EN
Kabeh Kategori
EN

Konferensi Pedagang Sinocare Pertama sing sukses dianakake ing Delhi

Wektu: 2019-08-16 Hits: 320

Sajrone 2-3 Maret 2019, Konferensi Dealer Sinocare Pertama diluncurake ing Delhi kaya sing dijadwalake. Minangka bagean saka ambisi Sinocare kanggo nggedhekake pasar jaban rangkah ing 2019, pelatihan pesenan iki nggambarake konsep pangembangan "tuwuh kanthi tekun, lan njelajah pasar kanthi dedikasi" ing taun 2019 kanggo njupuk langkah-langkah komprehensif saka macem-macem dimensi kanggo nyedhiyakake layanan mutu kanggo para pelanggan jaban rangkah lan nawakake kapercayan kanggo mitra India.


Konferensi iki kalebu rong bagean: pelatihan dealer, lan rapat mitra dealer.


Sajrone pelatihan dealer, tim bio Sinocare sing diwakili dening Dr. Cai Xiaohua, Kepala Ilmuwan Sinocare, lan Pak Xiang Bo, Direktur Penjualan Pasar Internasional Sinocare, bareng karo tim penjualan elit India babagan perencanaan produk perusahaan, analisis produk, ide merek lan rencana pangembangan pasar supaya bisa luwih adol produk ing pasar lan nyedhiyakake layanan sawise-penjualan luwih apik.


Ing rapat mitra dealer, produk utama perusahaan - Safe AQ Smart, wis entuk popularitas saka agen lan mitra India amarga kualitas sing apik banget. Mung sak jam sawise kabijakan penjualan para agen dirilis, nampa luwih saka 10 pesenan gunggunge luwih saka 15 yuta rupee India.


Saiki, India duwe populasi luwih saka 1.3 milyar lan jumlah penderita diabetes ngluwihi 75 yuta. Sawise limang taun pembangunan ing India dening Departemen Penjualan Internasional Sinocare, kinerja penjualane terus tikel. Dadi, wis dadi bagean penting ing bisnis pasar internasional perusahaan.


Ngadhepi akeh wong sing ngalami diabetes ing India, Sinocare bakal tetep netepi tanggung jawab sosiale kanggo ngenalake produk lan solusi sing luwih apik kanggo India, lan menehi kontribusi sing penting kanggo pencegahan lan perawatan diabetes.