EN
כל הקטגוריות
EN

פרטיות

הודעת פרטיות זו ("הודעת פרטיות") מתארת ​​כיצד Changsha Sinocare Inc וחברות הבת והשותפים שלה המקשרים להודעת פרטיות זו - כל בקר נתוני הישות - ("סינוקר, "" שלנו "," אנחנו "או" אנחנו ") עשויים לאסוף, להשתמש ולשתף מידע הקשור אליך כאדם טבעי מזוהה או מזוהה (" נתונים אישיים ").

אנא קרא את כל הודעת הפרטיות הזו בעיון לפני שאתה משתמש באתרי האינטרנט שלנו, התראות בדוא"ל, יישומים ניידים, יישומי מדיה חברתית, ווידג'טים ושירותים מקוונים אחרים שלנו ("השירותים") מכיוון שזה יעזור לך להבין אילו נתונים אנו אוספים, כיצד אנו משתמשים שתף אותו, ומה הבחירות שלך ביחס לנתונים אלה.


אודות

   סינוקר בעלת ניסיון של 19 שנים בתעשיית ה- BGM מאז הקמתה בשנת 2002, היא חברת המתקנים הגדולה ביותר לייצור BGM באסיה וחברת יצרני מד הגלוקוז בדם הראשונה הרשומה בסין, מתמסרת לחדשנות של טכנולוגיית הביו-סנסור, פיתוח, ייצור ושיווק במהירות מוצרי בדיקת אבחון. בשנת 2016, לאחר הרכישה המוצלחת של Nipro diagnostic Inc. (ששמה כיום נקרא Trividia Health Inc.) ו- PTS Diagnostics Inc., סינוקר הפכה ליצרנית מד הגלוקוז בדם הגדולה ביותר בעולם ואחת החברות המובילות בתעשיית ה- POCT בענף. עוֹלָם.

משימה

    על ידי אספקת מוצרים ושירותים באיכות גבוהה לאנשים עם סוכרת ומחלות כרוניות אחרות שיעזרו להם לשפר את איכות חייהם.

חזון

    מומחה מוביל לניהול סוכרת בסין ומומחה ל- BGM בעולם.

דואג לאהבה

    זכה בפרס "פרס המעסיקים הטובים ביותר בסין לשנת 2020"

תעודת מקצוע

    קיבל אישור רישום מכשור רפואי ואישור ייצור בשנת 2004. עבר ISO: 13485 של ה- EU TUV וקיבל אישור CE בשנת 2007.

הכרה עולמית

    פורבס הוצג כאחת מ- 200 חברות "Best Under A Million" באסיה בשנת 2015 כמתקן הייצור הגדול ביותר של BGMS באסיה.

הנהגת עולם

    רכש את מפעל מד הסוכר בדם השישי בעולם. נכנס למחנה המוביל של BGMS בעולם.

מנהיג בענף

    מתקן הייצור של ביוסנסור בעמק Sinocare Lu שנמצא באזור צ'אנגשה הלאומי לפיתוח תעשייתי הייטק הושק בשנת 2013. עם שטח ברוטו של כ- 66,000 מ"ר, המפעל שלנו הופך לבסיס הייצור הגדול ביותר של מערכת ניטור גלוקוז בדם (BGMS) באסיה.

    העסק שלנו מכסה 135 מדינות ואזורים בעולם.

    יותר מ -63% מניות OTC ו -130,000 בתי מרקחת בסין.

    המוצרים שלנו כוללים גלוקוז בדם, שומנים בדם, קטון בדם, המוגלובין מסוכרר (HbA1c), חומצת שתן ומדדי סוכרת אחרים.

התחייבות למצוינות

    כאחד ממיזמי ההדגמה של תוכנית התיעוש הלאומית להנדסה ביו-רפואית, Sinocare קיבלה מספר פעמים תמיכה כספית מהקרן הלאומית לחדשנות, ועברה הסמכת מערכת ניהול איכות ISO: 13485 ותעודת CE אירופית בשנת 2007.

מומחה ניהול הסוכרת

    ב -15 השנים האחרונות, מערכות ניטור הגלוקוז המדויקות, המשתלמות והפשוטות לשימוש שלנו התקבלו היטב על ידי כל פלחי הלקוחות ברחבי סין, כאשר יותר מ -50% מאוכלוסיית הניטור העצמי של סוכרת משתמשת במוצרי Sinocare. אנו יכולים לטעון בגאווה כי חינכנו וקידמנו את הניטור העצמי של הגלוקוז בדם לאנשים עם סוכרת בסין.

    עם זאת, הבעלות על מערכת ניטור גלוקוז בדם היא רק הצעד הראשון. כדי להשיג את המטרה לשלוט ביעילות על רמת הגלוקוז בדם, אנשים עם סוכרת צריכים ללמוד כיצד לבדוק את רמת הגלוקוז בדם, מתי לבדוק, באיזו תדירות לבדוק ומה לעשות עם הנתונים. חוץ מזה, כיצד דיאטה ופעילות גופנית משפיעים על רמת הסוכר בדם האינדיבידואלית צריכים להיחשב גם כחלק מהמשוואה. כדי לעזור לאנשים עם סוכרת להבין את כל ההיבטים החשובים של ניהול סוכרת מתיישב באופן מלא עם המטרה שלנו, "ממניע מד גלוקוז בדם למומחה לניהול סוכרת".

    מטרה זו מניעה את כולם ב- Sinocare: העברנו מערכות לניטור גלוקוז בדם עם טכנולוגיות מתקדמות יותר, פיתחנו מנתחים מרובי אנליטים בכדי לספק מידע נוסף אודות סוכרת, פיתחנו פלטפורמת ניהול סוכרת בבית חולים כדי לסגור לולאה בין רופאים, חולים, דיאטנים. , ומחנכים לסוכרת. בסופו של דבר אנו הולכים להקים מערכת אקולוגית לניהול סוכרת ולספק פתרון לשיפור איכות החיים של אנשים עם סוכרת, לפשט את האינטראקציות בין ספקי שירותי בריאות וחולים ולשפר את כלכלת הבריאות בחברה שלנו.


יצירת קשר עמנו

אם ברצונך לממש את זכויות פרטיות הנתונים שלך כמפורט להלן או שיש לך שאלות לגבי הודעת פרטיות זו, פרטי הקשר שלנו הם כדלקמן:

דוא"ל [מוגן בדוא"ל]

שימו לב: מנהל הגנת הנתונים

טֵלֵפוֹן: 86-175-0843-8176+

מה"סאפ:86-175-0843-8176+

 

סקירה כללית

השירותים של סינוקרהחברות הבנות והחברות הקשורות הן בבעלות, המופעלות ומסופקות על ידי חברות בנות וחברות כאלה. אנא לחץ כאן לרשימה של סינוקרהחברות הבנות והשותפים שלה. עם זאת, הודעת פרטיות זו קובעת אך ורק את השימוש ב סינוקר שירותי החברה המקשרים במיוחד להודעת פרטיות זו. השימוש שלך במוצרים או בשירותים מסוימים עשוי להיות כפוף להודעות פרטיות נוספות. אַחֵר סינוקר שירותי החברה רשאים לקשר או למסור הודעה נפרדת משלהם.

