EN
Kabeh Kategori
EN

Kabar perusahaan

Sinocare rawuh ing 2018 Med Medabab Timur ing Dubai

Wektu: 2019-08-16 Hits: 16

Kanggo ningkatake kerjasama ekonomi lan perdagangan lan ijol-ijolan teknis ing antarane komunitas medis China lan industri global lan ngerti tren pangembangan industri medis internasional, Sinocare nggawe debut ing MEDLAB MIDDLE EAST 2018 (disingkat MEDLAB), sing ditahan Dubai, Arab, nggawa pirang-pirang produk kalebu meter glukosa getih, nutrisi diabetes lan produk perawatan kulit, lan produk deteksi penyakit kronis.

Wétan Tengah Medlab minangka bagean penting kanggo Kesehatan Arab, nanging ditahan kanthi mandiri wiwit 2017. MEDLAB Timur Tengah 2018, minangka platform profesional paling gedhe ing peralatan peralatan laboratorium medis lan peralatan pamriksan ing Timur Tengah lan jagad iki, narik luwih akeh perusahaan 600 saka kabeh ndonya kanggo nampilake produk paling anyar lan negara-negara. -teknologi teknologi sing ana ing pameran kasebut. Kajaba iku, uga narik luwih akeh pengunjung profesional 25,000 saka negara-negara lan wilayah 129 ing saindenging jagad kanggo melu pameran kasebut. Amarga akeh permintaan panjaluk pasar kanggo peralatan medis ing Timur Tengah lan pangembangan layanan medis sing terus-terusan, akeh panyedhiya peralatan medis terkenal ing saindenging jagad ing Dubai kanggo melu pameran iki.

Sinocare, sing wis nampilake rong sesi berturut-turut, nggawa akeh meter glukosa getih lan produk deteksi macem-macem indeks penyakit kronis kanggo tamu pameran iki. Trividia Health Inc. lan PTS, yaiku rong perusahaan Amerika lan masing-masing dipikolehi dening Sinocare ing wulan Januari lan Juli 2016, uga nampilake produk sing ditampilake - - "Zhenrui" produk perawatan lan nutrisi kulit, "Zhenrui" seri glukosa getih, A1CNow , lan CardioChek® P · A. Ing antawisipun, penganalisis hemoglobin glikosilasi A1CNow +, sing luwih efisien tinimbang pemeriksaan laboratorium, narik kawigaten para tamu kanggo sawetara uji coba rembugan.

PRODUKSI STAR TRIVIDIA KESIHATAN INC lan PTS DIPENGUKUTKAN INI PENTAKSANA

Nalika ditakoni kenapa A1CNow misuwur banget, staf Departemen Internasional Sinocare nerangake yen: "Produk iki sithik lan portabel lan bisa digunakake ing pirang-pirang bagean. Gampang kanggo operate lan mung mbutuhake latihan sing gampang kanggo sinau carane operate. Mula, para tamu seneng banget. Iki bisa digunakake kapan lan ing ngendi wae, sing trep. "

LIRIKAN PRODUK LAYAN SENTONGAN SINOCARE

Ana uga sawetara meter glukosa getih Sinocare ing pameran iki kalebu Aman-Accu, Aman-Accu2, Aman AQ Smart, Safe AQ Voice, Gold-Accu, Gold AQ, EA-12, lan D'nurse. Kanthi fungsi sing apik banget "sekaligus ngukur glukosa getih lan asam urat kanthi siji koleksi getih", produk deteksi ganda indeks Sinocare, glukosa getih EA-12 lan tester asam urat uga salah sawijining sorotan pameran kasebut.

Sanajan ana diabetes gedhe ing China, Arab Saudi ing Timur Tengah duwe kedadeyan diabetes sing paling dhuwur, lan uga salah sawijining sebab kenapa detektor hemoglobin glycated lan produk deteksi ganda indeks banget populer ing antarane tamu pameran kasebut. . Kamentrian Kesehatan Saudi Arabia kerjasama karo Institut Metrics Kesehatan lan Evaluasi Universitas Washington kanggo nganakake survey babagan prevalensi diabetes ing Arab Saudi. Asil saka panliten nuduhake manawa prevalensi diabetes ing warga kira-kira 13.4%. Penyebab utama kedadeyan diabetes diabetes ing Arab Saudi yaiku owah-owahan gaya urip, tingkat obesitas sing meningkat, lan kurang latihan. Lan yen diabetes ora diobati kanthi efektif, mesthine bakal entuk komplikasi. Data sing ana hubungane nuduhake yen tingkat kematian diabetes luwih gedhe tinimbang jumlah penyakit AIDS, tuberkolosis lan malaria.

Anggota SINOCARE KELUARGA SINOCARE ATTENDING EXHIBITION ING

Minangka pusat perdagangan paling gedhe lan pusat panyebaran barang transit ing Timur Tengah, Dubai nduweni lokasi geografis lan radiasi pasar sing akeh. Mula, diarani "zona gratis paling gedhe ing saindenging jagad" lan "Hongkong Timur Tengah". Bubar, kanthi cepet pangembangan pedunung ing Timur Tengah, panyuwunan peralatan medis, obat lan layanan medis tuwuh kanthi bertahap. Ngadhepi kebutuhan medis sing gedhe, Pamrentah Arab Saudi wis aktif nindakake infrastruktur lan nyengkuyung modal pribadi kanggo mlebu pasar layanan medis. Adhedhasar statistik sing relevan, ing taun-taun pungkasan, jumlah ekspor produk peralatan medis ing Timur Tengah negara kita mesthi dijaga antara 20 yuta lan 30 yuta dolar AS saben taun. Miturut laporan saka media asing, jumlah pasar peralatan medis ing Timur Tengah wis luwih saka 10 milyar dolar.