EN
kõik kategooriad
EN

Privaatsus

See privaatsusteatis („Privaatsusteatis”) kirjeldab, kuidas Changsha Sinocare Inc ning selle tütarettevõtted ja sidusettevõtted, kes sellele privaatsusteatisele viitavad - iga üksuse vastutav töötleja - („Sinocare, "Meie", "meie" või "meie") võime koguda, kasutada ja jagada teavet, mis puudutab teid kui tuvastatud või tuvastatavat füüsilist isikut ("isikuandmed").

Enne meie veebisaitide, e-posti teatiste, mobiilirakenduste, sotsiaalmeedia rakenduste, vidinate ja muude veebiteenuste („teenused“) kasutamist lugege hoolikalt kogu see privaatsusteatis läbi, kuna see aitab teil mõista, milliseid andmeid me kogume, kuidas me kasutame ja kuidas jagage seda ja millised on teie valikud nende andmete osas.


Meist

   Sinocare omab 19 aastat kogemusi BGM-tööstuses alates selle asutamisest 2002. aastal. See on Aasia suurim BGM-i tootmisettevõte ja Hiina esimene börsil noteeritud vere glükoosimõõturite tootjafirma, mis on pühendunud biosensoritehnoloogia uuendustele, arendades, valmistades ja turustades kiiresti diagnoosimise testimise tooted. Aastal 2016, pärast Nipro diagnostic Inc. (nüüd ümber nimetatud Trividia Health Inc.) ja PTS Diagnostics Inc., edukaks omandamist on Sinocare saanud maailma nr 5 suurimaks veresuhkru mõõtjate tootjaks ja üheks juhtivaks ettevõtteks POCT tööstuses. maailmas.

MISSIOON

    Pakkudes kõrge kvaliteediga tooteid ja teenuseid diabeeti ja muid kroonilisi haigusi põdevatele inimestele, et aidata neil parandada oma elukvaliteeti.

VISIOON

    Juhtiv diabeedihalduse ekspert Hiinas ja BGM-i ekspert maailmas.

ARMASTUSE HOOLDAMINE

    Autasustatud Hiina 2020. aasta parimate tööandjate ettevõtete auhinnaga

KUTSESERTIFIKATSIOON

    Saanud meditsiiniseadmete registreerimistunnistuse ja tootmise kinnituse 2004. aastal. Läbinud EU TUVi ISO: 13485 ja saanud CE-sertifikaadi 2007. aastal.

ÜLEMAAILMINE TUNNUSTAMINE

    Forbes on 200. aastal Aasia 2015 parima “miljardi parima ettevõtte” hulka kuulunud kui Aasia suurim BGMS-i tootmisüksus.

MAAILMA JUHTIMINE

    Omandas maailma kuuenda vere glükoosimeetri ettevõtte. Astus BGMSi juhtivasse laagrisse maailmas.

JUHT TÖÖSTUSES

    Sinocare Lu Valley biosensori tootmishoone, mis asub Changsha riiklikus kõrgtehnoloogilises tööstuse arendustsoonis, käivitati 2013. aastal. Meie tehasest saab umbes 66,000 2 mXNUMX brutopinnaga Aasia suurim vere glükoosimonitori (BGMS) tootmisbaas.

    Meie tegevus hõlmab 135 riiki ja piirkonda maailmas.

    Hiinas on üle 63% börsivälise aktsia ja 130,000 XNUMX apteeki.

    Meie toodete hulka kuuluvad vere glükoosisisaldus, vere lipiidid, vere ketoon, glükosüülitud hemoglobiin (HbA1c), kusihape ja muud diabeedi näitajad.

Pühendumine tipptasemele

    Riikliku biomeditsiinitehnika kõrgtehnoloogilise industrialiseerimise programmi ühe näidisprojektina sai Sinocare mitu korda riiklikust innovatsioonifondist rahalist toetust ning läbis 13485. aastal ISO: 2007 kvaliteedijuhtimissüsteemi sertifikaadi ja Euroopa CE-sertifikaadi.

Diabeedi juhtimise ekspert

    Viimase 15 aasta jooksul on kõik täpsed, taskukohased ja hõlpsasti kasutatavad vere glükoosisisalduse jälgimise süsteemid kõikides Hiina klientide gruppides hästi vastu võetud ning Sinocare'i tooteid kasutab üle 50% diabeedi isekontrollivatest populatsioonidest. Võime uhkusega väita, et oleme Hiinas diabeediga inimeste vere glükoosisisalduse enesekontrolli edukalt harinud ja edendanud.

    Vere glükoosisisalduse jälgimissüsteemi omamine on aga alles esimene samm. Veresuhkru taseme efektiivse reguleerimise eesmärgi saavutamiseks peavad diabeediga inimesed õppima, kuidas kontrollida vere glükoosisisaldust, millal testida, kui tihti testida ja mida andmetega teha. Pealegi tuleb võrrandi osana käsitleda ka seda, kuidas toitumine ja füüsiline koormus mõjutavad vere glükoosisisaldust. Aidata diabeediga inimestel mõista kõiki diabeedi juhtimise olulisi aspekte on täielikult kooskõlas meie eesmärgiga „Vere glükoosimõõturi promootorist diabeedihalduse eksperdini“.

    See eesmärk motiveerib kõiki Sinocare'i töötajaid: oleme tarninud vere glükoosisisalduse jälgimise süsteeme arenenumate tehnoloogiatega, oleme välja töötanud mitme analüüdi analüsaatorid, et pakkuda rohkem teavet diabeedi kohta, oleme välja töötanud haigla diabeedihalduse platvormi arstide, patsientide, dieediarstide vahelise sideme sulgemiseks ja diabeedi koolitajad. Lõppkokkuvõttes kujundame diabeedi juhtimise ökosüsteemi ja pakume lahenduse diabeedihaigete elukvaliteedi parandamiseks, tervishoiuteenuse osutajate ja patsientide vahelise suhtluse lihtsustamiseks ning meie ühiskonna tervishoiumajanduse parandamiseks.


Meiega ühenduse

Kui soovite kasutada oma privaatsusõigusi, nagu allpool märgitud, või teil on selle privaatsusteatise kohta küsimusi, on meie kontaktandmed järgmised:

E-mail: [meiliga kaitstud]

Tähelepanu: andmekaitse direktor

Telefon: + 86 175 0843 8176

Mida"sapp:+ 86 175 0843 8176

 

Ülevaade

Teenused SinocareTütarettevõtted ja sidusettevõtted kuuluvad kumbki sellistele tütarettevõtetele ja äriühingutele, neid haldavad ja pakuvad. Palun kliki siia nimekirja jaoks Sinocaretütarettevõtted ja sidusettevõtted. See privaatsusteatis reguleerib aga AINULT selle kasutamist Sinocare ettevõtte teenused, mis viitavad konkreetselt sellele privaatsusteatisele. Teatud toodete või teenuste kasutamisele võivad kehtida täiendavad privaatsusteatised. Muu Sinocare ettevõtte teenused võivad linkida või muul viisil esitada oma eraldi teate.