שיטות הפרטיות שלנו עשויות להשתנות בין המדינות בהן אנו פועלים כדי לשקף שיטות עבודה מקומיות ודרישות חוק.



איסוף נתונים אישיים

אנו אוספים נתונים אישיים ומידע שאינו אישי שאתה מספק לנו לביצוע רכישה, בקשת מידע או עדכונים על המוצרים או השירותים שלנו, או שימוש אחר בשירותים. אנו אוספים באופן אוטומטי נתונים אישיים ומידע לא אישי אודות אופן השימוש שלך בשירותים והעדפותיך.   

 

כיצד אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך

אנו משתמשים במידע שלך, כולל הנתונים האישיים שלך למטרות הבאות: כדי לספק לך את השירותים שביקשת, לשפר את השירותים שלנו, לשווק את המוצרים שלנו ולרשום את העדפותיך על מנת לספק את חווית המשתמש הטובה ביותר האפשרית.  

 

יסודות משפטיים לעיבוד והתוצאות

אנו מסתמכים על סיבות משפטיות מסוימות לאיסוף, עיבוד ושימוש בנתונים האישיים שלך, כגון העיבוד הדרוש כדי לספק לך מוצרים או שירותים.

באופן כללי, אספקת הנתונים האישיים שלך היא מרצון, אך במקרים מסוימים היא הכרחית. אי מסירת הנתונים האישיים שלך עלולה לגרום לחסרונות עבורך. 

 

נתונים אישיים משותפים עם צד שלישי

אנו עשויים לשתף את הנתונים האישיים שלך עם חברות הבת, השותפים שלנו וצדדים שלישיים אחרים ברחבי העולם כדי ליידע אותך על מוצרים והצעות שעשויים לעניין אותך, כפי שמותר בחוק החל.

אנו עשויים גם לשתף את נתוניך האישיים עם ספקי השירותים שלנו ברחבי העולם, אשר נדרשים לטפל בנתונים האישיים שלך בהתאם להודעת פרטיות זו, כנדרש על פי חוק ובמצבים מסוימים אחרים בעת שימוש בספקי שירות אלה כדי לספק לך נתונים אישיים או שירותים. באמצעות השירותים שלנו. 

 

זרימת נתונים בינלאומית

מדינות או תחומי שיפוט מסוימים עשויים שלא לספק את אותה רמת הגנת נתונים כמו המדינה שבה נאספו הנתונים האישיים שלך במקור, אולם אנו ננקוט צעדים כדי להמשיך להגן על הנתונים האישיים שלך כראוי.

 

הבחירות והזכויות שלך

אם אתה נמצא באזורים גיאוגרפיים מסוימים או תושביהם, ייתכן שיש לך מספר זכויות ביחס לנתונים האישיים שלך. 

 

כמה זמן אנו שומרים את הנתונים שלך

אנו לא שומרים את הנתונים האישיים שלך למשך זמן רב יותר ממה שצריך ..

 

 

איסוף נתונים אישיים

אנו עשויים לאסוף ממך נתונים אישיים באמצעות השימוש שלך בשירותים (במיוחד אם תבחר לספק אותם), כולל ללא הגבלה:

· שמך, דוא"ל, שם משתמש, מספר טלפון, חברה וכתובת, ("מידע ליצירת קשר");

· מין, גיל, אזרחות, השכלה, מקצוע, עיסוק ורמת הכנסה שלך ("מידע דמוגרפי");

· מספר כרטיס האשראי שלך, כתובת החיוב, כתובת המשלוח, קוד האבטחה ופרטי עסקת ואימות תשלום אחרים ("פרטי תשלום");

· דפים ומוצרים שנצפו, פריטים שנוספו לעגלת הקניות שלך, מודעות שלחצת עליהן, מיילים מאיתנו שפתחת, סוג דפדפן, מערכת הפעלה ("OS"), כתובת פרוטוקול אינטרנט ("IP") ופרטי מכשיר ומיקום ( באופן קולקטיבי, "מידע אנליטי");

· מידע זמין עבורך ממקורות צד ג ', כגון שירות הדואר לאימות כתובת למשלוח;

· מערכת ההפעלה הניידת שלך, מזהה התקנים ניידים המוטמע על ידינו, או מזהי מכשירים ניידים אחרים הנפוצים.

אנו עשויים לאסוף ממך נתונים אישיים אודות צד שלישי. לדוגמה, כחלק מתהליך רישום חשבון המפיץ שלנו, אתה רשאי לספק את השם, מספר הטלפון והדואר האלקטרוני של אנשי הקשר הניהוליים והטכניים. אם אתה מגיש אלינו נתונים אישיים אודות אדם אחר, אתה אחראי לוודא שיש לך את הסמכות לעשות זאת ולאפשר לנו להשתמש בנתונים האישיים שלהם בהתאם להודעת פרטיות זו.

אנו עשויים לאסוף את המידע האישי או נתוני השימוש שלך מצדדים שלישיים, כולל ללא הגבלה:

· כתובת הדוא"ל שלך ונתונים אישיים אחרים שנאספו אודותיך עשויים להיות מועברים אליך סינוקר על ידי אתר של צד שלישי כאשר אתה מבקש סינוקר ליצור איתך קשר באמצעות אתר צד שלישי כזה;

· הנתונים האישיים שלך עשויים להיות מועברים אל סינוקר כאשר אתה בוחר להשתתף ביישום או בתכונה של צד שלישי, כגון צ'אט חי, אחד מדפי המדיה החברתית שלנו או יישום או תכונה דומה באתר של צד שלישי;

· ניתן להעביר נתונים אישיים נוספים סינוקר מצדדים שלישיים כדי לשלב עם הנתונים האישיים שאנו אוספים באמצעות השימוש שלך בשירותים על מנת לשפר את יכולתנו לשרת אותך, למקד את התוכן שאנו מספקים לך ולהציע לך הזדמנויות לרכוש מוצרים או שירותים שאנו מאמינים שהם עשויים להיות עניין עבורך על סמך המידע שאספנו.

אנו ניישם את תנאי הודעת הפרטיות שלנו על כל מידע אישי שיתקבל מצד שלישי, אלא אם כן גילינו בפניך אחרת.  סינוקר אינה אחראית להפצת צד שלישי של הנתונים האישיים שלך.

 

כיצד אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך 

אנו רשאים להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרות הבאות, כפי שמותר בחוק החל:

· רכישות: אנו עשויים להשתמש במידע ליצירת קשר ובתשלום על מנת לאפשר לנו לעבד ולבצע רכישות שאתה מבצע באמצעות השירותים.

