EN
Kabeh Kategori
EN

Kabar perusahaan

Kasedhiya kerja 2018 Sinocare karo YUELU SUMMIT 2018

Wektu: 2019-08-16 Hits: 15


Ana pangandikan populer ing industri internet China, yaiku: "Wuzhen ing sisih wétan lan Yuelu ing musim semi", nuduhake manawa Wuzhen duwe Konferensi Internet Donya lan ana Summit Yuelu ing musim semi. Tujuan asli ing Summit Yuelu Summit yaiku ngundang para wirausaha internet lan wirausaha Hunan kanggo ketemu lan ijol-ijolan Gunung Yuelu ing awal April saben taun. Nganti saiki, puncak kasebut wis sukses kaping papat, dadi acara industri internet internet lan merek apik.

MUKA CEREMONI YUELU SUMMIT 2018

Ing April 3, Internet Yuelu Summit 2018 dianakake kaya sing dijadwal. Tema ing puncak iki yaiku "Inovasi cerdas sing berkembang". Babagan kasebut ditindakake dening Zona Pangembangan Industri Hi-Tech Nasional Changsha lan disponsori dening Propaganda Departemen Komite Pesta Provinsi Hunan, Kantor Informasi Siber Provinsi Hunan, Komisi Ekonomi lan Informasi Hunan, Wilayah Anyar Hunan Xiangjiang, Stasiun Hunan lan Radio Televisi lan unit liyane. Raksasa internet seluler diklumpukake ing Changsha kanggo mbangun platform bisnis internet lan promosi integrasi internet lan industri sing jero. Acara kesehatan khusus ing tema "Smart Blueprint, Mission Mission" sing dianakake dening Sinocare Inc. uga disepakke kanthi pangarep-arep.

Gotong royong pihak kanggo nggambarake plano kanggo WIT120

Laporan Kongres Puluh Welas Partai nggawe statement sing jelas babagan bagean "Ngapikake tingkat perlindungan lan panguripan masarakat, nguatake lan ngupayakake pamrentahan sosial" sing "Nglaksanakake Strategi China Sehat" bakal dadi strategi utama negara kita. Adhedhasar konsep "Kesehatan Komprehensif" lan "kabijakan kesehatan Partai ing jaman anyar", laporan kasebut nggambarake rencana kesehatan kanggo jaman anyar.

JAWATANKUASA DEPUTY KOMPUTER KESIHATAN KOMUNITAS lan KELUARGA PROVINS HUNAN KENE PAKSA ING SUKU DI MESIN

Minangka komponen penting ing konstruksi China, sawetara teknologi anyar lan peralatan anyar, kayata data amba, komputasi awan, intelijen buatan, lan perawatan medis mobile, lan sapiturute, terus dikembangake lan diprodhuksi, lan proyek konstruksi kesehatan Highly regane. Long Kaichao, Wakil Direktur Komisi Perencanaan Kesehatan lan Kulawarga Provinsi Hunan, negesake yen kita kudu njupuk semangat Kongres Sembilan belas minangka arah pangembangan forum iki, nuduhake evolusi fungsi pemerintah, lan ngatur rencana utama kawicaksanan lan perawatan medis ing jaman anyar. Adhedhasar kesehatan komprehensif iki, Sinocare Inc. tujuane supaya bisa nampilake prestasi ilmiah lan teknologi paling anyar ing ilmu medis. Liwat akeh diskusi, kita setuju nemokake cara teknologi WIT120 bisa diluncurake, lan bareng-bareng nggambarake masa depan sing cerdas lan sehat, lan mbantu kesehatan sing apik-apik kabeh kanggo kesehatan karo kesehatan universal.

SALON TOPIK JAMINAN

Para tamu, kalebu Profesor Zhou Zhiguang, Sekretaris Komite Partai Rumah Sakit Xiangya Kapindho Universitas South Central, Li Shaobo, Ketua Sinocare Inc., Zhang Fan, Pendhiri lan Ketua Ansun Angel, Liu Quan, Ketua Teknologi Kesehatan Zhixiang (Beijing ) Co, Ltd lan Pendhiri Zhimai Pharmacy Engine, Li Chengzhi, pangadeg lan CEO Beijing Dnurse Technology Ltd., lan liya-liyane, melu salon tematik kesehatan lengkap. Dheweke miwiti diskusi kanthi tema "Integrasi lan Praktek Manajemen Penyakit Internet lan Penyakit Kronologis" kanggo njelajah lan mbangun sistem medis lan ekologi anyar ing mangsa ngarep.

