EN
Kabeh Kategori
EN

Sinocare menehi "Brand of the Year" ing 10 Healthy The China Awards

Wektu: 2019-08-16 Hits: 667

Brand minangka aset intangible sing gedhe kanggo perusahaan lan uga integritas lan reputasi sing dikumpulake pirang-pirang taun. Perusahaan asring ngalami seri tes wektu sadurunge dadi merek terkenal saka sing cilik. Penting manawa perusahaan kudu nggunakake kualitas kanggo nyipta nilai, entuk kapercayan kanthi tulus, nyebar konotasi kanthi budaya, lan entuk pangembangan jangka panjang kanthi semangat inovasi.

Bubar, upacara rilis Penghargaan Kesihatan China kaping sepuluh "Paket Merek China Sehat 2030", sing dianakake bareng Kabar Olahraga Kantor, www.39.net, Daya otak, dianakake ing Beijing, China. Gao Fu, sing dadi direktur Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit China, wakil presiden Asosiasi Medis Tiongkok lan akademi Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok, lan 9 wong liyane entuk penghargaan "Person of the Year", lan 10 rumah sakit kayata Rumah Sakit Universitas Kedokteran Peking dianugerahi "Rumah Sakit Humaniora Kesehatan taun iki". 27 perusahaan farmasi luar biasa, kalebu Sinocare, menang "Brand of the Year", "Warga Bisnis Tahunan" lan penghargaan liyane.

Minangka kegiyatan pilihan inti saka "Rencana Merek China Sehat 2030", dhaptar penghargaan pungkasan saka Penghargaan China Sehat kaping sepuluh diprodhuksi liwat pirang-pirang prosedur, sing kalebu KPMGSinau lengkap babagan pemilihan, nominasi kanthi data gedhe, skrining negatif opini publik lan publisitas online, evaluasi awal para ahli, balesan evaluasi merek, evaluasi pungkasan para ahli, lan publisitas sosial. "Brand of the Year", Sinocare misuwur saka atusan merek. Iki amarga ora mung menehi kekuwatan dhewe kanggo "China Sehat", nanging uga ngupayakake ngeculake kekuwatan merek Tiongkok.

ZHANG JIJIAO, PRESIDEN VISI UNION INTERNASIONAL ILMU ANTHROPOLOGI LAN ETHNOLOGI, PUNCI ANUGERAH KANGGO ENTISIS PEMENANG GARIS ANNUAL

Kanthi impen "supaya kabeh pasien diabetes ing China duwe meter glukosa getih dhewe", Sinocare didegake ing taun 2002, lan ngluncurake perjalanan promosi produk pemantau glukosa getih sing terjangkau lan ngembangake industri perawatan diabetes lokal ing China. Ngenani nilai inti "netepi komitmen lan pengabdian kanggo Kesehatan", Sinocare duwe komitmen kanggo inovasi teknologi biosensing, kanthi tujuan paneliten, pengembangan, produksi lan adol serangkaian produk tes diagnostik kanthi cepet kanggo pasien sing ngalami penyakit kronis lan kesehatan profesional care.

Ing limalas taun kepungkur, kanthi karakteristik "akurasi, kesederhanaan lan ekonomi", meter glukosa getih Sinocare entuk pujian saka akeh konsumen China. Nganti saiki, produk kami wis berkembang dadi pirang-pirang seri, kalebu seri AQ Aman, seri SAFE-ACCU, seri emas, glukosa getih EA-11 & meteran asam urat ganda, meteran glukosa getih seluler lan sistem pemantauan glukosa getih cerdas. Ing China, luwih saka 50% pasien diabetes sing ngawasi penyakit dhewe nggunakake produk Sinocare.

Ing wektu pangembangan perusahaan sing terus-terusan, Sinocare ora bakal lali wiwitane ati lan bakal terus menehi bali menyang masyarakat lan nindakake kegiatan amal. Prioritas partisipasi Sinocare ing kegiyatan kesejahteraan sosial sosial yaiku kanggo nggulawenthah konsep kesehatan, ningkatake kesadharan perawatan kesehatan masarakat lan nglindhungi kesehatan masarakat. Mula, Sinocare aktif ngembangake bidang layanan medis diabetes, nggawe mode "perangkat lunak + piranti lunak + layanan" lan ngewangi penderita diabetes ngerti lan nguasai manajemen diabetes sing komprehensif, supaya bisa nggayuh tujuan "ngganti peran kita saka popularitas getih meter glukosa kanggo ahli manajemen diabetes ”.