EN
Kabeh Kategori
EN

Kerjasama Sinocare 2018 karo YUELU SUMMIT 2018

Wektu: 2019-08-16 Hits: 205

         

Ana paribasan populer ing industri internet China, yaiku, "ana Wuzhen ing sisih wetan lan Yuelu ing musim semi", nuduhake yen Wuzhen duwe Konferensi Internet Dunia lan ana KTT Yuelu Internet ing musim semi. Tujuan awal KTT Yuelu Internet yaiku ngundang wirausahawan internet Hunan lan wirausahawan liyane kanggo ketemu lan ngijolake Gunung Yuelu ing wiwitan April saben taun. Nganti saiki, KTT kasebut wis sukses dianakake kaping papat, dadi acara industri internet seluler lan merek ikon.

UPACARA MEMBUKA YUELU SUMMIT 2018

Tanggal 3 April, KTT Internet Yuelu 2018 dianakake kaya jadwal. Tema KTT iki yaiku "Inovasi Cerdas Sejahtera". Iki ditindakake dening Zona Pengembangan Industri Hi-Tech Nasional Changsha lan disponsori karo Departemen Propaganda Panitia Partai Provinsi Hunan, Kantor Informasi Cyber ​​Provinsi Hunan, Komisi Informasi Ekonomi lan Informasi Hunan, Wilayah Anyar Hunan Xiangjiang, Stasiun Radio lan Televisi Hunan lan unit liyane. Raksasa internet seluler nglumpuk ing Changsha kanggo mbangun platform bisnis internet lan ningkatake integrasi internet lan industri sing jero. Acara kesehatan khusus kanthi tema "Blueprint Cerdas, Misi Kesehatan" sing dianakake dening Sinocare Inc. uga diwiwiti kanthi dikarepake.

 

Kerjasama multi-partai kanggo nggawe cithak biru kanggo WIT120

Laporan Kongres Kesembilan Belas Partai kasebut nggawe pratelan sing jelas babagan "Ngapikake tingkat perlindungan lan mata pencaharian rakyat, penguatan lan inovasi pamrentahan sosial" sing "Ngleksanakake Strategi China Sehat" bakal dadi strategi utama negara kita. Adhedhasar konsep "Kesehatan Komprehensif" lan "kabijakan kesehatan Partai ing jaman anyar", laporan kasebut nggawe cithak biru kanggo kesehatan ing jaman anyar.

DIREKTUR DEPUTI KOMISI RENCANA KESEHATAN LAN KELUARGA PROVINSI HUNAN NGASURI GOLONG ING Rapat

Minangka komponen penting konstruksi China sing sehat, serangkaian teknologi anyar lan peralatan anyar, kayata data amba, komputasi awan, intelijen buatan, lan perawatan medis seluler, lan liya-liyane, terus dikembangake lan diproduksi, lan proyek konstruksi kesehatan rego. Long Kaichao, Wakil Direktur Komisi Kesehatan lan Keluarga Berencana ing Provinsi Hunan, negesake manawa kita kudu njupuk semangat Kongres Kesembilan belas minangka arah pangembangan forum iki, nuduhake evolusi fungsi pamrentah, lan ngatur cithak kebijaksanaan lan perawatan medis ing jaman anyar. Adhedhasar kesehatan sing komprehensif iki, Sinocare Inc. yakuwi nduwe prestasi ilmiah lan teknologi paling anyar ing ilmu kedokteran. Liwat akeh diskusi, kita komitmen kanggo nemokake cara teknologi WIT120 bisa diluncurake, lan kanggo mbayangake masa depan sing cerdas lan sehat, lan mbiyantu kesehatan sing sehat kanthi kesehatan universal.

 

SALON TOPIKIL sing brilian

Para tamu, kalebu Profesor Zhou Zhiguang, Sekretaris Panitia Partai Rumah Sakit Xiangya nomer loro ing Universitas Selatan Selatan, Li Shaobo, Ketua Sinocare Inc., Zhang Fan, Pendiri lan Ketua Ansun Angel, Liu Quan, Ketua Teknologi Kesehatan Zhixiang (Beijing ) Co, Ltd. lan Pendiri Mesin Farmasi Zhimai, Li Chengzhi, pendiri lan CEO Beijing Dnurse Technology Ltd., lsp, melu salon tematik kesehatan komprehensif. Dheweke miwiti diskusi panas kanthi tema "Integrasi lan Praktek Manajemen Internet lan Penyakit Kronik" kanggo njelajah lan mbangun sistem medis anyar lan ekologi anyar ing mbesuk.

