EN
Kabeh Kategori
EN

Pejabat Kesehatan lan Kesehatan Panamanian ngunjungi Sinocare Inc.

Wektu: 2019-10-21 Hits: 209

on 12th Okt, Pejabat Kesehatan lan Kesehatan Panamanian ngunjungi Sinocare Inc.



Ing pengenalan staf departemen penjualan internasional Sinocare, para pejabat ngerti banget babagan prilaku pangembangan Sinocare: wiwit taun 2002, kita miwiti lelungan kanggo promosi produk diabetes sing terjangkau lan ngembangake industri perawatan diabetes lokal ing China. Ing taun 2016, Sinocare wis entuk Nipro diagnostic Inc. (saiki diganti jeneng dadi Trividia Health Inc.) lan PTS Diagnostics Inc. Proses internasionalisasi Sinocare kaget banget karo kanca-kanca Panamania.


Ing area tampilan produk Sinocare, seri produk sing sugih lan fitur produk sing sampurna narik minat kabeh wong. Dheweke njupuk ponsel kanggo njupuk foto karo seri produk meter glukosa getih lan produk POCT saka Sinocare. Utamane, Zona Pengalaman Klinik Menit Sinocare wis dadi wilayah sing misuwur. Sabanjure, kabeh wong ngalami limang menit kanggo ndeteksi sepuluh indikator penyakit kronis (gula getih, keton getih, asam urat getih, lipid getih, hemoglobin glikosil, tekanan darah, BMI). Asil tes nuduhake manawa sawetara kanca Panamania duwe nilai deteksi lipid getih dhuwur utawa kadar gula darah tinggi, sing ana gandhengane karo minyak sing akeh lan diet lemak sing akeh.


Sawise dolan, officials nuduhake apresiasi gedhe babagan budaya lan produk perusahaan Sinocare, lan mratelakake maksud kerja sama bisnis: "Muga-muga negara kita uga bisa nggunakake produk kasebut kanggo mbantu manajemen kesehatan dhasar sing luwih apik."