμένο εξωτερική δήλωση απορρήτου και εγχειρίδιο πρόσβασης σε πληροφορίες ισχύει για τη Νότια Αφρική.

Κάτοικοι του ΕΟΧ

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στον ΕΟΧ κατά την πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων όπως περιγράφεται παραπάνω στην ενότητα Επισκόπηση βρίσκεται στον ΕΟΧ, ισχύουν τα ακόλουθα:

Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για συγκεκριμένη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων (ιδίως όσον αφορά τη λήψη άμεσης επικοινωνίας μάρκετινγκ μέσω email, SMS/MMS, φαξ και τηλεφώνου - όπου ισχύει), μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση αυτή σε οποιαδήποτε χρόνο με μελλοντικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.

Λάβετε υπόψη ότι τα προαναφερθέντα δικαιώματα ενδέχεται να τροποποιηθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας στο βαθμό που ισχύει ο GDPR (για αποφυγή αμφιβολιών, τα ακόλουθα ισχύουν μόνο στην περίπτωση που βρίσκεστε στον ΕΟΧ κατά την πρόσβαση στις Υπηρεσίες ή στον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, όπως περιγράφεται παραπάνω στην ενότητα Επισκόπηση στον ΕΟΧ):

(i) Δικαίωμα αίτησης πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα

Ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς επιβεβαίωση σχετικά με το εάν υπόκεινται σε επεξεργασία ή όχι τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν και, όπου αυτό συμβαίνει, να ζητήσετε πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα. Αυτές οι πληροφορίες πρόσβασης περιλαμβάνουν τους σκοπούς της επεξεργασίας, τις κατηγορίες των σχετικών Προσωπικών Δεδομένων και τους παραλήπτες ή κατηγορίες παραληπτών στους οποίους έχουν αποκαλυφθεί ή πρόκειται να γνωστοποιηθούν τα Προσωπικά Δεδομένα.

Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να λάβετε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που υπόκεινται σε επεξεργασία. Για επιπλέον αντίγραφα που ζητήσατε από εσάς, ενδέχεται να χρεώσουμε μια λογική αμοιβή βάσει διοικητικών δαπανών.

(ii) Δικαίωμα αίτησης διόρθωσης

Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς τη διόρθωση ανακριβών Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν. Ανάλογα με τους σκοπούς της επεξεργασίας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα συμπλήρωσης ελλιπών Προσωπικών Δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμπληρωματικής δήλωσης.

(iii) Δικαίωμα αίτησης διαγραφής (δικαίωμα να ξεχαστεί)

Υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων που σας αφορούν και ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα.

(iv) Δικαίωμα αίτησης περιορισμού της επεξεργασίας

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λάβετε από εμάς περιορισμό της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων. Σε αυτή την περίπτωση, τα αντίστοιχα δεδομένα θα επισημαίνονται και μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία μόνο από εμάς για συγκεκριμένους σκοπούς.

(v) Δικαίωμα αίτησης φορητότητας δεδομένων

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν, τα οποία μας δώσατε, σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή και μπορεί να έχετε το δικαίωμα να διαβιβάζετε αυτά τα δεδομένα σε άλλη οντότητα χωρίς εμπόδια από εμάς.

(vi) Δικαίωμα ένστασης

Υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς και μπορεί να μας ζητηθεί να μην επεξεργαζόμαστε πλέον τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Αυτό το δικαίωμα ένστασης μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν Σινοκαρέ συλλέγει και επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα για σκοπούς προφίλ, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τα επιχειρηματικά σας ενδιαφέροντα Σινοκαρέπροϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιταχθείτε στη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Εάν έχετε δικαίωμα αντίρρησης και ασκείτε αυτό το δικαίωμα, τα Προσωπικά σας Δεδομένα δεν θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τέτοιους σκοπούς από εμάς. Για την άσκηση αυτού του δικαιώματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα Επικοινωνία μαζί μας. Υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς και εμείς μπορεί να απαιτείται να μην επεξεργάζονται πλέον τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Αυτό το δικαίωμα ένστασης μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν Σινοκαρέ συλλέγει και επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα για σκοπούς προφίλ, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τα επιχειρηματικά σας ενδιαφέροντα Σινοκαρέπροϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιταχθείτε στη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Εάν έχετε δικαίωμα αντίρρησης και ασκείτε αυτό το δικαίωμα, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τέτοιους σκοπούς από εμάς. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επικοινωνήστε μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα Επικοινωνία μαζί μας.