LI SHAOBO, Pimpinan SINOCARE INC., KANGGO WIT120 KANG MEDIA

Antarane akeh acara khusus KTT Yuelu, elemen-elemen teknologi tinggi nggawe acara Kesehatan Komprehensif unik. Iki ora mung nambah pengaruh Forum WIT120 KTT Yuelu ing industri, nanging uga nguatake citra pelopor industri. Kajaba iku, konsep konsep sains lan teknologi kanggo nggawe urip luwih apik, lan nggawe rantai industri cerdas sing ngubungake pejabat pamrentah, perusahaan manufaktur, organisasi medis, lan masarakat.

 

Inti misi lan teknologi ningkatake industri kesehatan

Ing jaman evolusi teknologi, WIT120 ngalami pirang-pirang tahapan pembangunan, lan fungsi pamrentah uga berkembang. Nanging sumber asline tetep dadi gegayuhan awal lan njaga misi kanggo ngatasi industri kesehatan masarakat kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi lan misi China sing sehat supaya bisa maju luwih maju. Minangka perusahaan teknologi tinggi sing duwe komitmen kanggo nggunakake teknologi penginderaan bio kanggo riset, ngembangake, ngasilake, lan adol produk kanggo ndeteksi penyakit kronis kanthi cepet, Sinocare Inc. terus ngupayakake nambah China Kesehatan.

DU HUI, DIREKTUR DEPARTEMEN PENGEMBANGAN PRODUK DAN MEREK SINOCARE INC., Nuduhake "KLINIK MINIT" KANG MEDIA

Kanggo mbantu apotek supaya luwih apik ngladeni pasien lan ngatur penyakit kronis kanthi apik, Sinocare Inc. ngenalake model diwasa ing Amerika Serikat kanthi perspektif panyedhiya alat kanggo nggawe "Klinik Menit" domestik supaya pasien bisa ngawasi penyakit kanthi luwih tliti. lan entuk layanan sing cocog. Konten layanan "Klinik Menit Sinocare" sing nyakup mata nemen sistem deteksi indeks pirang-pirang penyakit lan deteksi glukosa getih, kolesterol total (TC), kolesterol lipoprotein kepadatan tinggi (HDL-C), kolesterol lipoprotein kapadhetan rendah (LDL-C ), trimisristat gliserin (TG), BMI lan nilai asam urat getih. Iki bisa kanthi cepet ndeteksi indikator penyakit kronis sajrone sawetara menit lan mbantu pasien nganalisis, ngevaluasi, prédhiksi lan mulang, uga menehi manajemen data lan solusi pribadi, lsp.

PROFESOR YANG WENYING Nuduhake Ilmu TEMATIK tumrap Panyakit METABOLIK LAN KESEHATAN NEGARA

Ing sesi Kesehatan Komprehensif iki, para pimpinan disiplin negesake manawa kita kudu nggabungake teori lan praktik kanggo ngembangake industri. Profesor lan tutor postdoctoral Yang Wenying, Direktur Pengobatan Internal Rumah Sakit Persahabatan China-Jepang lan kepala dokter Pusat Penyakit Endokrin lan Metabolic Rumah Sakit Persahabatan China-Jepang, nuduhake ilmu khusus babagan penyakit metabolisme lan kesehatan nasional. Minangka ahli endokrin domestik sing kondhang, Profesor Yang Wenying duwe ilmu diabetes sing jero. Dheweke utamane melu sinau babagan insiden lan faktor diabetes, sindrom metabolik lan penyakit liyane ing China. Profesor Yang seneng sangu khusus saka Dewan Negara lan wis menang akeh penghargaan. Dheweke uga dadi ketua kehormatan Chinese Diabetes Society lan wakil presiden Asian Diabetes Society.

Tamu industri lan korporat nyedhiyakake prestasi lan pandhuan pangembangan paling anyar ing industri kanggo para peserta. Zeng Renxiong, Ketua lan CEO Honghua Capital Group Co., Ltd. lan Honghua International Medical Holdings (Group) Co., Ltd., menehi pidato utama babagan "Layanan internet inovatif kanggo perawatan kesehatan lan pengentasan kemiskinan kanggo desa-desa". Yuan Hong, ahli Dewan Tunjangan Khusus Dewan Negara, kepala ahli Proyek Penciptaan Narkoba Anyar Nasional lan Proyek 973, lan Wakil Presiden Rumah Sakit Xiangya Katelu Universitas Selatan Tengah, nuduhake pengalaman ing manajemen tekanan darah ing jaman internet seluler . Profesor Yi Fayin, ahli obat Tionghoa sing misuwur, Direktur Perpustakaan Universitas Kedokteran Tradisional Cina Hunan, lan Direktur Museum Medis Nasional Jiuzhitang, nuduhake pengalaman babagan manajemen Internet lan TCM.

