EN
Kabeh Kategori
EN

Kabar perusahaan

Sinocare rawuh ing MEDICAL FAIR THAILAND 2019

Wektu: 2019-09-13 Hits: 34

Wiwit tanggal 11-13 Sept, 2019, edisi kaping 9 MEDICAL FAIR THAILAND wis sukses digawe ing Thailand Bangkok.

MEDICAL FAIR THAILAND dianakaké Messe Düsseldorf Asia (MDA), kanthi sejarah sing wis dibangun wiwit taun 2003, terus tuwuh saka kekuwatan dadi pameran minangka pameran paling gedhe lan paling internasional ing Asia Tenggara kanggo industri kesehatan lan kesehatan. Iku minangka acara No.1 Thailand kanggo industri perawatan medis lan kesehatan.

"Saka Ahli Promotor." Minangka pabrikan monitor glukosa getih pertama ing China, Sinocare nyedhiyakake sistem pemantauan glukosa getih sing akurat, terjangkau, lan gampang digunakake, produk kasebut wis ditampa kanthi apik dening kabeh bagean pelanggan ing saindenging China, karo luwih saka 50% populasi pemantauan diabetes diabetes nggunakake produk Sinocare.


Nduwe sistem pemantauan glukosa getih mung langkah pisanan kita. Iki minangka kaping pisanan sing mlebu ing Pameran Kedokteran ing Thailand, ing acara iki, uga nggawa sistem pemantauan multi-fungsi (glukosa getih - asam urat; glukosa getih - ketone); Analyst HbA1c; ACR Analyzer (creatinine; MAU) lsp.

Sajrone acara kasebut, klien kita nuduhake pangenalan produk gedhe.


Kanthi nggarap katresnan, kita ningkatake kualitas urip kanggo pasien diabetes lan penyakit kronis liyane.