· שירות לקוחות: אנו עשויים להשתמש במידע ליצירת קשר שלך כדי לקבל ולהשיב לשאלותיך לגבי מוצרים, שירותים או אחריות וכדי לתקשר איתך על תחרויות, סקרים או הגרלות. כדי לענות על שאלותיך, אנו עשויים לבקש גם את הענף שלך ו / או את השם והכתובת של הסוחר שמכר לך את המוצר שלנו.

· משוב: אנו עשויים להשתמש בשם המשתמש, בכתובת הדוא"ל שלך, במוצרים שנרכשו, ותוכן שנוצר על ידי משתמשים אחר שתוכל לספק כשאתה מדרג את המוצרים שלנו ובודק אותם.

· הרשמה לאתר: אנו עשויים להשתמש במידע ליצירת קשר ובמידע הדמוגרפי שלך כשאתה יוצר חשבון דרך אחד מהשירותים שלנו על מנת לספק לך חווית משתמש אישית יותר.

· Analytics: כשאתה משתמש בשירותים, אנו אוספים ומשתמשים באופן אוטומטי במידע אנליטי על מנת שנוכל לשפר ללא הרף את החוויה שלך עם השירותים שלנו ולמקד את השיווק והפרסום של המוצרים שלנו אליך.

· שיווק: אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך כדי לקבוע אילו מוצרים עשויים לעניין אותך, לספק לך תקשורת שיווקית (אלא אם כן ביטלת את הצטרפותך לתקשורת כזו) ולבצע מחקר שוק. אנו עשויים להשתמש במידע שתמסור לנו, כולל הענף שלך, בין אם אתה הבעלים של המוצר שלנו, ניסיון עם המוצרים שלנו ותוכן שנוצר על ידי משתמשים, למטרות שיווק אלה.

· שירותים מבוססי מיקום: אנו עשויים להשתמש במיקום הנוכחי שלך, בכתובת שסופקת ו / או במיקוד שלך כדי לספק לך את המיקום של הקמעונאי של המוצרים שלנו או מידע מתאים אחר.

אנו עשויים גם להשתמש בנתונים האישיים שלך בדרכים אחרות התואמות את המטרות שתוארו לעיל ולנהל אחרת את אתרי האינטרנט שלנו ולספק לך את השירותים שלנו.

 

בסיסים משפטיים לעיבוד והתוצאות

אנו מסתמכים על העילות המשפטיות הבאות לאיסוף, עיבוד ושימוש בנתונים האישיים שלך:

· העיבוד נחוץ בכדי לספק את השירותים כבקשתך;

· הסכמתך;

· העיבוד הכרחי לביצוע חוזה שאתה צד אליו או לנקוט בצעדים לבקשתך לפני כריתת חוזה;

· העיבוד הכרחי לצורך קיום התחייבות משפטית עליה אנו כפופים;

· העיבוד נחוץ למטרות האינטרסים הלגיטימיים שנרדפים על ידינו או על ידי צד שלישי, למעט (לתושבי האזור הכלכלי האירופי ("EEA")) כאשר האינטרסים הללו מוגדרים על ידי האינטרסים או הזכויות והחירויות הבסיסיות שלך. הדורשים הגנה על נתונים אישיים; אינטרסים לגיטימיים כאלה הם הגשמת מטרות העיבוד המפורטות לעיל.

באופן כללי, מתן המידע האישי שלך הוא וולונטרי, אך במקרים מסוימים זה הכרחי על מנת להתקשר איתנו או לקבל את המוצרים והשירותים שלנו כבקשתך.

אי מסירת הנתונים האישיים שלך עשויה לגרום לחסרונות עבורך - לדוגמה, ייתכן שלא תוכל לקבל מוצרים ושירותים מסוימים. עם זאת, אלא אם צוין אחרת, אי מסירת המידע האישי שלך לא תביא לתוצאות משפטיות עבורך.

 

שימו לב ל סינוקר משקיעים

דפים מסוימים באתרי האינטרנט שלנו מאפשרים למשקיעים להיכנס סינוקר להשיג מידע זמין לציבור הקשור לביצועי החברה. משקיעים רשאים לצפות ו/או לבקש מידע מסוים באמצעות אתר האינטרנט שלנו כאן. בהתאם למידע המבוקש על ידי משקיע, תכונה זו של אתר האינטרנט שלנו עשויה לבקש, והמשקיע עשוי לבחור למסור את שם המשקיע, כותרתו, ארגונו, עיסוקו, כתובתו, מספר הטלפון וכתובת הדוא"ל ("מידע המשקיע" ). סינוקר ישתמש במידע למשקיעים כדי לאמת את זהות המשקיע ולמלא כל בקשה למידע.

 

הודעה למבקשי תעסוקה

דפים מסוימים באתרי האינטרנט שלנו כוללים את היכולת לאנשים המעוניינים לעבוד עבורם סינוקר או אחת מחברות הבת או החברות שלה למידע נוסף אודות אפשרויות תעסוקה ב סינוקר, שלוחותיה ו/או חברות בנות. כדי להגיש מועמדות למשרות פתוחות באמצעות אתר האינטרנט שלנו, עליך ליצור פרופיל תעסוקה באמצעות אתר האינטרנט שלנו כאן, הכולל את המידע ש סינוקר מבקש ממך לספק, ושאתה יכול לבחור לספק, כדי להיחשב לעבודה ("המידע על מבקש התעסוקה").

לפני יצירת פרופיל תעסוקה, עליך להסכים לאשר לתנאי הפרטיות החלים על מסירת המידע שלך ל- סינוקר לצורכי תעסוקה כאן. התנאים שאתה מסכים להם כדי ליצור פרופיל תעסוקה יחולו סינוקרהשימוש במידע שאתה מספק לצורך הגשת מועמדות לעבודה. סינוקר ישתמש במידע המועמד לתעסוקה למטרות הערכה והעסקה, ותקשורת להמשך מטרות ההערכה וההעסקה.

 

אבטחה

אנו מקפידים על אמצעים טכניים וארגוניים מתאימים להגנה על הנתונים האישיים שלך, כולל הבטחה שספקי שירותים של צד שלישי אשר ניגשים או מטפלים בנתונים אישיים מטעמנו ושותפיהם, שומרים על אמצעי הגנה כאלה. אנו מבקשים להצפין מספרי כרטיסי אשראי מעסקאות מסחר אלקטרוני המתבצעות באתרינו באמצעות טכנולוגיית שכבת שקע מאובטחת ("SSL").

עם זאת, אף שיטת העברת אינטרנט או אחסון אלקטרוני אינה מאובטחת 100% או נטולת שגיאות, כך שלא ניתן להבטיח אבטחה מוחלטת. עליך להגן מפני גישה בלתי מורשית לסיסמה ולמחשב שלך, ולהקפיד להתנתק בסיום השימוש במחשב משותף. אם יש לך סיבה להאמין שהאינטראקציה שלך איתנו אינה מאובטחת יותר (למשל, אם אתה מרגיש שהאבטחה של כל חשבון שיש לך אצלנו נפגעה), אנא הודע לנו על כך בדוא"ל באופן מיידי. [מוגן בדוא"ל] או על ידי התקשרות אלינו למספר 86-175-0843-8176+

במקום בו נתנו לך או שבחרת בסיסמה המאפשרת לך לגשת לחלקים מסוימים של אתרי האינטרנט שלנו, אתה אחראי לשמור על סודיות של סיסמה זו. אסור לך לשתף אף אחד את הסיסמה שלך.