Presentasi lan pidato sing apik ora mung nduduhake eksplorasi lan prestasi institusi medis, industri, lan perusahaan ing sangisore pimpinan pamrentah, nanging uga menehi rencana pangembangan industri lan masa depan perusahaan. Akeh perwakilan konferensi bebarengan nemokake dalan pangembangan WIT120.

 

Populariisasi "Manfaat Medis + Publik" kanthi lOke

Wong sing entuk manfaat yaiku kapinteran industri medis, lan uga WIT120. Cara ilmiah lan teknologi sing katon adhem njaluk keuntungan universal kanggo masarakat. Ing bagean "Reader" saka acara khusus Kesehatan Komprehensif, karyawan Sinocare Inc. nindakake prestasi WIT120 ing kesejahteraan sosial kanthi wacan sing apik banget, sing dadi sorotan dina iki.

Para pamiarsa kalebu bocah-bocah sing ngalami diabetes mellitus tipe 1 saka Kamp Xiangya Kangle lan anggota kulawarga, uga "malaikat putih", perawat saka Departemen Endokrinologi ing Rumah Sakit Xiangya nomer loro ing Universitas Selatan Selatan. Sinocare Inc. wis ngorganisir Kamp Xiangya Kangle suwene wis pirang-pirang taun lan darmabakti kanggo fokus marang pasien diabetes mellitus tipe 1. Sukarelawan Sinocare uga teka ing acara kasebut. Saliyane nyedhiyakake meter glukosa getih Sinocare gratis kanggo bocah-bocah sing ngalami diabetes mellitus tipe 1, dheweke uga ngarep-arep nindakake pendhidhikan lan perawatan standar kanggo bocah-bocah liwat kegiatan amal kayata Kamp Xiangya Kangle kanggo njamin supaya luwih akeh bocah sing tuwuh kanthi sehat lan bahagia. Amarga promosi WIT120, bocah-bocah sing apik kasebut bisa diisi karo pangarep-arep lan cahya kaya bocah sing sehat. Bocah-bocah sing ora salah, malaikat putih lan sukarelawan Sinocare maca kanthi banter Aku Nduwe Impen lan kabeh wong sing ana ing adegan kasebut trenyuh banget.

PROFESOR ZHOU ZHIGUANG, DOKTOR terkenal ing HOSPITAL XIANGYA, KANGGO Nuduhake PIKIRANE MANAJEMEN KOMPREHENSIF JENIS DIABETES MELLITUS 1

"Kanthi kamajuan masarakat lan perbaikan perawatan medis, diabetes mellitus tipe 1 saya akeh perhatian saka masarakat lan tenaga medis, nanging isih durung cukup. Kesehatan fisik lan mental bocah kudu luwih akeh kawigaten lan pitulung saka kabeh lapisan masyarakat. Ing kene, muga-muga masarakat lan perusahaan prihatin babagan diabetes mellitus tipe 1 lan lelungan anyar pangembangan teknologi medis lan kemajuan lan transmisi katresnan ora bakal mandheg! ” Nalika nuduhake manajemen lengkap diabetes mellitus tipe 1, Profesor Zhou Zhiguang mréntah.

PEMBAYARAN SINOCARE DIABETES CHARITABLE ING WONG KAMPUNG XIANGYA KANGLE

WIT120 nggawe urip dadi apik lan amal nggawe jagad iki dadi papan sing luwih apik. Iki minangka pangarepan lan uga tujuan supaya kita nggunakake katresnan kanggo nggambarake cithak biru sing apik supaya urip bisa urip bahagia. Sesi Kesehatan Komprehensif iki rampung diiringi upacara sumbangan sing anget. Yayasan amal Diabetes Sinocare menehi sumbangan kanggo Camp Xiangya Kangle sing menehi perawatan kanggo penderita diabetes kanthi diabetes mellitus tipe 1. Wakil saka perusahaan sing melu, kalebu Sinocare Inc., bebarengan nawakake panjaluk sing paling apik lan ngarep-arep layanan publik sing sehat, kayata Camp Kangle, bakal dadi luwih apik. Dheweke ngarep-arep manawa "Medis + Amal" bisa entuk perhatian luwih saka wong, lan wong saka kabeh lapisan masyarakat, bebarengan karo peserta liyane, bakal melu kegiatan kesejahteraan umum kasebut.