LI SHAOBO, PENGERUSI SINOCARE INC., ING NGADUKMEN WIT120 TO MEDIA

Antarane akeh acara khusus ing Summit Yuelu, unsur teknologi tinggi nggawe acara Komprehensif Kesehatan unik. Iki ora mung ningkatake pengaruh WIT120 Forum Summit Yuelu ing industri kasebut, nanging uga nguatake gambar perintis industri. Kajaba iku, kasebut nyinaoni konsep ilmu lan teknologi kanggo nggawe urip sing luwih apik, lan nggawe rantai industri cerdas sing nyambung karo panguwasa pemerintah, perusahaan manufaktur, organisasi medis, lan masarakat.

Misi misi lan teknologi ngundhakake industri kesehatan

Ing jaman evolusi teknologi, WIT120 wis ngalami pirang-pirang tahap pangembangan, lan fungsi pemerintah uga berkembang. Nanging sumber asliné isih tetep cita-cita awal lan tetep dadi utuh kanggo mbantu industri kesehatan masarakat karo ilmu lan teknologi lan nggawe misi sehat kanggo China supaya luwih maju. Minangka perusahaan teknologi berteknologi kanggo nggunakake teknologi sensual bio kanggo riset, ngembangake, ngasilake, lan adol produk kanggo ndeteksi penyakit kronis kanthi cepet, Sinocare Inc. terus ngupayakake upaya kanggo ningkatake Kesehatan China.

DU HUI, JABATAN PRODUK PRODUK lan JABATAN KOMUNITAS SINOCARE INC., INGKRUKTURAN "KLINIK KLINIK" TO MEDIA

Kanggo mbantu farmasi luwih apik kanggo ngladeni pasien lan ngatur penyakit kronis kanthi apik, Sinocare Inc. ngenalake model-model diwasa ing Amerika Serikat sing dianggep saka perspektif panyedhiya alat nggawe "Klinik Minute" kanggo ngaktifake pasien supaya luwih ngawasi penyakit. lan pikantuk layanan sing cocog. Isi layanan "Klinik Minute Sinocare" kalebu sistem deteksi indeks penyakit kronis lan deteksi glukosa getih, kolesterol total (TC), kolesterol lipoprotein kapadhetan (HDL-C), kolesterol lipoprotein kapadhetan rendah (LDL-C ), gliserin trimyristate (TG), nilai BMI lan asam urat getih. Bisa kanthi cepet ndeteksi indikasi penyakit kronis sajrone sawetara menit lan mbantu pasien nganalisa, ngevaluasi, prédhiksi lan ngajari, uga menehi manajemen data lan solusi pribadi, lsp.

PROFESOR YANG NGANGGO WISI Nuduhake INGKAT TEMA ING ING DISKAUN METABOLIK lan KESIHATAN NEGARA

Ing sesi Kesehatan komprehensif iki, para pemimpin disiplin nyatakake yen kita kudu nggabungake teori lan praktik kanggo ngembangake industri. Profesor lan tutor postdoctoral Yang Wenying, Direktur Kedokteran Internasional China-Jepang Rumah Sakit Persahabatan China lan Jepang lan pangareping dokter Endocrine lan Pusat Penyakit metabolisme China-Jepang, nuduhake ilmu khusus babagan penyakit metabolik lan kesehatan nasional. Minangka ahli endokrin terkenal, Profesor Yang Wenying duwe kawruh babagan diabetes. Dheweke utamane melu sinau babagan insiden lan faktor diabetes, sindrom metabolik lan penyakit liyane ing China. Profesor Yang seneng golek tunjangan khusus saka Dewan Negara lan menang akeh penghargaan. Dheweke uga dadi ketua penghormatan saka Masyarakat Diabetes Cina lan wakil presiden ing Masyarakat Diabetes Asia.

Tamu industri lan perusahaan nampilake prestasi lan arah pangembangan paling anyar ing industri kasebut menyang para peserta. Zeng Renxiong, Ketua lan CEO Honghua Capital Group Co, Ltd, lan Honghua International Medical Holdings (Group) Co, Ltd, menehi pidato babagan "Layanan internet inovatif kanggo perawatan kesehatan lan pengurangan kemiskinan kanggo desa". Yuan Hong, pakar Elaun Khusus Dewan Negara, ahli kepala Proyek Penciptaan Narkoba Nasional Nasional lan Proyek 973, lan Wakil Presiden Rumah Sakit Xiangya Ketiga Universitas Selatan, nuduhake pengalaman dheweke ing manajemen tekanan darah nalika jaman internet mobile . Profesor Yi Fayin, ahli obat terkenal Cina, Direktur Perpustakaan Universitas Hunan ing Kedokteran Cina tradisional, lan Direktur Museum Kedokteran Nasional Jiuzhitang, nuduhake pengalaman babagan manajemen Internet lan TCM.