זרימת נתונים בינלאומית

הנתונים האישיים שאנו אוספים או מקבלים עליכם עשויים להיות מועברים ו/או מעובדים על ידי גופים הממוקמים בתוך או מחוץ לאזור החג.

חלק ממקבלי הנתונים האישיים שלך (ראה גם להלן) ממוקמים במדינות עם החלטות נאותות (בפרט קנדה (לארגונים לא ציבוריים הכפופים לחוק ההגנה על נתונים אישיים ומסמכים אלקטרוניים קנדיים) וארגנטינה), וכן, ב בכל מקרה, ההעברה מוכרת בכך כמספקת רמה הולמת של הגנת נתונים מנקודת מבט של חוקי הגנת הנתונים באירופה (ראו סעיף 45 תקנה כללית להגנה על נתונים - "GDPR").

נמענים אחרים עשויים להיות ממוקמים במדינות שאינן מספקות רמת הגנה נאותה מנקודת מבט של חוקי הגנת הנתונים באירופה (בפרט ארה"ב). אנו ננקוט בכל האמצעים הדרושים על מנת להבטיח כי העברות מחוץ ל EEA מוגנות במידה מספקת כנדרש בחוק הגנת הנתונים החל. לגבי העברות למדינות שאינן מספקות רמת הגנה מספקת על נתונים, נבסס את ההעברה על אמצעי הגנה מתאימים, כגון סעיפי הגנת נתונים סטנדרטיים שאומצו על ידי הנציבות האירופית או על ידי רשות פיקוח (סעיף 46 (2) (ג) או (ד) GDPR), כללי התנהגות מאושרים יחד עם התחייבויות מחייבות ואכיפות של הנמען (סעיף 46 (2) (ה) GDPR), או מנגנוני הסמכה מאושרים יחד עם התחייבויות מחייבות ואכיפות של הנמען (סעיף 46 (2) (ו) GDPR). תוכל לבקש עותק של אמצעי הגנה מתאימים אלה על ידי פנייה אלינו כאמור לעיל בסעיף יצירת קשר.

עוגיות

אנו משתמשים ב"עוגיות ", קובץ טקסט קטן המועבר למכשיר שלך, יחד עם טכנולוגיות דומות (למשל, טכנולוגיות תגי אינטרנט, משואות אינטרנט ותסריטים מוטבעים) כדי לעזור לך לספק חווית משתמש טובה יותר והתאמה אישית יותר. למידע נוסף על האופן שבו אנו משתמשים בעוגיות ולשנות את הגדרות העוגיות שלך, אנא לחץ כאן.

איתותי "אל תעקוב"

חלק מדפדפני האינטרנט משלבים תכונה של "אל תעקוב" המסמנת לאתרים שבהם אתה מבקר שאינך רוצה לעקוב אחר הפעילות המקוונת שלך. בהתחשב בכך שאין דרך אחידה שבה הדפדפנים מעבירים את האות "אל תעקוב", אתרי האינטרנט שלנו אינם מפרשים, מגיבים או משנים את השיטות שלהם כאשר הם מקבלים אותות "אל תעקוב".  
 

Google reCAPTCHA

אנו משתמשים ב- Google reCAPTCHA, שהוא שירות חינמי המגן על אתרים מפני דואר זבל והתעללות באמצעות טכניקות מתקדמות של ניתוח סיכונים כדי להבחין בין בני אדם ובוטים. ReCAPTCHA של Google פועל אחרת בהתאם לגרסה שנפרסת. לדוגמה, ייתכן שתתבקש לסמן תיבה המציינת כי אינך רובוט או ש- reCAPTCHA של Google עשוי לזהות תנועה פוגענית ללא אינטראקציה של משתמשים. Google reCAPTCHA פועלת על ידי העברת סוגים מסוימים של מידע ל- Google, כגון כתובת אתר המפנה, כתובת IP, התנהגות מבקר, מידע על מערכת ההפעלה, דפדפן ואורך הביקור, עוגיות ותנועות עכבר. השימוש שלך ב- reCAPTCHA של Google כפוף לשימוש של Google מדיניות הפרטיות  ו תנאי שימוש. מידע נוסף אודות Google reCAPTCHA וכיצד היא פועלת זמין כאן.

 

נתונים אישיים משותפים עם צד שלישי

אנו חולקים את הנתונים האישיים שלך רק עם חברות, ארגונים ויחידים מחוץ להם סינוקר כמפורט להלן.

· נמענים בפנים סינוקר וצדדים שלישיים. אנו עשויים לשתף את הנתונים האישיים שלך עם סינוקרהשותפים וחברות אחרות ברחבי העולם, כולל הסוחרים, היצרנים והספקים הבלתי קשורים שלנו, על מנת שחברות אלה יוכלו ליצור איתך קשר בנוגע למוצרים, לשירותים או להצעות אחרות שעשויות לעניין אותך. אנו עשויים גם לשתף את הנתונים האישיים שלך עם שותפים עסקיים מסוימים. בהתאם לקטגוריות הנתונים האישיים ולמטרות שלשמן נאספו הנתונים האישיים, גורמים שונים והמחלקות הפנימיות בגופים אלה עשויים לקבל את הנתונים האישיים שלך. לדוגמה, ייתכן שלמחלקת ה- IT שלנו תהיה גישה לנתוני החשבון שלך ולמחלקות השיווק והמכירות שלנו תהיה גישה לנתוני החשבון שלך או לנתונים הנוגעים להזמנות מוצרים. יתר על כן, מחלקות אחרות בתוך סינוקר עשויה להיות גישה למידע אישי מסוים אודותיך על בסיס צורך לדעת, כגון מחלקת החוק והתאימות, מחלקת הכספים או ביקורת פנימית. הודעת פרטיות זו אינה מתייחסת לאתרי צד שלישי שאינם מזוהים או לכל אתר אחר שאינו מקשר להודעת פרטיות זו.

· ספקי שירות. אנו עשויים לחלוק את הנתונים האישיים שלך עם חברות קשורות ולא קשורות שמבצעות מטלות מטעמנו הקשורות לעסק שלנו. משימות כאלה כוללות עיבוד תשלומים, מילוי פקודות, אספקת חבילות, שירותי איתור, ניתוח נתוני השימוש באתר או ביישומים ניידים, שירות לקוחות, שירות דואר אלקטרוני ודואר, תחרויות/סקרים/ניהול הגרלות, שירותי שיווק, מסחר חברתי ושירותי מדיה (למשל, דירוגים, ביקורות, פורומים) וחישוב, ניהול ודיווח על מס מכירה. נותני שירותים של צד שלישי מקבלים את המידע האישי שלך על פי הצורך לביצוע תפקידם, ואנו מנחים אותם לא להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרות אחרות.