Meie privaatsuspõhimõtted võivad riigiti, kus me tegutseme, erineda, et kajastada kohalikke tavasid ja juriidilisi nõudeid.



Isikuandmete kogumine

Kogume isikuandmeid ja muud teavet, mida te meile annate, et osta, nõuda teavet või värskendusi meie toodete või teenuste kohta või kasutada teenuseid muul viisil. Kogume automaatselt isikuandmeid ja mitteisiklikku teavet selle kohta, kuidas te teenuseid kasutate ja teie eelistusi.   

 

Kuidas me teie isikuandmeid kasutame

Kasutame teie teavet, sealhulgas teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel: selleks, et pakkuda teile soovitud teenuseid, täiustada meie teenuseid, turustada meie tooteid ja märkida teie eelistused, et pakkuda parimat võimalikku kasutajakogemust.  

 

Töötlemise õiguslikud alused ja tagajärjed

Me toetume teie isikuandmete kogumisel, töötlemisel ja kasutamisel teatud õiguslikel alustel, näiteks töötlemisel, mis on vajalik teile toodete või teenuste pakkumiseks.

Üldiselt on teie isikuandmete esitamine vabatahtlik, kuid teatud juhtudel on see vajalik. Isikuandmete esitamata jätmine võib põhjustada teile ebasoodsat olukorda. 

 

Kolmandate osapooltega jagatud isikuandmed

Võime jagada teie isikuandmeid oma tütarettevõtete, sidusettevõtete ja muude kolmandate osapooltega kogu maailmas, et teavitada teid toodetest ja pakkumistest, mis võivad teile huvi pakkuda, nagu seda võimaldab kohaldatav seadus.

Samuti võime jagada teie isikuandmeid oma teenusepakkujatega kogu maailmas, kes on kohustatud teie isikuandmeid käsitlema vastavalt käesolevale privaatsusteatisele vastavalt seadusele ja teatud muudes olukordades, kui kasutate selliseid teenusepakkujaid teile isikuandmete või teenuste pakkumiseks meie Teenuste kaudu. 

 

Rahvusvaheline andmevoog

Mõni riik või jurisdiktsioon ei pruugi pakkuda samal tasemel andmekaitset kui riik, kus teie isikuandmeid algselt koguti, kuid me astume samme teie isikuandmete nõuetekohaseks kaitsmiseks.

 

Teie valikud ja õigused

Kui asute teatud geograafilistes piirkondades või olete nende elanikud, võib teil olla seoses teie isikuandmetega mitmeid õigusi. 

 

Kui kaua me teie andmeid säilitame

Me ei säilita teie isikuandmeid kauem kui vaja.

 

 

Isikuandmete kogumine

Me võime koguda teilt isikuandmeid teenuste kasutamise kaudu (eriti kui otsustate neid pakkuda), sealhulgas ilma piiranguteta:

· Teie nimi, e-posti aadress, kasutajanimi, telefoninumber, ettevõte ja aadress („Kontaktandmed“);

· Teie sugu, vanus, kodakondsus, haridus, elukutse, amet ja sissetulek („Demograafiline teave”);

· Teie krediitkaardi number, arveldusaadress, kohaletoimetamise aadress, turvakood ning muud maksetehingu ja kontrollimise üksikasjad („makseteave”);

· Vaadatud lehed ja tooted, teie ostukorvi lisatud üksused, klõpsatud reklaamid, meie meilisõnumid, mille avasite, brauseri tüüp, operatsioonisüsteemi ("OS"), Interneti-protokolli ("IP") aadress ning seadme ja asukoha teave "Analüütiline teave");

· Teie kohta avalikult kättesaadav teave kolmandatest osapooltest, näiteks postiaadress aadressi kontrollimiseks;

· Teie mobiilne operatsioonisüsteem, meie sisseehitatud mobiilseadme tunnus või muud tavaliselt kasutatavad mobiilseadme identifikaatorid.

Võime teie käest koguda isikuandmeid kolmanda isiku kohta. Näiteks võite meie turustajakonto registreerimisprotsessi osana esitada haldus- ja tehniliste kontaktide nime, telefoninumbri ja e-posti aadressi. Kui esitate meile mõne teise isiku kohta mis tahes isikuandmeid, olete kohustatud veenduma, et teil on selleks volitused, ja lubama meil kasutada tema isikuandmeid vastavalt käesolevale privaatsusteatisele.

Võime teie isikuandmeid või kasutusandmeid koguda kolmandatelt isikutelt, sealhulgas ilma piiranguteta:

· Teie e -posti aadress ja muud teie kohta kogutud isikuandmed võidakse edastada Sinocare kolmanda osapoole veebisaidi kaudu, kui te seda taotlete Sinocare teiega ühenduse võtmiseks sellise kolmanda osapoole veebisaidi kaudu;

· Teie isikuandmeid võidakse edastada aadressile Sinocare kui otsustate osaleda kolmanda osapoole rakenduses või funktsioonis, näiteks reaalajas vestluses, ühel meie sotsiaalmeedia lehel või sarnasel rakendusel või funktsioonil kolmanda osapoole veebisaidil;

· Täiendavaid isikuandmeid võidakse edastada aadressile Sinocare kolmandatelt osapooltelt, et neid kombineerida isikuandmetega, mida kogume teie teenuste kasutamise kaudu, et parandada meie võimet teid teenindada, keskenduda teile pakutavale sisule ja pakkuda teile võimalusi toodete või teenuste ostmiseks, mis meie arvates võivad olla huvi teie vastu kogutud teabe põhjal.

Rakendame oma privaatsusteatise tingimusi mis tahes isikuandmetele, mis on saadud kolmandalt osapoolelt, kui me pole teile teisiti avaldanud.  Sinocare ei vastuta nende kolmandate osapoolte teie isikuandmete levitamise eest.

 

Kuidas me teie isikuandmeid kasutame 

Võime teie isikuandmeid kasutada järgmistel eesmärkidel, nagu seda võimaldab kohaldatav seadus:

· Ostud: Võime kasutada teie kontaktteavet ja makseteavet, et võimaldada meil teenuste kaudu tehtud oste töödelda ja täita.

