EN
Kabeh Kategori
EN

Laboratorium Standardisasi iPOCT

Wektu: 2021-02-22 Hits: 152

Konsep laboratorium standardisasi iPOCT yaiku nyediakake program laboratorium standar kanthi ambang sing luwih murah kanggo institusi medis utama liwat tanggapan deteksi sing luwih cepet, persyaratan ruang sing luwih cilik, lan pitulungan sistem sing luwih cerdas. "Adhedhasar teknologi inovatif, sampeyan bisa nggunakake laboratorium standarisasi iPOCT kanthi ruang mung tabel."

Laboratorium Standardisasi iPOCT

Sanajan ruangane luwih sithik, kalebu biokimia iCARE-2100, platform koagulasi lan peralatan inspeksi desktop cilik liyane lan sistem laboratorium cerdas. Tes kalebu protein C-reaktif, protein C-reaktif sensitivitas tinggi, amiloid A, rutinitas getih lan barang-barang peradangan liyane, glukosa getih, asam urat getih, lipid getih, hemoglobin glikosilat, mikro-albumin urin lan indikator terkait penyakit kronis liyane, kayata uga indikator biokimia rutin, indikator sing gegandhengan karo penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, lsp. Panutup macem-macem penyakit kayata diabetes, radang pernafasan, penyakit jantung koroner, asam urat, lan nefritis sing asring didiagnosis, dirawat lan dikelola, nyedhiyakake praktisi umum kanthi bukti sing luwih akurat bukti sing adhedhasar lan ngatasi kapabilitas diagnostik kanggo penyakit liyane.

Kajaba iku, liwat sambungan sing mulus karo sistem HIS, laporan tes laboratorium bisa langsung dikirim menyang dokter, lan tembok informasi kanggo komunikasi dokter-pasien dibukak, saengga bisa nyuda kesulitan manajemen proses klinik. Manajemen terintegrasi ing njero lan njaba rumah sakit, kayata interpretasi informasi babagan asil wektu nyata lan pitakon akun cloud saka asil sejarah, nambah pengalaman medis pasien kanthi signifikan. "Sing paling apik paling apik."

Wiwit didegake ing taun 2002, Sinocare dikembangake saka meter glukosa getih siji lan tes test menyang garis produk lengkap sing nutupi glukosa getih, lipid getih, hemoglobin glikosilat, asam urat lan indikator diabetes liyane. Fokus ing bidang profesional, Sincoare bakal terus nggawe inovasi lan aktif ngembangake bisnis pengujian POCT kanggo nyedhiyakake "kemungkinan tanpa wates" luwih akeh kanggo pasien kanthi penyakit kronis lan profesional medis lan kesehatan.