· כפי שנדרש או הולם על פי חוק. אנו נשתמש ונחשוף את הנתונים האישיים שלך כמתיר על פי החוק החל, כולל ללא הגבלה:

על פי החוק החל, כולל חוקים מחוץ למדינת המגורים שלך, לציית לתהליכים משפטיים ולהגיב לבקשות מצד רשויות ציבוריות וממשלתיות, לרבות רשויות ציבוריות וממשלתיות מחוץ למדינת המגורים שלך;

לאכוף את התנאים וההגבלות שלנו, כולל חקירות של הפרות אפשריות שלהן;

לאתר, למנוע או לטפל בדרך אחרת בהונאות, אבטחה או בעיות טכניות; ו

להגן על הפעולות שלנו או על הפעולות של כל אחד מהשותפים שלנו; להגן על זכויותינו, פרטיותנו, בטיחותנו או רכושנו, ו/או זו של שותפינו, אתה או אחרים; וכדי לאפשר לנו להמשיך ולפתור תרופות זמינות או להגביל את הנזקים שאנו עשויים לסבול.

· העברות עסקים. ככל שנמשיך לפתח את העסק שלנו, אנו עשויים למכור או לקנות מותגים, חנויות, חברות בנות או יחידות עסקיות. אנו רשאים לשתף ו/או להעביר את הנתונים האישיים שלך עם צד שלישי בעסקאות מסוג זה (כולל ללא הגבלה, כל ארגון מחדש, מיזוג, מכירה, מיזם משותף, הקצאה, העברה או נטייה אחרת של כל או כל חלק מהעסק שלנו, מותגים, שותפים. , חברות בנות או נכסים אחרים). מידע על לקוחות בדרך כלל הוא אחד הנכסים העסקיים שהועברו, אך הוא כפוף לכל הודעת פרטיות קיימת הקיימת.

אנו עשויים לשתף נתונים מצטברים שעשו אנונימיים (כך שלא תזוהה) עם צדדים שלישיים - כמו מפרסמים, מפרסמים או אתרים מחוברים - ועשויים להפוך את הנתונים לזמינים לציבור. לדוגמה, אנו עשויים לשתף מידע בפומבי כדי להציג מגמות לגבי השימוש הכללי בשירותים או במוצרים שלנו.

 

פורומים ציבוריים

אתרי האינטרנט שלנו עשויים להציע בלוגים נגישים לציבור, לוחות מודעות או פורומים קהילתיים. עליך להיות מודע לכך שכל מידע שאתה מספק באזורים אלה עשוי להיקרא, לאסוף ולהשתמש בו על ידי אחרים שניגשים אליו.

 

קישורים לרשתות חברתיות ואתרי צד שלישי אחרים

השירותים שלנו עשויים להכיל קישורים לרשתות חברתיות ולאתרים אחרים ויישומים ניידים המופעלים ונשלטים על ידי צד שלישי. למרות שאנו מנסים לקשר רק לאתרים החולקים בסטנדרטים הגבוהים שלנו ובכבוד לפרטיות, איננו לוקחים אחריות על התוכן או על נוהלי הפרטיות שבהם משתמשים אתרים אחרים. אלא אם צוין אחרת, כל מידע אישי שתספק לאתר כלשהו של צד שלישי כזה ייאסף על ידי צד זה ולא על ידינו, ויהיה כפוף למדיניות הפרטיות של אותו צד (אם קיים), במקום הודעת פרטיות זו. במצב כזה, לא תהיה לנו שליטה על ולא תהיה אחראית לשימושו של אותו צד בנתונים האישיים שאתה מספק לו.

 

ילדים

בהתאם לחוק הגנת הפרטיות המקוונת לילדים, 15 USC, §§ 6501-06 ו- 16 CFR, §§ 312.1-312.12, אתר האינטרנט שלנו אינו מתיר לילדים מתחת לגיל 13 להיות משתמשים, ואנו לא אוספים מידע בכוונה. מילדים. על ידי שימוש באתר שלנו אתה מצהיר שאתה בן 13 ומעלה.

 

הבחירות והזכויות שלך

אם אתה נמצא באזורים גיאוגרפיים מסוימים או תושביהם, ייתכן שיש לך מספר זכויות ביחס לנתונים האישיים שלך, כמתואר להלן.

תושבי דרום אפריקה

עיין מצורף הצהרת פרטיות חיצונית ו גישה למדריך המידע רלוונטי לדרום אפריקה.

תושבי EEA

במקרה שאתה נמצא ב- EEA בעת גישה לשירותים, או שבקר הנתונים כפי שתואר לעיל בסעיף סקירה כלולה ב- EEA, הדברים הבאים חלים:

אם הצהרת על הסכמתך לגבי איסוף, עיבוד ושימוש בנתונים האישיים שלך (בפרט בנוגע לקבלת תקשורת שיווקית ישירה באמצעות דוא"ל, SMS/MMS, פקס וטלפון - במידת האפשר), תוכל לבטל הסכמה זו בכל עת זמן עם השפעה עתידית. בנוסף, תוכל להתנגד לשימוש בנתונים האישיים שלך לצורכי שיווק.

שים לב כי הזכויות הנ"ל עשויות להשתנות בהתאם לחוק הגנת הנתונים החל. להלן תוכל למצוא מידע נוסף על זכויותיך ככל שהתקנה GDPR חלה (למען הסר ספק, הדברים הבאים חלים רק במקרה שאתה נמצא ב- EEA בעת גישה לשירותים או לבקר הנתונים כפי שתואר לעיל בסעיף סקירה כללית נמצאת ב- EEA):

(i) הזכות לבקש גישה לנתונים האישיים שלך

ייתכן שתהיה לך הזכות לקבל מאיתנו אישור אם הנתונים האישיים הקשורים אליך מעובדים או לא, ובמקרים שכך, לבקש גישה לנתונים האישיים. מידע גישה זה כולל את מטרות העיבוד, קטגוריות הנתונים האישיים הנוגעים בדבר, והנמענים או קטגוריות הנמען שאליהם נחשפו או יחשפו הנתונים האישיים.

ייתכן שיש לך את הזכות לקבל עותק של הנתונים האישיים העוברים עיבוד. עבור עותקים נוספים המבוקשים על ידך, אנו עשויים לגבות תשלום סביר המבוסס על עלויות ניהול.

(ii) זכות לבקש תיקון

ייתכן שתהיה לך הזכות לקבל מאיתנו תיקון של נתונים אישיים לא מדויקים הנוגעים לך. בהתאם למטרות העיבוד, ייתכן שיש לך את הזכות להשלים נתונים אישיים שלמים, כולל מתן הצהרה משלימה.

(iii) זכות לבקש מחיקה (זכות להישכח)

בנסיבות מסוימות, ייתכן שיש לך את הזכות להשיג מאיתנו את מחיקת הנתונים האישיים הנוגעים לך וייתכן שאנו מחויבים למחוק נתונים אישיים אלה.