· Klienditeenindus: Võime kasutada teie kontaktandmeid toodete, teenuste või garantiide kohta küsimustele vastamiseks ja teiega võistluste, uuringute või loosimiste kohta suhtlemiseks. Teie küsimustele vastamiseks võime küsida ka teie tootmisharu ja / või edasimüüja nime ja aadressi, kes teile meie toote müüs.

· Tagasiside: Võime kasutada teie kasutajanime, e-posti aadressi, ostetud tooteid ja muud kasutajate loodud sisu, mille võite anda meie toodete hindamisel ja ülevaatamisel.

· Veebisaidi registreerimine: Võime kasutada teie kontaktandmeid ja demograafilist teavet, kui loote konto mis tahes meie teenuse kaudu, et pakkuda teile isikupärasemat kasutuskogemust.

· Analytics: Kui kasutate teenuseid, kogume ja kasutame automaatselt analüütilist teavet, et saaksime pidevalt parandada teie kogemusi meie teenustega ning suunata teie toodete turundamist ja reklaamimist teile.

· Turundus: Võime teie isikuandmeid kasutada selleks, et teha kindlaks, millised tooted võivad teile huvi pakkuda, pakkuda teile turundusteateid (kui te pole sellisest suhtlusest loobunud) ja turu-uuringute läbiviimiseks. Nendel turunduseesmärkidel võime kasutada ka teavet, mille te meile esitate, sh teie tegevusala, olenemata sellest, kas teil on meie toode, kogemus meie toodetega ja kasutajate loodud sisu.

· Asukohapõhised teenused: Võime kasutada teie praegust asukohta, esitatud aadressi ja / või sihtnumbrit, et pakkuda teile meie toodete jaemüüja asukohta või muud asjakohast teavet.

Võime kasutada teie isikuandmeid ka muul viisil, mis on kooskõlas ülalkirjeldatud eesmärkidega, ja muul viisil meie veebisaitide haldamiseks ja teie teenuste pakkumiseks.

 

Töötlemise õiguslikud alused ja tagajärjed

Me toetume teie isikuandmete kogumisel, töötlemisel ja kasutamisel järgmistel õiguslikel alustel:

· töötlemine on vajalik Teenuste osutamiseks vastavalt Teie soovile;

· teie nõusolek;

· töötlemine on vajalik lepingu täitmiseks, milles osalete, või astuda teie palvel enne lepingu sõlmimist samme;

· töötlemine on vajalik meie suhtes kehtiva juriidilise kohustuse täitmiseks;

· töötlemine on vajalik meie või kolmanda isiku õigustatud huvide saavutamiseks, välja arvatud (Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) elanike jaoks), kui sellised huvid on teie huvide või põhiõiguste ja -vabadustega tähtsamad mis nõuavad isikuandmete kaitset; sellised õigustatud huvid on eespool nimetatud töötlemise eesmärkide täitmine.

Üldiselt on teie isikuandmete edastamine vabatahtlik, kuid teatud juhtudel on see vajalik meiega lepingu sõlmimiseks või meie toodete või teenuste saamiseks teie soovil.

Isikuandmete esitamata jätmine võib põhjustada teile ebasoodsaid olukordi - näiteks ei pruugi teil olla võimalik teatud tooteid ja teenuseid vastu võtta. Kui aga pole sätestatud teisiti, ei too teie isikuandmete esitamata jätmine teile õiguslikke tagajärgi.

 

Märkus Sinocare Investorid

Meie veebisaitide teatud lehed võimaldavad investoritel sisse pääseda Sinocare saada avalikult kättesaadavat teavet ettevõtte tegevuse kohta. Investorid võivad vaadata ja/või taotleda teatud teavet meie veebisaidi kaudu siin. Sõltuvalt sellest, millist teavet investor nõuab, võib see meie veebisaidi funktsioon küsida ja investor võib esitada investori nime, ametinimetuse, organisatsiooni, ameti, aadressi, telefoninumbri ja e -posti aadressi („Investoriteave”) ). Sinocare kasutab investoriteavet investori identiteedi kontrollimiseks ja kõigi teabenõuete täitmiseks.

 

Teade tööle kandideerijatele

Meie veebisaitide teatud lehtedel on võimalus töötada inimestele, kes on huvitatud töötamisest Sinocare või mõne selle tütarettevõtte või ettevõttega, et saada rohkem teavet töövõimaluste kohta aadressil Sinocare, selle sidus- ja/või tütarettevõtted. Meie veebisaidi abil avatud ametikohtadele kandideerimiseks peate meie veebisaidi kaudu looma tööprofiili siin, mis sisaldab teavet, mis Sinocare taotleb, et te annaksite ja saaksite valida, kas teid arvestatakse tööhõivega („Töötaotleja teave”).

Enne tööprofiili loomist peate jaatavalt nõustuma privaatsustingimustega, mis reguleerivad teie teabe esitamist Sinocare tööhõive eesmärgil siin. Reguleerivad tingimused, millega nõustute tööprofiili loomiseks Sinocareteie esitatud teabe kasutamine tööle kandideerimiseks. Sinocare kasutab hindamise ja töölevõtmise eesmärgil teavet tööhõive taotlejate kohta ning suhtlemist hindamise ja töölevõtmise eesmärgil.

 

Turvalisus

Jätkame teie isikuandmete kaitsmiseks asjakohaseid tehnilisi ja korralduslikke meetmeid, sealhulgas tagame, et kolmandad osapooled, kes meie nimel isikuandmetele juurde pääsevad või neid käitlevad, ja sidusettevõtted järgivad selliseid kaitsemeetmeid. Püüame krüptida meie veebisaitidel tehtud e-kaubandustehingute krediitkaardinumbrid, kasutades turvalise pistikupesa (SSL) tehnoloogiat.

Ükski Interneti-edastamise või elektroonilise salvestamise meetod pole aga 100% turvaline ega vigadeta, seega pole võimalik tagada absoluutset turvalisust. Peate kaitsma volitamata juurdepääsu eest oma paroolile ja arvutile ning logige kindlasti välja, kui olete jagatud arvuti kasutamise lõpetanud. Kui teil on põhjust arvata, et teie suhtlus meiega ei ole enam turvaline (nt kui arvate, et teiega meiega seotud konto turvalisus on ohus), teavitage meid sellest kohe e -posti teel [meiliga kaitstud] või helistades meile aadressil + 86 175 0843 8176

Kui oleme teile andnud või olete valinud parooli, mis võimaldab teil pääseda juurde meie veebisaitide teatud osadele, vastutate selle parooli konfidentsiaalsena hoidmise eest. Te ei tohiks oma parooli kellegagi jagada.


