EN
Kabeh Kategori
EN

Kabar perusahaan

Sinocare dianugerahi "Brand of Year" ing Penghargaan Sehat 10th China

Wektu: 2019-08-16 Hits: 20

Merek minangka aset penting kanggo perusahaan lan uga integritas lan reputasi sing diklumpukake pirang-pirang taun. Perusahaan asring ngalami sawetara tes wektu sadurunge dadi merek kondhang wiwit cilik. Penting perusahaan kudu nggunakake kualitas kanggo nggawe nilai, menang kepercayaan kanthi tulus, nyebar konotasi merek miturut budaya, lan entuk pangembangan jangka panjang kanthi semangat inovasi.

Bubar upacara upacara penghargaan saka Sehat China kaping sepuluh "Rencana Merancang 2030 China Sehat", sing dikepengini karo Kabar Olahraga Kantor, www.39.net, Daya Otak, dianakake ing Beijing, China. Gao Fu, sing dadi direktur Pusat Pusat Pengontrol lan Pencegahan Penyakit, wakil presiden Asosiasi Kedokteran Cina lan akademi Akademi Ilmu Cina, lan wong 9 liyane menang penghargaan "Orang Taun Taun", lan 10 rumah sakit kayata Rumah Sakit Kesehatan Kedokteran Peking Union dianugerahi "Rumah Sakit Kesehatan Kemanusiaan Tahun". Perusahaan farmaseutikal 27, kalebu Sinocare, menang "Brand of Year", "Citizens Business Annual" lan penghargaan liyane.

Minangka kegiatan pilihan inti "Rencana Merancang 2030 Sehat China", dhaptar penghargaan akhir penghargaan Kesepuluh China Sehat diprodhuksi liwat akeh prosedur, sing kalebu KPMGPenelitian lengkap babagan pemilihan suara, nominasi miturut data sing amba, skrining negatif saka pendapat umum lan publisitas online, evaluasi awal para ahli, mangsuli babagan evaluasi merek, evaluasi akhir para ahli, lan publisitas sosial. "Brand of the Year", Sinocare jebule saka atusan merek. Iki amarga ora mung mbayar kekuatane dhewe kanggo "China Sehat", nanging uga ngupayakake ucul saka kekuatan merek China.

ZHANG JIJIAO, VES PRESIDENT ING INTERNATIONAL UNION OF ANTHROPOLOGICAL and ETHNOLOGICAL SCIENCES, WIS GADING AWARD FOR ANNUAL BRAND AWARD-WINNING ENTERPRISES

Kanthi ngimpi "supaya kabeh pasien diabetes ing China duwe meter glukosa getih dhewe", Sinocare didegake ing 2002, lan nglancarake perjalanan promosi produk pemantauan glukosa getih sing terjangkau lan ngembangake industri perawatan diabetes lokal ing China. Nganggo nilai inti "manut komitmen lan dedikasi marang Kesehatan", Sinocare setya nindakake inovasi teknologi biosensing, ngarahake riset, ngembangake, ngasilake lan adol siri produk tes diagnostik kanthi cepet kanggo pasien sing nandhang penyakit kronis lan kesehatan profesional care.

Ing limalas taun kepungkur, kanthi karakteristik "akurasi, kesederhanaan lan ekonomi", meter glukosa getih Sinocare menang pujian saka akeh konsumen China. Saiki, produk kita wis berkembang dadi pirang-pirang seri, kalebu seri Siri Aman, seri SAFE-ACCU, seri emas, glukosa getih EA-11 getih lan meter asam urat, meter glukosa getih seluler lan sistem pemantauan glukosa getih cerdas. Ing China, luwih saka 50% diabetes sing ngawasi dhewe nggunakake produk Sinocare.

Ing wektu pembangunan perusahaan sing terus-terusan, Sinocare ora bakal lali wiwitane jantung lan bakal terus bali menyang masyarakat lan nindakake kegiatan amal. Keutamaan penyertaan Sinocare ing kegiatan kesejahteraan sosial yaiku kanggo nyusun konsep kesehatan, nambah kesadaran babagan perawatan kesehatan masarakat lan nglindhungi kesehatan masarakat. Pramila, Sinocare aktif ngembangake layanan medis diabetes, nggawe mode "piranti lunak + perangkat lunak + layanan" lan mbantu diabetes bisa ngerti lan ngurus manajemen diabetes sing komprehensif, supaya bisa nggayuh tujuan "ngganti peran saka popularizer getih meter glukosa kanggo ahli manajemen diabetes ".