(iv) זכות לבקש הגבלת עיבוד

בנסיבות מסוימות, ייתכן שיש לך את הזכות לקבל מאיתנו הגבלה של עיבוד הנתונים האישיים שלך. במקרה כזה, הנתונים המתאימים יסומנו וניתן לעבד אותם רק למטרות מסוימות.

(v) הזכות לבקש ניידות נתונים

בנסיבות מסוימות, ייתכן שיש לך את הזכות לקבל את הנתונים האישיים הנוגעים לך, שסיפקת לנו, במתכונת מובנית, נפוצה וקריאה במכונה, וייתכן שתהיה לך הזכות להעביר נתונים אלה לגוף אחר ללא הפרעה. מאיתנו.

(vi) זכות ההתנגדות

בנסיבות מסוימות, ייתכן שתהיה לך הזכות להתנגד, מטעמים הנוגעים למצבך הספציפי, בכל עת לעיבוד הנתונים האישיים שלך על ידינו וניתן להידרש לא לעבד עוד את הנתונים האישיים שלך. זכות התנגדות כזו עשויה לחול במיוחד אם סינוקר אוסף ומעבד את הנתונים האישיים שלך למטרות פרופיל כדי להבין טוב יותר את האינטרסים העסקיים שלך סינוקרהמוצרים והשירותים. בנוסף, תוכל להתנגד לשימוש בנתונים שלך למטרות שיווק ישיר. אם יש לך זכות להתנגד ואתה מממש את הזכות הזו, הנתונים האישיים שלך לא יעובדו עוד למטרות כאלה על ידינו. למימוש זכות זו אנא פנה אלינו כאמור לעיל בסעיף יצירת קשר. בנסיבות מסוימות, ייתכן שתהיה לך הזכות להתנגד, מטעמים הנוגעים למצבך הספציפי, בכל עת לעיבוד הנתונים האישיים שלך על ידינו ואנו יכול להידרש לא לעבד עוד את הנתונים האישיים שלך. זכות התנגדות כזו עשויה לחול במיוחד אם סינוקר אוסף ומעבד את הנתונים האישיים שלך למטרות פרופיל כדי להבין טוב יותר את האינטרסים העסקיים שלך סינוקרהמוצרים והשירותים. בנוסף, תוכל להתנגד לשימוש בנתונים שלך למטרות שיווק ישיר. אם יש לך זכות להתנגד ואתה מממש את הזכות הזו, הנתונים האישיים שלך לא יעובדו עוד למטרות כאלה על ידינו. למימוש זכות זו אנא פנה אלינו כאמור לעיל בסעיף יצירת קשר.

עם זאת, זכות התנגדות כזו עשויה במיוחד שלא להתקיים אם יש צורך בעיבוד הנתונים האישיים שלך כדי לנקוט צעדים לפני כריתת חוזה או לביצוע חוזה שכבר נחתם.

במקרה שנתת לנו את הסכמתך למטרות שיווק ישיר (למשל, נרשמת באופן פעיל לניוזלטרים שלנו) תוכל לבטל את הסכמתך כמתואר בראש סעיף זה.

(vii) זכויות אחרות בקשר לקבלת החלטות אוטומטיות

יתר על כן, בנסיבות מסוימות לגבי קבלת החלטות פרטניות אוטומטיות, יש לך את הזכות לקבל התערבות אנושית, להביע את עמדתך ולהתמודד עם ההחלטה.

ייתכן גם שתהיה לך הזכות להגיש תלונה לרשות הפיקוח על הגנת הנתונים המוסמכת. אתה יכול לממש את הזכות הזו ברשות הפיקוח בפרט במדינה החברתית של EEA שבה אתה מתגורר, מקום עבודתך או מקום ההפרה לכאורה.

 

כמה זמן אנו שומרים את הנתונים שלך

הנתונים האישיים שלך יישמרו כל עוד יש צורך בכדי לספק לך את השירותים והמוצרים המבוקשים. לאחר שתסיים את מערכת היחסים איתנו, או שנמחק את הנתונים האישיים שלך או אנונימיזציה של הנתונים האישיים שלך, אלא אם יחולו דרישות שמירה על פי חוק (כגון לצורכי מיסוי). אנו עשויים לשמור את פרטי ההתקשרות והאינטרסים שלך במוצרים או בשירותים שלנו למשך פרק זמן ארוך יותר אם אפשרת לנו לשלוח לך חומרי שיווק. אנו עשויים גם לשמור את הנתונים האישיים שלך לאחר סיום הקשר החוזי, אם הנתונים האישיים שלך נחוצים כדי לעמוד בחוקים רלוונטיים אחרים או אם אנו זקוקים לנתונים האישיים שלך כדי לבסס, להפעיל או להגן על תביעה משפטית, על בסיס צורך לדעת זאת בלבד. . ככל שניתן, אנו נגביל את עיבוד הנתונים האישיים שלך למטרות מוגבלות כאלה לאחר סיום הקשר החוזי.

 

תושבי נבדה

חוק נבדה מאפשר לתושבי נבדה לבטל את הסכמתם למכירת סוגים מסוימים של מידע אישי. בכפוף למספר יוצאים מן הכלל, חוק נבדה מגדיר "מכירה" פירושו החלפת סוגים מסוימים של מידע אישי לצורך תמורה כספית לאדם על מנת שהאדם ירשה או ימכור את המידע לאנשים נוספים. כרגע איננו מוכרים מידע אישי כהגדרתו בחוק נבדה. עם זאת, אם אתה תושב נבדה, אתה עדיין רשאי לשלוח בקשה מאומתת לביטול הסכמה למכירות ואנו נרשום את ההנחיות שלך ונשלב אותן בעתיד אם המדיניות שלנו תשתנה. ניתן לשלוח בקשות ביטול הסכמה ל:  [מוגן בדוא"ל].

תושבי קליפורניה

חוק פרטיות הצרכנים בקליפורניה, קל. אזרח. קוד § 1798.100 ואילך. ("CCPA"), דורש מאתנו לספק לתושבי קליפורניה הודעת פרטיות המכילה תיאור מקיף של שיטות העבודה המקוונות והלא מקוונות שלנו בנוגע לאיסוף, שימוש, חשיפה ומכירה של מידע אישי ושל זכויותיהם של תושבי קליפורניה בנוגע לאישיהם האישי. מֵידָע. חלק זה בהודעת הפרטיות מיועד אך ורק לתושבי קליפורניה, והוא חל עליו. אם אינך תושב קליפורניה, הדבר אינו חל עליך ואין להסתמך עליו.

ה- CCPA מגדיר "מידע אישי" כמידע על מידע שמזהה, מתייחס אליו, מתאר אותו, מסוגל באופן סביר להיות קשור, או יכול להיות מקושר, באופן ישיר או עקיף, לתושב או למשק בית מסוים בקליפורניה. מידע אישי אינו כולל מידע זמין לציבור, מזוהה או מצטבר. למטרות פרק זה של תושבי קליפורניה, נתייחס למידע זה כ"מידע אישי ".