Rahvusvaheline andmevoog

Isikuandmeid, mida me teie kohta kogume või saame, võivad edastada ja/või töödelda asutused, mis asuvad EMPs või väljaspool seda.

Mõned teie isikuandmete saajad (vt ka allpool) asuvad riikides, kus on tehtud piisavad otsused (eriti Kanadas (mitte-avalike organisatsioonide suhtes, kelle suhtes kohaldatakse Kanada isikuandmete kaitse ja elektrooniliste dokumentide seadust) ja Argentinas) ning igal juhul tunnistatakse edastamist Euroopa andmekaitseõiguse seisukohast piisavaks andmekaitse tasemeks (vt artikkel 45 Üldine andmekaitse määrus - GDPR).

Teised vastuvõtjad võivad asuda riikides, mis ei taga Euroopa andmekaitseõiguse seisukohast piisavat kaitset (eriti USA). Võtame kõik vajalikud meetmed tagamaks, et EMP -st väljasaatmine on asjakohaselt kaitstud, nagu seda nõuab kohaldatav andmekaitseseadus. Mis puudutab andmeedastust riikidesse, kus ei ole piisavat andmekaitse taset, siis lähtume edastamisel asjakohastest kaitsemeetmetest, näiteks Euroopa Komisjoni või järelevalveasutuse poolt vastu võetud standardsetest andmekaitseklauslitest (artikli 46 lõike 2 punkt c). või d) GDPR), heakskiidetud tegevusjuhendid koos saaja siduvate ja jõustatavate kohustustega (GDPR artikli 46 lõike 2 punkt e) või heakskiidetud sertifitseerimismehhanismid koos saaja siduvate ja jõustatavate kohustustega (artikkel 46 (2) (f) GDPR). Selliste sobivate kaitsemeetmete koopia saate küsida, kui võtate meiega ühendust, nagu eespool jaotises Meiega ühendust võtmine öeldud.

Küpsised

Kasutame küpsiseid, väikest tekstifaili, mis on teie seadmesse üle kantud, koos sarnaste tehnoloogiatega (nt Interneti -märgenditehnoloogiad, veebimajakad ja manustatud skriptid), et aidata teil pakkuda paremat ja isikupärasemat kasutuskogemust. Küpsiste kasutamise kohta lisateabe saamiseks ja küpsiste seadete muutmiseks palun kliki siia.

"Ära jälgi" signaale

Mõned Interneti -brauserid sisaldavad funktsiooni „Ära jälgi”, mis annab teie külastatud veebisaitidele märku, et te ei soovi oma veebitegevusi jälgida. Arvestades, et brauserid ei ole ühtsel viisil signaali „Ära jälgi” edastamiseks, ei tõlgenda meie veebisaidid praegu, ei reageeri neile ega muuda neid, kui nad saavad signaale „Ära jälgi”.  
 

Google reCAPTCHA

Kasutame Google'i reCAPTCHA -d, mis on tasuta teenus, mis kaitseb veebisaite rämpsposti ja väärkasutuse eest, kasutades täiustatud riskianalüüsi meetodeid, et eristada inimesi ja roboteid. Google reCAPTCHA töötab erinevalt sõltuvalt kasutatavast versioonist. Näiteks võidakse teil paluda märkida ruut, mis näitab, et te pole robot, või võib Google reCAPTCHA tuvastada kuritahtliku liikluse ilma kasutaja sekkumiseta. Google reCAPTCHA edastab Google'ile teatud tüüpi teavet, näiteks suunava URL -i, IP -aadressi, külastajate käitumist, operatsioonisüsteemi teavet, brauserit ja külastuse pikkust, küpsiseid ja hiire liigutusi. Google'i reCAPTCHA kasutamine sõltub Google'i õigusest Privaatsuspoliitika ja Kasutustingimused. Lisateavet Google'i reCAPTCHA ja selle toimimise kohta on saadaval siin.

 

Kolmandate osapooltega jagatud isikuandmed

Jagame teie isikuandmeid ainult ettevõtete, organisatsioonide ja üksikisikutega väljaspool Sinocare nagu allpool kirjeldatud.

· Saajad sees Sinocare ja kolmandad isikud. Võime teie isikuandmeid jagada Sinocareettevõtte sidusettevõtted ja muud ettevõtted kogu maailmas, sealhulgas meie sõltumatud edasimüüjad, tootjad ja tarnijad, et need ettevõtted saaksid teiega ühendust võtta oma toodete, teenuste või muude pakkumiste osas, mis võivad teile huvi pakkuda. Samuti võime teie isikuandmeid jagada teatud äripartneritega. Sõltuvalt isikuandmete kategooriatest ja eesmärkidest, milleks isikuandmeid kogutakse, võivad teie isikuandmeid saada erinevad üksused ja nende üksuste siseosakonnad. Näiteks võib meie IT -osakonnal olla juurdepääs teie konto andmetele ning meie turundus- ja müügiosakondadele juurdepääs teie konto andmetele või tootetellimustega seotud andmetele. Lisaks teised osakonnad sees Sinocare võib teil olla vajadusel juurdepääs teatud teie kohta käivatele isikuandmetele, nagu juriidiline ja vastavuskontrolli osakond, rahandusosakond või siseaudit. Käesolev privaatsusteatis ei reguleeri sõltumatute kolmandate osapoolte veebisaite ega muid veebisaite, mis ei lingi sellele privaatsusteatisele.

· Service Providers. Võime jagada teie isikuandmeid sidus- ja sidusettevõtetega, kes täidavad meie nimel meie ettevõttega seotud ülesandeid. Selliste ülesannete hulka kuuluvad maksete töötlemine, tellimuste täitmine, pakettide kohaletoimetamine, asukohateenused, veebisaidi või mobiilirakenduste kasutusandmete analüüs, klienditeenindus, elektrooniline ja postiteenus, konkursid/küsitlused/loosimiste haldamine, turundusteenused, sotsiaalkaubandus ja meediateenused (nt reitingud, arvustused, foorumid) ning müügimaksu arvutamine, haldamine ja aruandlus. Kolmandate osapoolte teenusepakkujad saavad teie isikuandmeid oma ülesannete täitmiseks vajalikul viisil ja me juhendame neid mitte kasutama teie isikuandmeid muul eesmärgil.