Ωστόσο, ένα τέτοιο δικαίωμα αντίρρησης μπορεί να μην υπάρχει ιδίως εάν η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι απαραίτητη για να ληφθούν μέτρα πριν από τη σύναψη σύμβασης ή την εκτέλεση μιας σύμβασης που έχει ήδη συναφθεί.

Σε περίπτωση που μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ (π.χ. εγγραφείτε ενεργά στα ενημερωτικά μας δελτία) μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όπως περιγράφεται στο επάνω μέρος αυτής της ενότητας.

(vii) Άλλα δικαιώματα σε σχέση με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Επιπλέον, υπό ορισμένες συνθήκες όσον αφορά την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, έχετε το δικαίωμα να λάβετε ανθρώπινη παρέμβαση, να εκφράσετε την άποψή σας και να αμφισβητήσετε την απόφαση.

Μπορεί επίσης να έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το δικαίωμα σε εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος του ΕΟΧ της συνήθους διαμονής σας, του τόπου εργασίας ή του τόπου της φερόμενης παράβασης.

 

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διατηρούνται για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που ζητούνται. Μόλις τερματίσετε τη σχέση σας μαζί μας, είτε θα διαγράψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα είτε θα ανωνυμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εκτός εάν ισχύουν νόμιμες απαιτήσεις διατήρησης (όπως για φορολογικούς σκοπούς). Ενδέχεται να διατηρήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και τα ενδιαφέροντά σας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εάν μας επιτρέψετε να σας στείλουμε υλικό μάρκετινγκ. Μπορούμε επίσης να διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μετά τον τερματισμό της συμβατικής σχέσης, εάν τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι απαραίτητα για να συμμορφωθούν με άλλους ισχύοντες νόμους ή εάν χρειαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να θεμελιώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε μια νομική αξίωση, μόνο βάσει ανάγκης να γνωρίζουμε Το Στο μέτρο του δυνατού, θα περιορίσουμε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για τέτοιους περιορισμένους σκοπούς μετά τη λήξη της συμβατικής σχέσης.

 

Κάτοικοι της Νεβάδα

Ο νόμος της Νεβάδα επιτρέπει στους κατοίκους της Νεβάδα να εξαιρεθούν από την πώληση ορισμένων τύπων προσωπικών πληροφοριών. Με την επιφύλαξη πολλών εξαιρέσεων, ο νόμος της Νεβάδα ορίζει ως «πώληση» την ανταλλαγή ορισμένων τύπων προσωπικών πληροφοριών για χρηματική αντιπαροχή σε ένα άτομο για το πρόσωπο που θα χορηγήσει άδεια ή θα πουλήσει τις πληροφορίες σε επιπλέον άτομα. Προς το παρόν δεν πουλάμε προσωπικές πληροφορίες όπως ορίζεται στο νόμο της Νεβάδα. Ωστόσο, εάν είστε κάτοικος της Νεβάδα, μπορείτε ακόμα να υποβάλετε ένα επαληθευμένο αίτημα για εξαίρεση από τις πωλήσεις και θα καταγράψουμε τις οδηγίες σας και θα τις ενσωματώσουμε στο μέλλον, εάν αλλάξει η πολιτική μας. Τα αιτήματα εξαίρεσης μπορεί να σταλούν σε:  [προστασία μέσω email].

