EN
Kabeh Kategori
EN

Sugeng ambal warsa | ulang tahun ke 19inoinoino

Wektu: 2021-08-10 Hits: 37

     Ing tanggal 7 Agustus 2021, wiwitan musim gugur, simbol pangarep-arep lan panen katup, uga nglairake ulang taune telung taun 19, telung sisih lor "kanthi janji lan ngurmati janji sing isih bisa tresna sampeyan," ulang taun kaping 19 tema SiQing dina ing kantor pusat ing changsha, ing saben kanca kantor uga kalebu telu, kanthi nonton live form, kanthi kabeh wong telu kasebut nggunakake wektu sing apik kanggo bebarengan.

1

     Jam 9 esuk, dina sing ora dikepengini diwiwiti kanthi nyanyian markas lan kantor asing sing merdu. Ya, sanajan papan utama kita ing Changsha, kanca-kanca sing ewonan mil uga ngirim ucapan ulang taune kanggo putra Nuo! Swara sing unggul bakal nelukake aku, putra nuo mutusake kanggo muter sampeyan!

    Aktivitas taman markas sing diarep-arep bakal teka! Tempat gedhe kalebu akeh bangunan, lan 240 tiket larang regane langsung didol! Fotografer profesional ngetutake kabeh acara!

    Tonton para pemuda saingan ing klompok kanggo nemokake lan nglumpukake 16 jinis boneka sing makili kesejahteraan karyawan sing didhelikake ing lantai! Ing game iki, sapa wae sing foto karo karyawan lawas sing gabung karo perusahaan sadurunge 2010 bisa langsung ngisi bab pengganti universal . Ayo mbukak, kerja sama, komunikasi lan tutul terus-terusan, lan Entuk kebahagiaan cilik sing didhelikake ing jubin!

2

Apa rasa seneng?

     Kabegjan tegese negara sing tentrem lan wong sing aman, pungkasane wabah epidemi, lan ora ana banjir maneh. Kabegjan tegese ngupayakake nyadari transformasi ing saben tahap, nangkep kemungkinan kaendahan tanpa wates, lan panen sawise kerja keras. Iki tegese ing ngendi wae sampeyan lunga, ana wong sing peduli, tresna lan ngancani sampeyan, lan kabeh rasa seneng kasebut bisa diwujudake ing Sanpromise.