· Vastavalt seadusele või nõutavale. Kasutame ja avalikustame teie isikuandmeid vastavalt kehtivale seadusele, sealhulgas ilma piiranguteta:

Vastavalt kohaldatavale seadusele, sealhulgas seadustele väljaspool teie elukohariiki, järgida õigusprotsesse ja vastata avalike ja valitsusasutuste, sealhulgas avalike ja valitsusasutuste taotlustele väljaspool teie elukohariiki;

Meie nõuete ja tingimuste jõustamiseks, sealhulgas nende võimalike rikkumiste uurimiseks;

Pettuste, turvalisuse või tehniliste probleemide avastamiseks, vältimiseks või muul viisil lahendamiseks; ja

Meie või meie sidusettevõtete tegevuse kaitsmiseks; meie ja/või meie sidusettevõtete, teie või teiste õiguste, privaatsuse, turvalisuse või vara kaitsmiseks; ja lubada meil kasutada olemasolevaid õiguskaitsevahendeid või piirata kahju, mida me võime kanda.

· Äriülekanded. Kui jätkame oma äri arendamist, võime müüa või osta kaubamärke, kauplusi, tütarettevõtteid või äriüksusi. Võime jagada ja/või edastada teie isikuandmeid kolmanda osapoolega sellistes tehingutes (sealhulgas piiranguteta mis tahes ümberkorraldamine, ühinemine, müük, ühisettevõte, loovutamine, üleandmine või muu käsutamine kogu meie ärist, kaubamärkidest, sidusettevõtetest või mõnest osast) , tütarettevõtted või muu vara). Klienditeave on üldiselt üks üleantud ärivaradest, kuid selle suhtes kohaldatakse ka kõiki olemasolevaid privaatsusteatisi.

Võime jagada anonüümseks muudetud koondandmeid (et teid ei tuvastataks) kolmandate osapooltega (nt kirjastajate, reklaamijate või ühendatud veebisaitidega) ja teha need andmed avalikult kättesaadavaks. Näiteks võime jagada teavet avalikult, et näidata suundumusi meie teenuste või toodete üldise kasutamise kohta.

 

Avalikud foorumid

Meie veebisaidid võivad pakkuda avalikult juurdepääsetavaid ajaveebe, teadetetahvleid või kogukonna foorumeid. Peaksite teadma, et kõik nendes valdkondades pakutavad andmed võivad teistele juurde pääseda lugeda, koguda ja kasutada.

 

Lingid suhtlusvõrgustikele ja muudele kolmandate osapoolte veebisaitidele

Meie teenused võivad sisaldada linke sotsiaalsetele võrgustikele ja muudele veebisaitidele ja mobiilirakendustele, mida haldavad ja kontrollivad kolmandad osapooled. Kuigi me üritame linkida ainult veebisaitidele, mis jagavad meie kõrgeid standardeid ja austavad privaatsust, ei võta me vastutust teiste veebisaitide sisu või privaatsuspraktika eest. Kui ei ole teisiti öeldud, kogume isikuandmeid, mille te sellisele kolmanda osapoole veebisaidile edastate, see osapool, mitte meie, ning nende suhtes kohaldatakse selle isiku privaatsuspoliitikat (kui see on olemas), mitte käesolevat privaatsusteatist. Sellises olukorras ei ole meil kontrolli ega vastutust selle eest, kuidas see pool kasutab teile esitatud isikuandmeid.

 

Lapsed

Vastavalt laste veebipõhise privaatsuse kaitse seadusele, 15 USC, §-dele 6501-06 ja 16 CFR, §-dele 312.1-312.12, ei luba meie veebisait alla 13-aastastel lastel kasutajaks saada ja me ei kogu teadlikult teavet lastelt. Meie veebisaiti kasutades kinnitate, et olete 13 -aastane või vanem.

 

Teie valikud ja õigused

Kui asute teatud geograafilistes piirkondades või olete nende elanikud, võib teil olla oma isikuandmetega seoses mitmeid õigusi, nagu allpool kirjeldatud.

Lõuna -Aafrika elanikud

Vaata lisatud väline privaatsusavaldus ja juurdepääs teabe käsiraamatule kohaldatav Lõuna -Aafrikale.

EMP elanikud

Kui asute teenustele juurdepääsu ajal EMP -s või vastutavat töötlejat, mida on ülalpool kirjeldatud jaotises Ülevaade asub EMP -s, kehtib järgmine:

Kui olete teatanud oma nõusolekust seoses teie isikuandmete teatud kogumise, töötlemise ja kasutamisega (eelkõige seoses otseturundusteate vastuvõtmisega e -posti, SMS/MMS -i, faksi ja telefoni teel - kui see on asjakohane), saate selle nõusoleku igal ajal tagasi võtta tulevase mõjuga aeg. Lisaks võite esitada vastuväiteid oma isikuandmete kasutamisele turunduseesmärkidel.

Pange tähele, et eespool nimetatud õigusi võidakse kohaldatava andmekaitseseaduse alusel muuta. Allpool leiate lisateavet oma õiguste kohta GDPR -i kohaldamise ulatuses (kahtluste vältimiseks kehtib järgmine ainult juhul, kui asute teenustes või andmetöötlejasse sisenemisel EMP -s, nagu on kirjeldatud ülal jaotises Ülevaade EMPs):

(i) Õigus taotleda juurdepääsu teie isikuandmetele

Teil võib olla õigus saada meilt kinnitust selle kohta, kas teie isikuandmeid töödeldakse või mitte, ning sellisel juhul taotleda juurdepääsu isikuandmetele. See juurdepääsuteave hõlmab töötlemise eesmärke, asjaomaste isikuandmete kategooriaid ja adressaate või vastuvõtjate kategooriaid, kellele isikuandmeid on avaldatud või avaldatakse.

Teil võib olla õigus saada töödeldavate isikuandmete koopia. Teie nõutud täiendavate koopiate eest võime nõuda mõistlikku tasu, mis põhineb halduskuludel.

