EN
Kabeh Kategori
EN

Kit Tes Antigen SARS-Cov-2 & Kit Uji Antibodi Netral Disetujoni Kanggo Diekspor

Wektu: 2021-04-27 Hits: 214

Bubar iki, Kit Tes Antigen Sinocare SARS-Cov-2 & Kit Uji Antibodi Netralisasi ana ing "Daftar Putih" ing Tiongkok, disetujoni kanggo diekspor, ing wektu sing padha, Tes Tes Antigen SARS-Cov-2 nglamar tes mandiri BfArM Jerman sertifikasi, sing bakal didaftar mengko.

Kamar Dagang China kanggo Impor & Ekspor Obat-obatan & Produk Kesehatan nerbitake Dhaptar Perusahaan Bahan Medis sing Nduweni Sertifikasi Standar utawa Registrasi Luar Negeri ing 26th.Pr.2021.

4 barang Changsha Sinocare Inc. wis disetujoni kanggo ngekspor!

Jalur Uji Antibodi SARS-CoV-2 (Cara Emas Koloid)

Kit Tes Antibodi IgM / IgG SARS-CoV-2

Kit Tes Antigen SARS-CoV-2 (Cara Emas Koloid)

Kit Tes Antibodi Netralisasi SARS-Cov-2

500

500-2

500-3