EN
Kabeh Kategori
EN

Kabar perusahaan

Sinocare dirawuhi Peralatan lan Pabrik Krambon Kamboja 'China (Hunan)'

Wektu: 2019-11-27 Hits: 12


Ing 19 November, Peralatan lan Pabrik Kamboja China (Hunan) dipasang ing Ekspo Investasi Kamboja dianakake ing Phnom Penh, Kamboja. Acara iki diselenggarakake dening Dinas Perdagangan Provinsi Hunan, Pamrentah Rakyat saka Changsha, lan diatur dening Komite Manajemen Zona Pembangunan Ekonomi Changsha, Komite Manajemen Zona Teknologi Tinggi Changsha, lan Pameran Pameran Internasional Hunan Red Star Co, Ltd.

Dilaporake manawa ana perusahaan 32 nampilake penampilan sing apik banget ing pameran kasebut, fokus ing peralatan Hunan (Changsha) lan teknologi anyar lan prestasi anyar, kalebu tenaga, ekonomi lan perdagangan, konstruksi teknik, industri biologi medis lan liya-liyane. - ijol-ijolan lan kerjasama pragmatik ing pangembangan tetanèn, budaya lan lapangan liyane, wis nguatake lan nyurung kerjasama sing ramah China-Kamboja menyang tingkat anyar.

"Diobrol ing China, Menyang donya", Sinocare, minangka salah sawijining wakil perusahaan Hunan, wiwit ngadeg ing 2002, wis setya nggunakake teknologi biosensor kanggo ngembangake, ngasilake, lan pasar produk deteksi kanthi cepet. Sinocare darmabakti kanthi lengkap kanggo popularizasi lan promosi meter glukosa getih lan pangembangan manajemen kesehatan glukosa getih ing China. Kanthi posisi strategis "Fokus, Profesionalisme lan Keahlian", Sinocare mboko sithik dadi pimpinan global babagan manajemen diabetes.

Ing wulan Januari 2016, Sinocare melu akuisisi Trividia Health Inc. ing Amerika Serikat, dadi perusahaan glukosa getih getih paling gedhe ing enem, lan ngetik kem glukosa getih global. Ing wulan Juli taun sing padha, Sinocare melu akuisisi Polymer Technology Systems, Inc. ing Amerika Serikat, kanthi aktif nggedhekake bisnis uji POCT, lan menehi solusi kanggo nyegah lan perawatan penyakit kronis. Proyek Kesehatan Smart Sinocare, sing diwiwiti ing Agustus 2018, bakal fokus ing manajemen penyakit kronis mobile mobile lan ngembangake model manajemen penyakit kronis anyar.

"Perkembangan peralatan kesehatan lan medhia Kamboja isih ana ing tahap awal pasar peralatan. Iki dikuasai dening rumah sakit lan toko peralatan individu, lan pasar distribusi kebak semangat. Kanthi pangembangan Kamboja kanthi cepet lan asil dandan. standar urip wong, pasar peralatan kesehatan lan medis mesthi wae kanggo tuwuhing kecepatan kanthi kacepetan. "Li Shaobo, Ketua Sinocare Inc., ujar," Muga-muga bisa nindakake apa sing dakkarepake supaya bisa migunani karo kesehatan Kamboja ing ngarep! "


Dilaporake yen pameran ing ASEAN minangka pertama kalinya perusahaan Hunan miturut pimpinan pamrentah, lan melu telung negara ASEAN: Kemboja, Laos, lan Thailand. Entuk kerjasama win-win karo negara-negara ASEAN.