(ii) Õigus nõuda parandamist

Teil võib olla õigus nõuda meilt teiega seotud ebatäpsete isikuandmete parandamist. Sõltuvalt töötlemise eesmärkidest võib teil olla õigus lõpetada mittetäielikud isikuandmed, sealhulgas täiendava avalduse abil.

iii) õigus nõuda kustutamist (õigus olla unustatud)

Teatud tingimustel võib teil olla õigus nõuda meilt teie isikuandmete kustutamist ja meil võib olla kohustus need isikuandmed kustutada.

iv) õigus nõuda töötlemise piiramist

Teatud tingimustel võib teil olla õigus nõuda meilt teie isikuandmete töötlemise piiramist. Sellisel juhul märgitakse vastavad andmed ja me võime neid töödelda ainult teatud eesmärkidel.

v) õigus nõuda andmete teisaldatavust

Teatud tingimustel võib teil olla õigus saada teie kohta isikuandmeid, mille olete meile esitanud, struktureeritud, üldkasutatavas ja masinloetavas vormingus ning teil võib olla õigus neid andmeid takistamatult edastada teisele üksusele. meilt.

vi) õigus esitada vastuväiteid

Teatud tingimustel võib teil olla õigus teie konkreetse olukorraga seotud põhjustel igal ajal esitada vastuväiteid teie isikuandmete töötlemisele meie poolt ja me võime nõuda, et teie isikuandmeid enam ei töötletaks. Selline vastuväidete esitamise õigus võib kehtida eriti siis, kui Sinocare kogub ja töötleb teie isikuandmeid profileerimise eesmärgil, et paremini mõista teie ärihuve Sinocaretooteid ja teenuseid. Lisaks võite esitada vastuväiteid oma andmete kasutamisele otseturunduse eesmärgil. Kui teil on õigus vastuväiteid esitada ja te seda õigust kasutate, ei tööta me teie isikuandmeid sellistel eesmärkidel enam. Selle õiguse kasutamiseks võtke meiega ühendust, nagu eespool jaotises Meiega ühendust võtmine öeldud. Teatud tingimustel võib teil olla õigus teie konkreetse olukorraga seotud põhjustel igal ajal esitada vastuväiteid teie isikuandmete töötlemisele meie poolt ja meie võib nõuda enam teie isikuandmete töötlemist. Selline vastuväidete esitamise õigus võib kehtida eriti siis, kui Sinocare kogub ja töötleb teie isikuandmeid profileerimise eesmärgil, et paremini mõista teie ärihuve Sinocaretooteid ja teenuseid. Lisaks võite esitada vastuväiteid oma andmete kasutamisele otseturunduse eesmärgil. Kui teil on õigus vastuväiteid esitada ja te seda õigust kasutate, ei tööta me teie isikuandmeid sellistel eesmärkidel enam. Selle õiguse kasutamiseks võtke meiega ühendust, nagu eespool jaotises Meiega ühendust võtmine öeldud.

Sellist vastuväiteõigust ei pruugi aga eriti olla, kui teie isikuandmete töötlemine on vajalik enne lepingu sõlmimist või juba sõlmitud lepingu täitmiseks.

Kui olete andnud meile oma nõusoleku otseturunduse eesmärgil (nt tellisite aktiivselt meie uudiskirju), saate oma nõusoleku tagasi võtta, nagu on kirjeldatud selle jaotise ülaosas.

vii) muud automatiseeritud otsuste tegemisega seotud õigused

Lisaks on teil teatud tingimustel, mis puudutavad automaatset individuaalset otsustamist, õigus inimlikule sekkumisele, oma seisukoha väljendamisele ja otsuse vaidlustamisele.

Samuti võib teil olla õigus esitada kaebus pädevale andmekaitse järelevalveasutusele. Te saate seda õigust teostada järelevalveasutuses, eriti selles EMP liikmesriigis, kus on teie alaline elukoht, töökoht või väidetava rikkumise koht.

 

Kui kaua me teie andmeid säilitame

Teie isikuandmeid säilitatakse nii kaua, kui see on vajalik teile pakutavate teenuste ja toodete pakkumiseks. Kui olete meiega suhte lõpetanud, kustutame teie isikuandmed või muudame teie isikuandmed anonüümseks, välja arvatud juhul, kui kehtivad seadusjärgsed säilitamise nõuded (näiteks maksustamise eesmärgil). Võime teie kontaktandmeid ja huve meie toodetes või teenustes pikemaks ajaks säilitada, kui olete lubanud meil teile turundusmaterjale saata. Samuti võime säilitada teie isikuandmeid ka pärast lepingulise suhte lõppemist, kui teie isikuandmed on vajalikud muude kohaldatavate seaduste järgimiseks või kui vajame teie isikuandmeid juriidilise nõude esitamiseks, esitamiseks või kaitsmiseks ainult teadmise alusel. . Võimalusel piirame pärast lepingulise suhte lõppemist teie isikuandmete töötlemist sellistel piiratud eesmärkidel.

 

Nevada elanikud

Nevada seadused lubavad Nevada elanikel loobuda teatud tüüpi isikuandmete müügist. Arvestades mitmeid erandeid, määratleb Nevada seadus müügi all teatud tüüpi isikliku teabe vahetamise raha eest tasu eest isikule, et see litsentsida või müüa teavet teistele isikutele. Me ei müü praegu Nevada seaduses määratletud isikuandmeid. Kui olete Nevada elanik, võite siiski esitada kinnitatud taotluse müügist loobumiseks ning me salvestame teie juhised ja lisame need tulevikus, kui meie eeskirjad muutuvad. Loobumissoovid võib saata aadressile:  [meiliga kaitstud].

California elanikud

California tarbijate privaatsusseadus, Cal. Civ. Kood § 1798.100 jj. („CCPA”) nõuab, et me esitaksime California elanikele privaatsusteatise, mis sisaldab põhjalikku kirjeldust meie võrgu- ja võrguvälistest tavadest seoses isikliku teabe kogumise, kasutamise, avalikustamise ja müügiga ning California elanike õigustega seoses nende isikuandmetega. teavet. Privaatsusteatise see jaotis on mõeldud ainult California elanikele ja kehtib ainult nende suhtes. Kui te ei ole California elanik, ei kehti see teie kohta ja te ei tohiks sellele loota.

CCPA määratleb „isikuandmed” teabe all, mis identifitseerib, on seotud, kirjeldab, on mõistlikult võimeline olema seotud või võib olla mõistlikult seotud otseselt või kaudselt konkreetse California elaniku või leibkonnaga. Isikuandmed ei hõlma avalikult kättesaadavat, tuvastamata või koondatud teavet. Selle California elanike jaotise tähenduses nimetame seda teavet isiklikuks teabeks.

CCPA sisaldab meie jaoks olulist erandit. Mõned allpool selgitatud CCPA privaatsusõigused ei kehti ettevõtetevahelises kontekstis kogutud isikuandmete kohta. See on teave, mis kajastab meie ja tarbija vahelist kirjalikku või suulist suhtlust või tehingut, kui tarbija tegutseb teise üksuse töötaja, omaniku, direktori, ametniku või töövõtjana ning kui suhtlus või tehing toimub ainult seoses me teeme hoolsuskohustust seoses sellise üksusega või pakume või võtame vastu toodet või teenust.