Κάτοικοι Καλιφόρνιας

Ο νόμος περί απορρήτου απορρήτου της Καλιφόρνια, Cal. Civ. Κωδικός § 1798.100 επ. («CCPA»), απαιτεί να παρέχουμε στους κατοίκους της Καλιφόρνιας μια σημείωση απορρήτου που περιέχει μια περιεκτική περιγραφή των διαδικτυακών και offline πρακτικών μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση, αποκάλυψη και πώληση προσωπικών πληροφοριών και των δικαιωμάτων των κατοίκων της Καλιφόρνιας σχετικά με τα προσωπικά τους πληροφορίες. Αυτό το τμήμα της Σημείωσης Απορρήτου προορίζεται αποκλειστικά και ισχύει μόνο για κατοίκους της Καλιφόρνιας. Εάν δεν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, αυτό δεν ισχύει για εσάς και δεν πρέπει να βασίζεστε σε αυτό.

Το CCPA ορίζει ως «προσωπικές πληροφορίες» τις πληροφορίες που προσδιορίζουν, σχετίζονται, περιγράφουν, είναι εύλογα ικανές να συσχετιστούν ή εύλογα θα μπορούσαν να συνδεθούν, άμεσα ή έμμεσα, με έναν συγκεκριμένο κάτοικο ή νοικοκυριό της Καλιφόρνιας. Οι προσωπικές πληροφορίες δεν περιλαμβάνουν δημόσια διαθέσιμες, απροσδιόριστες ή συγκεντρωτικές πληροφορίες. Για τους σκοπούς αυτής της ενότητας Κατοίκων Καλιφόρνιας, θα αναφερθούμε σε αυτές τις πληροφορίες ως "Προσωπικές Πληροφορίες".

Το CCPA περιέχει μια εξαίρεση που σχετίζεται με εμάς. Ορισμένα από τα δικαιώματα απορρήτου της CCPA που εξηγούνται παρακάτω δεν ισχύουν για τις Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγονται σε πλαίσιο επιχείρησης-επιχείρησης. Πρόκειται για πληροφορίες που αντανακλούν μια γραπτή ή προφορική επικοινωνία ή μια συναλλαγή μεταξύ μας και ενός καταναλωτή, όταν ο καταναλωτής ενεργεί ως υπάλληλος, ιδιοκτήτης, διευθυντής, υπάλληλος ή εργολάβος άλλης οντότητας και όταν η επικοινωνία ή η συναλλαγή πραγματοποιείται αποκλειστικά στο πλαίσιο διεξάγουμε τη δέουσα επιμέλεια σχετικά με, ή παρέχουμε ή λαμβάνουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από ή από μια τέτοια οντότητα.

(i) Δικαίωμα γνώσης για τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται, αποκαλύπτονται ή πωλούνται

Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να αποκαλύψουμε ποιες Προσωπικές Πληροφορίες έχουμε συλλέξει για εσάς. Αυτό το δικαίωμα περιλαμβάνει το δικαίωμα να ζητήσετε οποιοδήποτε ή όλα τα ακόλουθα:

· Συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.

· Κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.

· Κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέχθηκαν τα Προσωπικά Δεδομένα.

· Κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών που πουλήσαμε (εάν υπάρχουν) ή γνωστοποιήθηκαν για επαγγελματικούς σκοπούς σχετικά με εσάς.

· Κατηγορίες τρίτων στους οποίους τα Προσωπικά Δεδομένα πωλήθηκαν (εάν υπάρχουν) ή γνωστοποιήθηκαν για επαγγελματικό σκοπό · και

· Ο επιχειρηματικός ή εμπορικός σκοπός για τη συλλογή ή, κατά περίπτωση, την πώληση Προσωπικών Πληροφοριών.

        Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Αυτή τη στιγμή συλλέγουμε και, τους 12 μήνες πριν από την "Τελευταία αναθεώρηση" της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου, έχουμε συλλέξει τις ακόλουθες κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών για τους κατοίκους της Καλιφόρνιας απευθείας από αυτούς και από μεταπωλητές δεδομένων, κυβερνητικές οντότητες, επιχειρηματικούς εταίρους και συνδεδεμένες οντότητες:

· Αναγνωριστικά (όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου, διεύθυνση email, όνομα λογαριασμού)

· Μοναδικά προσωπικά αναγνωριστικά (cookie, φάροι, ετικέτες pixel, αναγνωριστικά διαφημίσεων για κινητά ή άλλη παρόμοια τεχνολογία · αριθμός πελάτη, μοναδικό ψευδώνυμο ή ψευδώνυμο χρήστη · αριθμοί τηλεφώνου ή άλλες μορφές επίμονων ή πιθανοτήτων αναγνωριστικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό ενός συγκεκριμένου καταναλωτή ή συσκευή)

· Τηλέφωνο

· Αριθμός πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας

· Άλλες οικονομικές πληροφορίες (π.χ. εισόδημα νοικοκυριού, αριθμός απαλλασσόμενος από φόρους)

· Οποιεσδήποτε πληροφορίες στο ιστορικό εφαρμογών και απαιτήσεων του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων αρχείων προσφυγών, εάν οι πληροφορίες συνδέονται ή συνδέονται εύλογα με τον καταναλωτή ή το νοικοκυριό, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής, από επιχείρηση ή πάροχο υπηρεσιών

· Διαδίκτυο ή άλλες πληροφορίες δραστηριότητας ηλεκτρονικού δικτύου (ιστορικό περιήγησης και πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με τον ιστότοπο, την εφαρμογή ή τη διαφήμιση)

· Δεδομένα γεωγραφικής κατανομής

· Εμπορικές πληροφορίες (αρχεία προσωπικών περιουσιακών στοιχείων, προϊόντων ή υπηρεσιών που αγοράστηκαν, ελήφθησαν ή εξετάστηκαν, άλλα ιστορικά ή τάσεις αγορών ή κατανάλωσης)

· Πληροφορίες εκπαίδευσης

· Επαγγελματικές ή σχετικές με την απασχόληση πληροφορίες

· Χαρακτηριστικά των προστατευόμενων ταξινομήσεων σύμφωνα με την Καλιφόρνια ή τον ομοσπονδιακό νόμο (π.χ. φύλο και οικογενειακή κατάσταση)

· Συμπεράσματα που προέρχονται από τις παραπάνω πληροφορίες για τη δημιουργία ενός προφίλ για τον καταναλωτή που αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις, τα χαρακτηριστικά, τις ψυχολογικές τάσεις του καταναλωτή, τις προδιαθέσεις, τη συμπεριφορά, τις συμπεριφορές, τη νοημοσύνη, τις ικανότητες και τις ικανότητες 

Εκτός από τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω στην ενότητα Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, συλλέγουμε, και έχουμε συλλέξει και πουλήσει, τις παραπάνω κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών για τους ακόλουθους επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς:

· Έλεγχος που σχετίζεται με μια τρέχουσα αλληλεπίδραση με τον καταναλωτή και ταυτόχρονη συναλλαγή, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, της καταμέτρησης των εμφανίσεων διαφημίσεων σε μοναδικούς επισκέπτες

· Εντοπισμός συμβάντων ασφαλείας, προστασία από κακόβουλη, παραπλανητική, δόλια ή παράνομη δραστηριότητα και δίωξη των υπευθύνων για τη δραστηριότητα αυτή

· Σφάλματα εντοπισμού και επιδιόρθωσης σφαλμάτων που επηρεάζουν την υπάρχουσα προβλεπόμενη λειτουργικότητα

· Εκτέλεση υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης ή εξυπηρέτησης λογαριασμών, παροχής εξυπηρέτησης πελατών, επεξεργασίας ή εκπλήρωσης παραγγελιών και συναλλαγών, επαλήθευσης πληροφοριών πελατών, επεξεργασίας πληρωμών, χρηματοδότησης, παροχής υπηρεσιών διαφήμισης ή μάρκετινγκ, παροχής αναλυτικών υπηρεσιών ή παροχής παρόμοιων υπηρεσιών

