EN
Kabeh Kategori
EN

Sinocare melu ing 'China (Hunan) Equipment and Manufacturing Entry Cambodia Investment Expo'

Wektu: 2019-11-27 Hits: 196


Tanggal 19 November, Expo Investasi Kamboja China (Hunan) mlebu Ekspo Investasi Kamboja dianakake ing Phnom Penh, Kamboja. Acara iki dianakake dening Departemen Perdagangan Provinsi Hunan, Pamrentah Rakyat Changsha, lan diatur dening Komite Manajemen Zona Pangembangan Ekonomi Changsha, Komite Manajemen Zona Teknologi Tinggi Changsha, lan Pameran Internasional Hunan Red Star International, Co.


Dilaporake manawa ana 32 perusahaan sing nampilake penampilan sing apik ing pameran iki, fokus ing peralatan anyar lan teknologi anyar manufaktur Hunan (Changsha) lan prestasi anyar, kalebu investasi tenaga, ekonomi lan perdagangan, konstruksi teknik, industri biologi medis, lsp. -Timbalan jero lan kerjasama pragmatis ing pangembangan pertanian, budaya lan lapangan liyane, wis nguatake lan ndorong kerjasama ramah China-Kamboja dadi level anyar. 


"Bosok ing China, arep menyang donya", Sinocare, minangka salah sawijining perwakilan perusahaan Hunan, wiwit didegake ing taun 2002, wis setya nggunakake teknologi biosensor kanggo ngembangake, ngasilake, lan pasar kanthi cepet ndeteksi produk. Sinocare wis darmabakti kanthi lengkap kanggo popularisasi lan promosi meter glukosa getih lan pangembangan manajemen kesehatan glukosa getih ing China. Kanthi posisi strategis "Fokus, Profesionalisme lan Keahlian", Sinocare wis suwe saya maju dadi pimpinan global manajemen diabetes.


Ing wulan Januari 2016, Sinocare melu akuisisi Trividia Health Inc. ing Amerika Serikat, dadi perusahaan meter glukosa getih paling gedhe nomer enem ing donya, lan mlebu ing kemah meter glukosa getih global. Ing wulan Juli taun sing padha, Sinocare melu akuisisi Polymer Technology Systems, Inc. ing Amerika Serikat, kanthi aktif ngembangake bisnis pengujian POCT, lan menehi solusi kanggo pencegahan lan perawatan penyakit kronis. Proyek Kesehatan Sinocare Smart, sing diwiwiti wulan Agustus 2018, bakal fokus ing manajemen penyakit kronis medis seluler lan nggawe model manajemen penyakit kronis anyar.


"Pangembangan peralatan kesehatan lan medis Kamboja isih ana ing tahap awal pasar peralatan. Didominasi dening rumah sakit lan toko peralatan masing-masing, lan pasar distribusi piranti akeh banget. Kanthi pangembangan Kamboja kanthi cepet lan perbaikan standar panguripan masarakat, pasar alat kesehatan lan medis mesthi ana periode pertumbuhan sing cepet. "Li Shaobo, Ketua Sinocare Inc., ujar," Muga-muga bisa nindakake apa sing bisa ditindakake kanthi kesehatan Kamboja. mbesuk! "


Dilaporake manawa pameran ing ASEAN minangka kaping pisanan kanggo perusahaan Hunan ing sangisore pimpinan pamrentah, lan melu ing telung negara ASEAN: Kamboja, Laos, lan Thailand. Nggayuh kerjasama win-win karo negara-negara ASEAN.