(i) Õigus saada teavet kogutud, avalikustatud või müüdud isikuandmete kohta

Kui olete California elanik, on teil õigus nõuda, et avalikustame, millised isikuandmed oleme teie kohta kogunud. See õigus hõlmab õigust nõuda ühte või kõiki järgmistest:

· Konkreetsed isikuandmed, mille oleme teie kohta kogunud;

· Isikuandmete kategooriad, mille oleme teie kohta kogunud;

· Allikate kategooriad, kust isikuandmeid koguti;

· Isikuandmete kategooriad, mille oleme teie kohta müünud ​​(kui see on kohaldatav) või avalikustatud ärilistel eesmärkidel;

· Kolmandate isikute kategooriad, kellele isikuandmeid müüdi (kui see on kohaldatav) või avalikustati ärilistel eesmärkidel; ja

· Äri- või ärieesmärk isikuandmete kogumiseks või vajaduse korral müümiseks.

        Isikliku teabe kogumine

Praegu kogume ja 12 kuu jooksul enne käesoleva privaatsusteatise viimati muudetud kuupäeva oleme kogunud järgmisi California elanike isikuandmete kategooriaid otse neilt ning andmete edasimüüjatelt, valitsusasutustelt, äripartneritelt ja nendega seotud üksustelt:

· Identifikaatorid (nimi, postiaadress, Interneti -protokolli aadress, e -posti aadress, konto nimi)

· Kordumatud isiklikud identifikaatorid (küpsised, majakad, pikslisildid, mobiilireklaami identifikaatorid või muu sarnane tehnoloogia; kliendinumber, unikaalne pseudonüüm või kasutajanimi; telefoninumbrid või muud püsivad või tõenäolised identifikaatorid, mida saab kasutada konkreetse tarbija või seade)

· Telefoninumber

· Krediit- ja deebetkaardi number

· Muu finantsteave (nt leibkonna sissetulek, maksuvaba number)

· Ettevõtte või teenusepakkuja mis tahes teave tarbija taotluses ja nõuete ajaloos, sealhulgas apellatsioonikaardid, kui teave on tarbija või leibkonnaga seotud või mõistlikult seotud, sealhulgas seadme kaudu

· Interneti või muu elektroonilise võrgutegevuse teave (sirvimisajalugu ja teave tarbija suhtlemise kohta veebisaidi, rakenduse või reklaamiga)

· Geograafilise asukoha andmed

· Kaubanduslik teave (ostetud, saadud või kaalutud isikliku vara, toodete või teenuste andmed; muu ostu- või tarbimislugu või suundumused)

· Haridusteave

· Ametialane või tööga seotud teave

· California või föderaalseaduse alusel kaitstud klassifikatsioonide omadused (nt sugu ja perekonnaseis)

· Ülaltoodud teabest saadud viited tarbija kohta profiili loomiseks, mis kajastab tarbija eelistusi, omadusi, psühholoogilisi suundumusi, eelsoodumusi, käitumist, hoiakuid, intelligentsust, võimeid ja võimeid 

Lisaks ülaltoodud eesmärkidele, mis on toodud jaotises Kuidas me teie isikuandmeid kasutame, kogume praegu, oleme kogunud ja müünud ​​ülaltoodud isikuandmete kategooriaid järgmistel äri- või ärilistel eesmärkidel:

· Audit, mis on seotud praeguse suhtlemisega tarbijaga ja samaaegse tehinguga, sealhulgas (kuid mitte ainult) reklaami näitamiste loendamine ainulaadsetele külastajatele

· Turvaintsidentide avastamine, pahatahtliku, petliku, petturliku või ebaseadusliku tegevuse eest kaitsmine ja selle tegevuse eest vastutavate isikute vastutusele võtmine

· Silumine, et tuvastada ja parandada vigu, mis kahjustavad olemasolevat kavandatud funktsionaalsust

· Teenuste osutamine, sealhulgas kontode pidamine või teenindamine, klienditeeninduse osutamine, tellimuste ja tehingute töötlemine või täitmine, klienditeabe kontrollimine, maksete töötlemine, rahastamine, reklaami- või turundusteenuste osutamine, analüütiliste teenuste osutamine või sarnaste teenuste osutamine

· Siseuuringute tegemine tehnoloogia arendamiseks ja tutvustamiseks

· Ettevõtmine, et kontrollida või säilitada meie omandis oleva, toodetud, toodetud või meie poolt kontrollitava teenuse või seadme kvaliteeti või ohutust ning teenust või seadet täiustada, uuendada või täiustada

· Isiku äri- või majanduslike huvide edendamine, näiteks teise isiku ostmist, rentimist, rentimist, liitumist, tellimist, pakkumist või vahetamist soodustavate toodete, kaupade, vara, teabe või teenuste pakkumine või võimaldamine või teostamine, otseselt või kaudselt, äritehing

          Isikuandmete avalikustamine või müük

Järgnevas tabelis on ära toodud isikuandmete kategooriad, mille me avalikustasime ärilistel eesmärkidel teenusepakkujatele või müüsime kolmandatele isikutele 12 kuu jooksul enne käesoleva privaatsusteatise viimati muudetud kuupäeva, ja iga kategooria puhul teenusepakkujate kategooria. või kolmandad isikud, kellele isikuandmeid müüdi või avalikustati:

Isikuandmete kategooria

Teenusepakkujate kategooria

Kolmandate isikute kategooria

Nimi

· Äripartnerid / sidusettevõtted

· Andmete analüüsi pakkuja

· Väline turundusüksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

konto nimi

· Äripartnerid / sidusettevõtted

· Andmete analüüsi pakkuja

· Õiguskaitse / õiguslikud taotlused

· Väline turundusüksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

E-posti aadress

· Äripartnerid / sidusettevõtted

· Õiguskaitse / õiguslikud taotlused

· Väline turundusüksus

postiaadress

· Äripartnerid / sidusettevõtted

· Andmete analüüsi pakkuja

· Väline turundusüksus

Telefoninumber

· Äripartnerid / sidusettevõtted


Ametialane või tööga seotud teave

· Äripartnerid / sidusettevõtted

· Õiguskaitse / õiguslikud taotlused

· Välisturunduse üksus

· Sotsiaalsed võrgustikud 

Ostetud, saadud või kaalutud toodete või teenuste andmed

· Äripartnerid / sidusettevõtted

· Välisturunduse üksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

Geograafilise asukoha andmed

· Andmete analüüsi pakkuja

· Välisturunduse üksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

Küpsised, majakad, pikslisildid, mobiilireklaami identifikaatorid või muu sarnane tehnoloogia

· Andmete analüüsi pakkuja

· Välisturunduse üksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

Haridusteave

· Andmete analüüsi pakkuja

· Väline turundusüksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

Kaitstud klassifikatsioonid (nt sugu ja perekonnaseis)

· Turundusagentuur


Ülaltoodud teabest tehtud viited tarbijaprofiili loomiseks, mis kajastab tarbija eelistusi, omadusi, psühholoogilisi suundumusi, eelsoodumusi, käitumist, hoiakuid, intelligentsust, võimeid ja võimeid


· Välisturunduse üksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

Ajaloo või suundumuste ostmine või tarbimine


· Välisturunduse üksus

· Sotsiaalsed võrgustikud

· Reklaamivõrgustikud

 

 

Me ei kogu ega müü teadlikult alla 16 -aastaste alaealiste isikuandmeid. 

