EN
Kabeh Kategori
EN

Medica | Sinocare Rawuh ing Pameran Kanthi Produk Perawatan Diabetes

Wektu: 2021-11-19 Hits: 25

15-18 Nopember, Rumah Sakit lan Peralatan Medis Dusseldorf ing Luar Negeri (sabanjuré diarani "MEDICA");Dianakaké kaya sing dijadwalaké ing Pusat Pameran Dusself ing Jerman, Medica uga minangka acara utama aktivitas offline wiwit wabah epidemi ing awal 2020 , narik kawigaten para pamirsa profesional global.

Ruang pamer

Wektu iki, tema "ahli ngawasi diabetes terkemuka internasional" disetel kanthi 36 meter persegi stan lantai kosong Sinocare. Ing stan khusus, Sinocare nampilake macem-macem jinis produk manajemen penyakit kronis, kalebu monitor glukosa getih, monitor tekanan darah. ,Monitor lipid getih lan monitor asam urat, uga mbukak penganalisa multi-fungsi portabel, Analyzer HbA1C portabel lan pungkasan glikasi canggih saka Detektor Fluoresensi Produk.

盛况

Senadyan kahanan epidemi saiki, antusiasme pengunjung profesional ora kena pengaruh. Tim Sinocare nampa akeh pelanggan saka Eropa Timur, Timur Tengah lan Amerika Latin wektu iki. Instrumen cilik sing trep kanggo ngawasi penyakit kronis ing omah kanthi macem-macem pratondho entuk pujian saka pengunjung.AGEscan produk skrining risiko diabetes non-invasif lan detektor multifungsi otomatis portabel iCARE-2100 uga narik kawigaten, lan sawetara pelanggan CEO banget kasengsem lan mlebu pesenan nyoba ing papan kasebut.

Pengalaman Pelanggan

Saiki, produk Sinocare wis diekspor menyang luwih saka 136 negara lan wilayah ing donya, lan wutah bisnis jaban rangkah ing taun-taun pungkasan wis mboko sithik nambah daya merek "Sinocare" ing pasar jaban rangkah. Ayo ndeleng sampeyan MEDICA 2022!