EN
Kabeh Kategori
EN

Kabar perusahaan

Pejabat Kedokteran Kesehatan lan Kesehatan ngunjungi Sinocare Inc.

Wektu: 2019-10-21 Hits: 14

on 12th Oct, pejabat Kesehatan lan Kesehatan Panamanian ngunjungi Sinocare Inc.



Ing introduksi staf departemen penjualan internasional Sinocare, para pejabat ngalami ngerti babagan tumindak pangembangan Sinocare: wiwit 2002, kita miwiti lelungan promosi produk diabetes sing terjangkau lan ngembangake industri kesehatan diabetes lokal ing China. Dening 2016, Sinocare pikantuk diagnosa diagnosa Nipro Inc. (saiki diganti dadi Trividia Health Inc.) lan PTS Diagnostics Inc. sukses. Proses internasionalisasi Sinocare pancen kaget para kanca Panamanian.


Ing area tampilan produk Sinocare, seri produk sing sugih lan fitur produk sing sampurna wis narik kawigaten kanggo kabeh wong. Dheweke njupuk ponsel kanggo njupuk foto nganggo seri produk glukosa getih glukosa getih lan produk POCTare. Utamane, Zona Pengalaman Klinik Sinocare wis dadi wilayah sing misuwur. Sabanjure, kabeh ngalami limang menit kanggo ndeteksi sepuluh indikator penyakit kronis (gula getih, keton getih, asam urat getih, lipid getih, hemoglobin glikosil, tekanan darah, BMI). Asil tes nuduhake manawa sawetara kanca Panamanian duwe nilai deteksi lipid getih utawa tingkat gula getih dhuwur, sing ana gandhengane karo diet dhuwur minyak lan lemak.


Sawise kunjungan, official nuduhake apresiasi gedhe babagan budaya lan produk perusahaan Sinocare, lan nyatakake niat kerjasama ing bisnis: "Muga-muga negara kita uga bisa nggunakake produk kasebut kanggo mbantu kita duwe manajemen kesehatan akar umbi sing luwih apik."