· Ανάληψη εσωτερικής έρευνας για τεχνολογική ανάπτυξη και επίδειξη

· Ανάληψη δραστηριοτήτων για την επαλήθευση ή τη διατήρηση της ποιότητας ή της ασφάλειας μιας υπηρεσίας ή συσκευής που ανήκει, κατασκευάζεται, κατασκευάζεται ή ελέγχεται από εμάς και για τη βελτίωση, την αναβάθμιση ή τη βελτίωση της υπηρεσίας ή της συσκευής

· Προώθηση των εμπορικών ή οικονομικών συμφερόντων ενός ατόμου, όπως παρακινώντας ένα άλλο άτομο να αγοράσει, να νοικιάσει, να μισθώσει, να εγγραφεί, να εγγραφεί, να παράσχει ή να ανταλλάξει προϊόντα, αγαθά, περιουσίες, πληροφορίες ή υπηρεσίες, ή να επιτρέψει ή να επηρεάσει, άμεσα ή έμμεσα, εμπορική συναλλαγή

          Γνωστοποίηση ή πώληση προσωπικών πληροφοριών

Ο παρακάτω πίνακας προσδιορίζει τις κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών που γνωστοποιήσαμε για επαγγελματικούς σκοπούς σε παρόχους υπηρεσιών ή πουλήσαμε σε τρίτους κατά τους 12 μήνες πριν από την ημερομηνία "Τελευταία αναθεώρηση" αυτής της Δήλωσης Απορρήτου και, για κάθε κατηγορία, την κατηγορία των παρόχων υπηρεσιών ή τρίτα μέρη στα οποία πωλήθηκαν ή γνωστοποιήθηκαν οι Προσωπικές Πληροφορίες:

Κατηγορία Προσωπικών Πληροφοριών

Κατηγορία παρόχων υπηρεσιών

Κατηγορία Τρίτων

Όνοματεπώνυμο

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες

· Πάροχος ανάλυσης δεδομένων

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

Όνομα λογαριασμού

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες

· Πάροχος ανάλυσης δεδομένων

· Επιβολή του νόμου / νομικά αιτήματα

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες

· Επιβολή του νόμου / νομικά αιτήματα

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

ταχυδρομική διεύθυνση

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες

· Πάροχος ανάλυσης δεδομένων

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

Τηλέφωνο

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες


Επαγγελματικές ή σχετικές με την απασχόληση πληροφορίες

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες

· Επιβολή του νόμου / νομικά αιτήματα

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα 

Αρχεία προϊόντων ή υπηρεσιών που αγοράστηκαν, ελήφθησαν ή εξετάστηκαν

· Επιχειρηματικοί εταίροι / συνδεδεμένες εταιρείες

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

Δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας

· Πάροχος ανάλυσης δεδομένων

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

Cookies, φάροι, ετικέτες pixel, αναγνωριστικά διαφημίσεων για κινητά ή άλλη παρόμοια τεχνολογία

· Πάροχος ανάλυσης δεδομένων

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

Πληροφορίες εκπαίδευσης

· Πάροχος ανάλυσης δεδομένων

· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

Προστατευόμενες ταξινομήσεις (π.χ. φύλο και οικογενειακή κατάσταση)

· Οργανισμός μάρκετινγκ


Συμπεράσματα που προέρχονται από τις παραπάνω πληροφορίες για τη δημιουργία ενός προφίλ για τον καταναλωτή που αντικατοπτρίζει τις προτιμήσεις, τα χαρακτηριστικά, τις ψυχολογικές τάσεις, τις προδιαθέσεις, τη συμπεριφορά, τις στάσεις, τη νοημοσύνη, τις ικανότητες και τις ικανότητες του καταναλωτή.


· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

Αγορά ή κατανάλωση ιστορικών ή τάσεων


· Εξωτερική οντότητα μάρκετινγκ

· Κοινωνικά δίκτυα

· Διαφημιστικά δίκτυα

 

 

Δεν συλλέγουμε ή πουλάμε εν γνώσει μας τα Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων κάτω των 16 ετών. 

(ii) Δικαίωμα Αίτησης Διαγραφής Προσωπικών Πληροφοριών 

Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες σχετικά με εσάς που έχουμε συλλέξει. Ωστόσο, σύμφωνα με το CCPA, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με ένα αίτημα διαγραφής εάν είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα προκειμένου, για παράδειγμα, να ολοκληρώσουμε μια συναλλαγή, να εντοπίσουμε περιστατικά ασφαλείας, να συμμορφωθούμε με μια νομική υποχρέωση ή διαφορετικά χρησιμοποιήστε τις Προσωπικές Πληροφορίες, εσωτερικά, με νόμιμο τρόπο που είναι συμβατός με το πλαίσιο στο οποίο δώσατε τις πληροφορίες.

(iii) Δικαίωμα εξαίρεσης από την πώληση προσωπικών πληροφοριών

Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, έχετε το δικαίωμα να μας καλέσετε να σταματήσουμε την πώληση των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

Το CCPA ορίζει "πώληση" σημαίνει πώληση, ενοικίαση, δημοσίευση, αποκάλυψη, διάδοση, διάθεση, μεταφορά ή επικοινωνία προφορικά, γραπτώς ή με άλλο τρόπο, προσωπικών πληροφοριών κατοίκου της Καλιφόρνιας σε άλλη επιχείρηση ή τρίτο μέρος για χρηματικό ή άλλο πολύτιμο αντίτιμο.

Για να εξαιρεθείτε από τη χρήση διαφημιστικών cookies τρίτων μερών, ανατρέξτε στην ενότητα Cookies παραπάνω. Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα εξαίρεσης από τις πωλήσεις κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο: "Μην πωλούν τα προσωπικά μου στοιχεία. » Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα αίτημα καλώντας μας στο +86 175 0843 8176.

Αν αντίθετα θέλετε να διαγραφείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ, επιλέξτε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο της επικοινωνίας email μας ή στείλτε μας email στη διεύθυνση
[προστασία μέσω email]

(iv) Δικαίωμα στη μη διάκριση για την άσκηση των δικαιωμάτων απορρήτου των κατοίκων της Καλιφόρνιας

Δεν θα κάνουμε διακρίσεις εις βάρος των κατοίκων της Καλιφόρνιας εάν ασκούν οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που προβλέπονται στο CCPA, όπως περιγράφεται σε αυτήν την ενότητα Κάτοικοι Καλιφόρνιας. Ως εκ τούτου, δεν θα αρνηθούμε προϊόντα ή υπηρεσίες σε αυτόν τον κάτοικο της Καλιφόρνιας. χρεώνουν διαφορετικές τιμές ή τιμές για αγαθά ή υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης εκπτώσεων ή άλλων παροχών ή επιβολής κυρώσεων · παρέχουν διαφορετικό επίπεδο ή ποιότητα αγαθών ή υπηρεσιών στον κάτοικο της Καλιφόρνιας. ή προτείνουν ότι ο κάτοικος της Καλιφόρνια θα λάβει διαφορετική τιμή ή τιμή για αγαθά ή υπηρεσίες ή διαφορετικό επίπεδο ή ποιότητα αγαθών ή υπηρεσιών. Ωστόσο, επιτρέπεται να χρεώνουμε έναν κάτοικο Καλιφόρνιας διαφορετική τιμή ή τιμή ή να παρέχουμε διαφορετικό επίπεδο ή ποιότητα αγαθών ή υπηρεσιών, εάν αυτή η διαφορά σχετίζεται εύλογα με την αξία που μας παρέχεται από τα δεδομένα του ατόμου.