(ii) Õigus nõuda isikuandmete kustutamist 

Kui olete California elanik, on teil õigus nõuda, et me kustutaksime teie kogutud isikuandmed. CCPA kohaselt ei pea me aga kustutamistaotlust täitma, kui meil on vaja isikuandmeid säilitada, näiteks tehingu lõpuleviimiseks, turvaintsidentide avastamiseks, juriidilise kohustuse täitmiseks või muul viisil kasutada isikuandmeid sisemiselt seaduslikul viisil, mis on kooskõlas kontekstiga, milles teabe esitasite.

(iii) Õigus isikuandmete müügist loobuda

Kui olete California elanik, on teil õigus suunata meid lõpetama teie isikuandmete müümine.

CCPA määratleb müügi all California elaniku isikuandmete müümise, rentimise, vabastamise, avalikustamise, levitamise, kättesaadavaks tegemise, edastamise või muul viisil edastamise kirjalikult või elektrooniliselt või muul viisil teisele ettevõttele või kolmandale isikule. rahalise või muu väärtusliku tasu eest.

Kolmanda osapoole reklaamiküpsiste kasutamisest loobumiseks vaadake ülaltoodud jaotist Küpsised. Võite esitada taotluse müügist loobumiseks, klõpsates sellel lingil: "Ära müü minu isiklikku teavet. ” Samuti võite esitada taotluse, helistades meile aadressil + 86 175 0843 8176.

Kui soovite selle asemel meie turundusteate tellimusest loobuda, valige tellimuse tühistamise link meie meilisõnumi jaluses või saatke meile e -kiri aadressil
[meiliga kaitstud]

(iv) Õigus mittediskrimineerimisele California elaniku privaatsusõiguste kasutamisel

Me ei diskrimineeri California elanikke, kui nad kasutavad mõnda CCPA -s sätestatud õigust, nagu on kirjeldatud selles jaotises California elanikud. Sellisena ei keela me selle California elaniku jaoks kaupu ega teenuseid; nõuda kaupade või teenuste eest erinevaid hindu või hindu, sealhulgas allahindluste või muude soodustuste või trahvide abil; pakkuda California elanikule erineva taseme või kvaliteediga kaupu või teenuseid; või oletada, et California elanik saab kaupade või teenuste eest teistsugust hinda või hinda või erineva taseme või kvaliteediga kaupu või teenuseid. Meil on siiski lubatud California elanikult nõuda teistsugust hinda või hinda või pakkuda kaupade või teenuste taset või kvaliteeti erinevalt, kui see erinevus on mõistlikult seotud väärtusega, mille üksikisiku andmed meile annavad.

Kuidas esitada teadmis- või kustutamistaotlust

Te saate teada või kustutada taotluse, helistades meile numbril +86 175 0843 8176.

Meie teadmis- või kustutamistaotluse kinnitamise protsess

Kui otsustame, et teie taotlusele kehtib erand või erand, teavitame teid oma otsusest. Kui me leiame, et teie taotlusele ei kohaldata erandit ega erandit, täidame teie taotluse, kui kontrollime teie identiteeti ja võimaluse korral ka selle California elaniku isikut, kelle nimel te sellise taotluse esitate.

Kontrollime teie identiteeti kas „mõistliku kindlusega” või „mõistlikult suure kindlusega”, sõltuvalt isikuandmete tundlikkusest ja loa avalikustamise või kustutamise ohust.

Isikuandmete kategooriatele juurdepääsutaotluste ja isikliku teabe kustutamise taotluste puhul, mis ei ole tundlikud ega põhjusta loata kustutamisega kahjustamise ohtu, kontrollime teie identiteeti „mõistliku kindlusega”, kontrollides vähemalt kahte teavet punktid, mille te varem meile esitasite ja mille oleme kindlaks teinud, et olla identiteedi kontrollimiseks usaldusväärsed.

Kui taotlete juurdepääsu teatud isikuandmetele või kustutate isikuandmeid, mis on tundlikud ja mis võivad loata kustutamisega kahjustada, kontrollime teie identiteeti „suhteliselt suure kindlusega”, kontrollides vähemalt kolme osa Isikuandmed, mis on meile varem esitatud ja mille oleme kindlaks teinud, et olla usaldusväärsed identiteedi kontrollimiseks. Lisaks peate võltsimise eest karistuseks esitama allkirjastatud deklaratsiooni, milles märgitakse, et olete isik, kelle isikuandmeid taotletakse.

Volitatud esindajad

Kui esitate taotluse California elaniku nimel, esitage taotlus ühel ülalkirjeldatud meetoditest. Pärast taotluse esitamist vajame lisateavet, et kontrollida teie õigust tegutseda California elaniku nimel.

Sära valguse seadus   

Võime avaldada isikuandmeid kolmandatele isikutele, et nad saaksid teile otse oma tooteid ja teenuseid turustada. Kui olete California elanik, lubab California tsiviilseadustik § 1798.83 nõuda teavet eelmise kalendriaasta jooksul avaldatud isikuandmete ja kolmandate isikute kohta. Sellise taotluse esitamiseks saatke palun e -kiri aadressile [meiliga kaitstud] teemareaga „Valgustaotlus”.

kättesaadavus

Oleme pühendunud sellele, et see privaatsuspoliitika oleks puuetega inimestele juurdepääsetav. Kui soovite sellele privaatsuspoliitikale juurde pääseda alternatiivses vormingus, võtke meiega ühendust, nagu eespool jaotises Meiega ühendust võtmine öeldud.

Vaidluste lahendamine

Võime seda privaatsusteatist aeg -ajalt värskendada. Me teavitame teid kõigist sellistest muudatustest, sealhulgas nende jõustumisest, ajakohastades ülaltoodud „Viimati muudetud” kuupäeva või muul viisil, mida kehtivad seadused nõuavad.