EN
Kabeh Kategori
EN

Sinocare rawuh ing MEDICAL FAIR THAILAND 2019

Wektu: 2019-09-13 Hits: 210


     Wiwit 11-13 September, 2019, edhisi 9 MEDIA FAIR THAILAND wis sukses dianakake ing Thailand Bangkok. 

 

     MEDICAL FAIR THAILAND dianakake dening Messe Düsseldorf Asia (MDA), kanthi sejarah sing wis mantep wiwit taun 2003, terus tuwuh saka kekuwatan dadi pameran paling gedhe lan internasional ing Asia Tenggara kanggo industri medis lan kesehatan. Iki minangka acara No.1 ing Thailand kanggo industri perawatan medis lan kesehatan.

 

   "Saka Promotor nganti Pakar." Minangka produsen monitor glukosa getih pisanan ing China, Sinocare nyedhiyakake sistem pemantauan glukosa getih sing akurat, terjangkau, lan gampang digunakake, produk kasebut ditampa dening kabeh segmen pelanggan ing saindenging China, kanthi luwih saka 50% diabetes dhewe -pemantau pemantau nggunakake produk Sinocare.


   Nduwe sistem pemantauan glukosa getih mung langkah pertama. Iki pertama kaline dirawuhi Pameran Medhis ing Thailand, ing acara iki, kita uga nggawa sistem pemantauan multi fungsi (glukosa getih - asam urat; glukosa getih - keton); Analyzer HbA1c; ACR Analyzer (bun; MAU) lsp.


     Sajrone acara kasebut, klien nuduhake pangenalan produk sing apik. 


      Kanthi nggarap katresnan, kita ningkatake kualitas urip kanggo pasien diabetes lan penyakit kronis liyane.