EN
Kabeh Kategori
EN

Sinocare rawuh ing Timur Tengah Medlab 2018 ing Dubai

Wektu: 2019-08-16 Hits: 210

Kanggo ningkatake kerja sama ekonomi lan perdagangan lan pertukaran teknis antarane komunitas medis Tiongkok lan industri global lan kanggo ngerti tren pangembangan industri medis internasional, Sinocare miwiti debut ing MEDLAB MIDDLE EAST 2018 (disingkat MEDLAB), Dubai, Arab, nggawa seri produk kalebu meter glukosa getih, produk nutrisi diabetes lan perawatan kulit, lan produk deteksi multi-indeks penyakit kronis.

Medlab Timur Tengah asline minangka bagean penting kanggo Kesehatan Arab, nanging dianakake kanthi mandhiri wiwit taun 2017. MEDLAB Timur Tengah 2018, minangka platform profesional paling gedhe ing bidhang peralatan laboratorium medis lan peralatan inspeksi ing Timur Tengah lan uga jagad iki. luwih saka 600 perusahaan saka saindenging jagad kanggo nampilake produk paling anyar lan teknologi canggih ing industri ing pameran kasebut. Kajaba iku, narik luwih saka 25,000 pengunjung profesional saka 129 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanggo melu pameran kasebut. Amarga tuwuhing panjaluk pasar kanthi cepet kanggo peralatan medis ing Timur Tengah lan peningkatan layanan medis terus-terusan, akeh panyedhiya peralatan medis terkenal ing donya nglumpuk ing Dubai kanggo melu pameran iki.

Sinocare, sing wis nampilake patang sesi berturut-turut, nggawa akeh meter glukosa getih lan produk deteksi multi-indeks penyakit kronis kanggo para tamu pameran iki. Trividia Health Inc. lan PTS, yaiku rong perusahaan Amerika lan masing-masing diakuisisi dening Sinocare wulan Januari lan Juli 2016, uga nuduhake produk unggulan—- Produk perawatan kulit lan nutrisi "Zhenrui", meter glukosa getih seri "Zhenrui", A1CNow , lan CardioChek® P · A. Antarane, penganalisis hemoglobin glikosilasi A1CNow + sing nganakake tangan mung butuh sethithik getih ing pucuk driji (5μL) kanggo nyoba nilai HbA1c lan asile bisa dipikolehi sajrone 5 menit, sing luwih efisien tinimbang ujian laboratorium, narik akeh tamu kanggo konsultasi

PRODUK STAR KESEHATAN TRIVIDIA INC. Lan PTS katon ing pameran iki

Nalika ditakoni kenapa A1CNow misuwur banget, staf Departemen Internasional Sinocare nerangake manawa: "Produk iki cilik lan portebel lan bisa digunakake ing pirang-pirang bagean. Gampang dioperasikake lan mung mbutuhake latihan sing gampang kanggo sinau babagan cara operate. Mula, para tamu pancen seneng banget. Bisa digunakake kapan wae lan ing endi wae, sing trep. ”

SERI PRODUK SINOCARE NIKMATAKI PUNGKAS

Ana uga seri meter glukosa getih Sinocare sing ditampilake ing pameran iki kalebu Safe-Accu, Safe-Accu2, Safe AQ Smart, Safe AQ Voice, Gold-Accu, Gold AQ, EA-12, lan D'nurse. Kanthi fungsi megah "kanthi bebarengan ngukur glukosa getih lan asam urat kanthi siji koleksi getih", produk deteksi indeks ganda saka Sinocare, tester glukosa getih EA-12 lan asam urat uga dadi salah sawijining sorotan pameran kasebut.

Sanajan ana akeh penderita diabetes ing Tiongkok, Arab Saudi ing Timur Tengah ngalami insidensi diabetes paling dhuwur, sing uga dadi salah sawijining sebab kenapa detektor hemoglobin glikasi Sinocare lan produk deteksi indeks dobel disenengi para tamu ing pameran kasebut. . Menteri Kesehatan Arab Saudi kerja sama karo Institut Metrik Kesehatan lan Evaluasi Universitas Washington kanggo nganakake survey prevalensi diabetes ing Arab Saudi. Asil survey nuduhake prevalensi diabetes ing warga udakara 13.4%. Penyebab utama paningkatan penyakit diabetes ing Arab Saudi yaiku pangowahan gaya urip, kenaikan tingkat obesitas, lan kurang olahraga. Lan yen diabetes ora ditambani kanthi efektif, bisa uga komik ngalami seri. Data sing relevan nuduhake manawa angka kematian diabetes luwih akeh tinimbang total kematian AIDS, tuberkulosis lan malaria.

ANGGOTA KELUARGA SINOCARE NGGATHI Pameran Iki

Minangka pusat dagang paling gedhe lan pusat distribusi barang transit ing Timur Tengah, Dubai nduweni lokasi geografis sing apik lan radiasi pasar sing jembar. Mula, diarani "zona bebas paling gedhe ing donya" lan "Hongkong saka Timur Tengah". Bubar iki, kanthi akeh pangembangan penduduk ing Timur Tengah, panjaluk peralatan medis, obat-obatan lan layanan medis saya suwe saya gedhe. Ngadhepi kabutuhan medis sing gedhe, Pamrentah Saudi Arabia wis aktif mbangun infrastruktur lan nyengkuyung modal pribadi kanggo mlebu pasar layanan medis. Adhedhasar statistik sing relevan, ing taun-taun pungkasan, jumlah ekspor produk peralatan medis ing Timur Tengah negara kita mesthi dikelola antara 20 yuta nganti 30 yuta dolar AS saben taun. Miturut laporan media asing, ukuran total pasar peralatan medis ing Timur Tengah wis ngluwihi 10 milyar dolar.