Πώς να υποβάλετε ένα αίτημα για γνώση ή διαγραφή

Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα για ενημέρωση ή διαγραφή καλώντας μας στο +86 175 0843 8176.

Η διαδικασία μας για την επαλήθευση ενός αιτήματος για γνώση ή διαγραφή

Εάν διαπιστώσουμε ότι το αίτημά σας υπόκειται σε εξαίρεση ή εξαίρεση, θα σας ενημερώσουμε για την απόφασή μας. Εάν διαπιστώσουμε ότι το αίτημά σας δεν υπόκειται σε εξαίρεση ή εξαίρεση, θα συμμορφωθούμε με το αίτημά σας μετά από επαλήθευση της ταυτότητάς σας και, στο βαθμό που ισχύει, της ταυτότητας του κατοίκου της Καλιφόρνιας για λογαριασμό του οποίου υποβάλλετε αυτό το αίτημα.

Θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας είτε σε «εύλογο βαθμό βεβαιότητας» είτε σε «λογικά υψηλό βαθμό βεβαιότητας», ανάλογα με την ευαισθησία των Προσωπικών Πληροφοριών και τον κίνδυνο βλάβης σε εσάς από μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή διαγραφή ανάλογα με την περίπτωση.

Για αιτήματα πρόσβασης σε κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών και για αιτήματα διαγραφής Προσωπικών Πληροφοριών που δεν είναι ευαίσθητα και δεν ενέχουν κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη διαγραφή, θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας σε «εύλογο βαθμό βεβαιότητας», επαληθεύοντας τουλάχιστον δύο δεδομένα σημεία που μας δώσατε προηγουμένως και τα οποία έχουμε καθορίσει ότι είναι αξιόπιστα για τον έλεγχο της ταυτότητας.

Για αιτήματα πρόσβασης σε συγκεκριμένα κομμάτια Προσωπικών Πληροφοριών ή για αιτήματα διαγραφής Προσωπικών Πληροφοριών που είναι ευαίσθητα και ενέχουν κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη διαγραφή, θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας σε «λογικά υψηλό βαθμό βεβαιότητας», επαληθεύοντας τουλάχιστον τρία κομμάτια Προσωπικές πληροφορίες που μας είχαν παρασχεθεί προηγουμένως και για τις οποίες έχουμε διαπιστώσει ότι είναι αξιόπιστοι για τον έλεγχο της ταυτότητας. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε μια υπογεγραμμένη δήλωση υπό ποινή ψευδορκίας που δηλώνει ότι είστε το άτομο του οποίου ζητούνται οι προσωπικές πληροφορίες.

Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα για λογαριασμό κατοίκου της Καλιφόρνιας, υποβάλετε το αίτημα μέσω μιας από τις καθορισμένες μεθόδους που συζητήθηκαν παραπάνω. Μετά την υποβολή του αιτήματος, θα χρειαστούμε πρόσθετες πληροφορίες για να επαληθεύσουμε την εξουσία σας να ενεργείτε για λογαριασμό του κατοίκου της Καλιφόρνιας.

Λάμψε το Νόμο του Φωτός   

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά στοιχεία σε τρίτα μέρη για να τους εμπορεύονται άμεσα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε εσάς. Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, ο Πολιτικός Κώδικας της Καλιφόρνιας 1798.83 XNUMX σάς επιτρέπει να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος και την ταυτότητα των τρίτων. Για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, στείλτε ένα email στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] με τη θεματική ενότητα «Shine the Light Request».

Προσβασιμότητα

Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι αυτή η Πολιτική Απορρήτου είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου σε εναλλακτική μορφή, επικοινωνήστε μαζί μας όπως αναφέρεται παραπάνω στην ενότητα Επικοινωνία μαζί μας.

Αλλαγές

Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς αυτήν τη Σημείωση απορρήτου. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν τέτοιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του πότε θα τεθούν σε ισχύ, ενημερώνοντας την παραπάνω ημερομηνία "Τελευταία αναθεώρηση" ή όπως άλλως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.