Presentasi lan pidato sing apik banget ora mung nuduhake eksplorasi lan prestasi institusi medis, industri, lan perusahaan sing ana ing pimpinan pamrentah, nanging uga menehi rencana pangembangan industri lan masa depan perusahaan. Akeh wakil saka konferensi kasebut bebarengan njajahi jalur pangembangan WIT120.

Popularizing "Kesehatan + Manfaat Masyarakat" karo lOke

Wong sing migunani yaiku kapinteran saka industri medis, lan uga WIT120. Cara ilmiah lan teknologi sing angel banget nggolek keuntungan universal kanggo masarakat. Ing bagean "Reader" acara khusus Komprehensif Kesehatan, karyawan ing Sinocare Inc. nggayuh prestasi WIT120 ing kesejahteraan sosial minangka wacan sing dirasakake, sing dadi sorotan dina iki.

Para pamaca kalebu bocah sing duwe diabetes mellitus jinis 1 saka Camp Xiangya Kangle lan anggota kulawargane, uga "malaekat putih", perawat saka Departemen Endokrinologi ing Rumah Sakit Xiangya ing Universitas Central Tengah. Sinocare Inc. wis ngatur Camp Xiangya Kangle sajrone pirang-pirang taun lan darmabakti kanggo fokus ing pasien sing duwe jinis diabetes mellitus 1. Sukarelawan Sinocare uga rawuh ing acara kasebut. Saliyane nyedhiyakake meter glukosa getih Sinocare gratis kanggo bocah sing duwe diabetes mellitus jinis 1, dheweke uga ngarep-arep tumindak pendidikan lan perawatan standar kanggo bocah-bocah liwat kegiatan amal kayata Xiangya Kangle Camp supaya njamin luwih akeh bocah bisa tuwuh kanthi sehat lan seneng. Thanks kanggo promosi WIT120, bocah-bocah sing apik banget iki bisa diisi karo pangarep-arep lan cahya kaya bocah sing sehat. Bocah-bocah sing resik, malaikat putih lan sukarelawan Sinocare maca kanthi banter Aku Ngimpi lan kabeh sing ana ing adegan bisa santai.

PROFESOR ZHOU ZHIGUANG, DOKTOR KELUARGA XIANGYA HOSPITAL, KANGGO NATE INGKU SUKU KANGGO KOMUNITAS KOMPUTER KANGGO DIABETES TINDAKAN MELLITUS 1

"Kanthi kemajuan masyarakat lan perbaikan perawatan medis, jinis diabetes mellitus 1 wis entuk perhatian luwih akeh saka masyarakat lan buruh medis, nanging isih adoh banget. Kesehatan fisik lan mental bocah-bocah kudu luwih akeh perhatian lan pitulung saka kabeh mlaku. Ing kene, muga-muga komunitas lan perusahaan prihatin babagan jinis diabetes mellitus 1 lan perjalanan anyar babagan teknologi teknologi medis lan kemajuan lan transmisi katresnan ora bakal mandheg! "Nalika nuduhake manajemen komprehensif jinis diabetes mellitus 1, Profesor Zhou Zhiguang.

SINOCARE DIABETES CHARITABLE FOUNDATION ING ING KANGGO KE XIANGYA KANGLE CAMP

WIT120 ndadekake urip apik lan amal ndadekake dunya dadi papan sing luwih apik. Iki minangka pangarep-arep lan uga tujuan sing kudu kita gunakake kanggo nggarisake rancangan blancongan sing apik kanggo urip supaya bisa nggawe kabahagiaan mesthi wae. Sesi Kesehatan Komprehensif iki diiringi upacara sumbangan sing anget. Yayasan Sinocare Diabetes Charitable menehi sumbangan kanggo Xiangya Kangle Camp sing menehi perawatan kanggo wong diabetes sing diabetes jinis 1. Wakil perusahaan sing melu, kalebu Sinocare Inc., padha-padha nawakake pangarep-arep sing paling apik lan ngarep-arep supaya layanan publik sing sehat, kayata Kangle Camp, dadi luwih apik lan apik. Dheweke ngarep-arep supaya "Medical + Charity" bisa entuk perhatian luwih akeh saka wong, lan wong saka kabeh lapisan, bebarengan karo peserta liyane, bakal melu ing kegiatan kesejahteraan umum.