ה- CCPA מכיל חריג שרלוונטי לנו. חלק מזכויות הפרטיות של ה- CCPA המוסברות להלן אינן חלות על מידע אישי שנאסף בהקשר בין עסק לעסק. זהו מידע המשקף תקשורת בכתב או מילולית או עסקה בינינו לבין צרכן, כאשר הצרכן פועל כעובד, כבעלים, כמנהל, כפקיד או כקבלן של גוף אחר וכאשר התקשורת או העסקה מתרחשת אך ורק במסגרת של אנו מבצעים בדיקת נאותות בנוגע, או לספק או לקבל מוצר או שירות לישות כזו או ממנה.

(i) הזכות לדעת על מידע אישי שנאסף, נחשף או נמכר

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לבקש שנחשוף את המידע האישי שאספנו עליך. זכות זו כוללת את הזכות לבקש את כל אלה או את כולם:

· חלקים ספציפיים של מידע אישי שאספנו עליך;

· קטגוריות של מידע אישי שאספנו עליך;

· קטגוריות של מקורות מהם נאסף המידע האישי;

· קטגוריות של מידע אישי שמכרנו (אם רלוונטי) או שחשפנו למטרה עסקית אודותיך;

· קטגוריות של צדדים שלישיים שאליהם נמכר המידע האישי (אם רלוונטי) או נחשף למטרה עסקית; ו

· המטרה העסקית או המסחרית לאיסוף או, אם רלוונטי, מכירת מידע אישי.

        איסוף מידע אישי

כרגע אנו אוספים, וב -12 החודשים שקדמו לתאריך "המתוקן האחרון" של הודעת פרטיות זו, אספנו את הקטגוריות הבאות של מידע אישי על תושבי קליפורניה ישירות מהן וממשווקי נתונים, גופים ממשלתיים, שותפים עסקיים וגופים מסונפים:

· מזהים (שם, כתובת דואר, כתובת פרוטוקול אינטרנט, כתובת דוא"ל, שם חשבון)

· מזהים אישיים ייחודיים (עוגיות, משואות, תגי פיקסל, מזהי מודעות לנייד או טכנולוגיה דומה אחרת; מספר לקוח, שם בדוי ייחודי או כינוי משתמש; מספרי טלפון או צורות אחרות של מזהים עקביים או הסתברותיים שניתן להשתמש בהם לזיהוי צרכן מסוים או התקן)

· מספר טלפון

· מספר כרטיס אשראי וחיוב

· מידע פיננסי אחר (למשל הכנסה למשק בית, מספר פטור ממס)

· כל מידע ביישום הצרכן ובהיסטוריית התביעות, לרבות רשומות ערעורים, אם המידע מקושר או מקושר באופן סביר לצרכן או למשק בית, לרבות באמצעות מכשיר, על ידי עסק או ספק שירות.

· מידע על פעילות אינטרנט או רשת אלקטרונית אחרת (היסטוריית גלישה ומידע בנוגע לאינטראקציה של הצרכן עם אתר אינטרנט, אפליקציה או פרסומת)

· נתוני מיקום גיאוגרפי

· מידע מסחרי (רישומים של רכוש אישי, מוצרים או שירותים שנרכשו, שהושגו או נלקחו בחשבון; היסטוריות או נטיות אחרות לרכישה או לצריכה)

· מידע על החינוך

· מידע מקצועי או תעסוקתי

· מאפיינים של סיווגים מוגנים על פי חוק קליפורניה או פדרלי (למשל, מין ומעמד משפחתי)

· מסקנות הנגזרות מהמידע הנ"ל ליצירת פרופיל על צרכן המשקף את העדפות הצרכן, מאפייניו, מגמות פסיכולוגיות, נטייה, התנהגות, עמדות, אינטליגנציה, יכולות וכישורים. 

בנוסף למטרות המפורטות לעיל בסעיף כיצד אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך, אנו אוספים ונאספים ונמכרים כיום את הקטגוריות של מידע אישי לעיל למטרות עסקיות או מסחריות:

· ביקורת הקשורה לאינטראקציה שוטפת עם הצרכן ועסקה במקביל, כולל, אך לא רק, ספירת הופעות מודעה למבקרים ייחודיים

· איתור אירועי אבטחה, הגנה מפני פעילות זדונית, מטעה, הונאה או בלתי חוקית, ותביעה של האחראים לפעילות זו

· איתור באגים לזיהוי ותיקון שגיאות הפוגעות בפונקציונליות הקיימת

· ביצוע שירותים, לרבות ניהול או טיפול בחשבונות, מתן שירות לקוחות, עיבוד או מילוי הזמנות ועסקאות, אימות פרטי לקוחות, עיבוד תשלומים, מתן מימון, מתן שירותי פרסום או שיווק, מתן שירותי אנליטיקה או מתן שירותים דומים.

· ביצוע מחקר פנימי לפיתוח והדגמה טכנולוגית

· ביצוע פעולות לאמת או לשמור על איכות או בטיחות של שירות או מכשיר שבבעלותנו, מיוצרים, מיוצרים עבורנו או נשלטים על ידנו, ולשפר, לשדרג או לשפר את השירות או המכשיר.

· קידום האינטרסים המסחריים או הכלכליים של אדם, כגון על ידי גרימת אדם אחר לקנות, לשכור, לשכור, להצטרף, להירשם, לספק או להחליף מוצרים, סחורות, רכוש, מידע או שירותים, או לאפשר או להשפיע, במישרין או בעקיפין, עסקה מסחרית

          חשיפה או מכירה של מידע אישי

הטבלה הבאה מזהה את קטגוריות המידע האישי שחשפנו למטרות עסקיות לנותני שירותים או שנמכרו לצדדים שלישיים במהלך 12 החודשים שקדמו לתאריך "המתוקן האחרון" של הודעת פרטיות זו, ולכל קטגוריה, קטגוריית נותני השירות. או צדדים שלישיים למי המידע האישי נמכר או נחשף:

קטגוריית מידע אישי

קטגוריה של נותני שירות

קטגוריה של צד שלישי

שם

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות

· ספק ניתוח נתונים

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

שם חשבון

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות

· ספק ניתוח נתונים

· אכיפת חוק / בקשות משפטיות

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

כתובת אימ"ל

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות

· אכיפת חוק / בקשות משפטיות

· גוף שיווק חיצוני

כתובת דואר

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות

· ספק ניתוח נתונים

· גוף שיווק חיצוני

מספר טלפון

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות


מידע מקצועי או תעסוקתי

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות

· אכיפת חוק / בקשות משפטיות

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות 

רישומים של מוצרים או שירותים שנרכשו, שהושגו או נלקחו בחשבון

· שותפים עסקיים / חברות מסונפות

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

נתוני מיקום גיאוגרפי

· ספק ניתוח נתונים

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

עוגיות, משואות, תגי פיקסלים, מזהי מודעות לנייד או טכנולוגיה דומה אחרת

· ספק ניתוח נתונים

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

מידע על החינוך

· ספק ניתוח נתונים

· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

סיווגים מוגנים (למשל, מין ומצב משפחתי)

· סוכנות שיווק


מסקנות שהופקו מהמידע הנ"ל ליצירת פרופיל אודות הצרכן המשקף את העדפותיו של הצרכן, מאפייניו, מגמותיו הפסיכולוגיות, נטייה, התנהגות, עמדות, אינטליגנציה, יכולות וכישורים.


· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

רכישה או צריכת היסטוריות או נטיות


· גוף שיווק חיצוני

· רשתות חברתיות

· רשתות פרסום

 

 

איננו אוספים או מוכרים ביודעין את המידע האישי של קטינים מתחת לגיל 16. 

(ii) הזכות לבקש מחיקה של מידע אישי 

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות לבקש שנמחק את המידע האישי אודותיך שאספנו. עם זאת, בהתאם ל- CCPA, איננו נדרשים להיענות לבקשה למחוק אם יש צורך בשמירה על המידע האישי על מנת למשל להשלים עסקה, לזהות אירועי אבטחה, לעמוד בהתחייבות משפטית או אחרת השתמש במידע האישי, באופן פנימי, באופן חוקי התואם את ההקשר שבו מסרת את המידע.

(iii) זכות ביטול הסכמה למכירת מידע אישי

אם אתה תושב קליפורניה, יש לך את הזכות להפנות אותנו להפסיק למכור את המידע האישי שלך.

ה- CCPA מגדיר "למכור" פירושו מכירה, השכרה, שחרור, חשיפה, הפצה, זמינות, העברה או העברה אחרת בעל פה, בכתב, או באמצעים אלקטרוניים או אחרים, מידע אישי של תושב קליפורניה לעסק אחר או לצד שלישי. בתמורה כספית או בעלת ערך אחר.

לביטול הסכמה לשימוש שלנו בקובצי Cookie לפרסום של צד שלישי, עיין בסעיף קובצי Cookie למעלה. תוכל לשלוח בקשה לביטול הסכמה למכירות על ידי לחיצה על קישור זה: "אל תמכור את המידע האישי שלי. ” תוכל גם להגיש בקשה על ידי התקשרות אלינו למספר 86-175-0843-8176+.

אם תרצה במקום זאת לבטל את ההרשמה לתקשורת השיווקית שלנו, אנא בחר את הקישור לביטול הרשמה בכותרת התחתונה של תקשורת הדוא"ל שלנו או שלח לנו דוא"ל לכתובת
[מוגן בדוא"ל]

(iv) זכות לאי-הפליה בגין הפעלת זכויות הפרטיות של תושב קליפורניה

לא נפלות את תושבי קליפורניה אם יממשו כל אחת מהזכויות הקבועות ב- CCPA כמתואר בסעיף זה תושבי קליפורניה. ככזה, לא נשלול סחורות או שירותים לאותו תושב קליפורניה; לגבות מחירים או תעריפים שונים עבור סחורות או שירותים, לרבות באמצעות הנחות או הטבות אחרות או הטלת קנסות; לספק רמה או איכות אחרים של סחורות או שירותים לתושב קליפורניה; או להציע שתושב קליפורניה יקבל מחיר או תעריף שונה עבור סחורות או שירותים או רמה או איכות אחרים של סחורות או שירותים. עם זאת, אנו רשאים לגבות מתושב קליפורניה מחיר או תעריף אחר, או לספק רמה או איכות אחרים של סחורות או שירותים, אם הבדל זה קשור באופן סביר לערך שמספקים לנו נתוני הפרט.

כיצד להגיש בקשה לדעת או למחוק

תוכל לשלוח בקשה לדעת או למחוק על ידי התקשרות אלינו למספר +86 175 0843 8176.

התהליך שלנו לאימות בקשה לדעת או למחוק

אם נקבע כי בקשתך כפופה לפטור או חריג, נודיע לך על קביעתנו. אם נקבע כי בקשתך אינה כפופה לפטור או חריג, אנו נענה לבקשתך עם אימות זהותך, וככל שניתן, זהות התושב בקליפורניה שבשמו אתה מבקש בקשה כזו.

אנו נאמת את זהותך ב"מידת וודאות סבירה "או" ברמת ודאות גבוהה למדי "בהתאם לרגישות המידע האישי והסיכון לפגיעה בך על ידי גילוי או מחיקה בלתי מורשים לפי העניין.

לבקשות גישה לקטגוריות של מידע אישי ולבקשות למחוק מידע אישי שאינו רגיש ואינו מהווה סיכון לפגיעה עקב מחיקה לא מורשית, אנו נאמת את זהותך ל"דרגת ודאות סבירה "על ידי אימות של שני נתונים לפחות נקודות שסיפקת לנו בעבר ואשר קבענו שהן אמינות לצורך אימות זהויות.

לבקשות גישה לחלקים ספציפיים של מידע אישי או לבקשות למחיקת מידע אישי שהוא רגיש ומהווה סיכון לפגיעה כתוצאה ממחקה לא מורשית, אנו נאמת את זהותך ל"דרגה גבוהה למדי של ודאות "על ידי אימות של לפחות שלושה חלקים של מידע אישי שנמסר לנו בעבר ואשר קבענו שהוא מהימן למטרת אימות הזהויות. בנוסף, תידרש להגיש הצהרה חתומה בעונש של עדות שקר בה נאמר כי אתה האדם שאת פרטיו האישיים מבקשים.

סוכנים מורשים

אם אתה מגיש בקשה בשם תושב קליפורניה, אנא שלח את הבקשה באמצעות אחת מהשיטות הייעודיות שנדונו לעיל. לאחר הגשת הבקשה, נדרש מידע נוסף כדי לאמת את סמכותך לפעול בשם התושב בקליפורניה.

להאיר את חוק האור   

אנו עשויים לחשוף מידע אישי לצדדים שלישיים כדי שישווקו אליך ישירות את מוצריהם ושירותיהם. אם אתה תושב קליפורניה, חוק האזרחים בקליפורניה § 1798.83 מאפשר לך לבקש מידע בנוגע למידע האישי שנחשף במהלך השנה הקלנדרית הקודמת וזהות הצדדים השלישיים. כדי להגיש בקשה כזו, אנא שלח דוא"ל אל [מוגן בדוא"ל] עם שורת הנושא "להאיר את בקשת האור".

נגישות

אנו מחויבים להבטיח שמדיניות פרטיות זו תהיה נגישה לאנשים עם מוגבלויות. אם ברצונך לגשת למדיניות פרטיות זו בפורמט חלופי, אנא צור איתנו קשר כאמור לעיל בסעיף יצירת קשר.

שינויים

אנו עשויים לעדכן מדי פעם הודעת פרטיות זו. אנו נודיע לך על שינויים כאלה, לרבות מתי הם ייכנסו לתוקף, על ידי עדכון התאריך "המתוקן האחרון" לעיל או כנדרש אחרת על פי החוק החל.