EN
Kabeh Kategori
EN

Tim Sinocare rawuh ing 2021 CMEF

Wektu: 2021-05-13 Hits: 106

Changsha Sinocare Inc melu CMEF 2021 ing Shanghai antara 13th Mei 2021 ~ 16th May 2021.

800-1

CMEF minangka pameran lan konferensi laboratorium lan diagnostik terkemuka sing misuwur lan paling misuwur ing saindenging jagad, rapat laboratorium tahunan iki wis narik luwih saka 600 peserta pameran lan luwih saka 25,000 peserta.

Sinocare duwe pengalaman 19 taun ing antarane R&D, produksi lan penjualan sistem pemantauan glukosa getih. Utamane, sajrone rong taun iki, produk PCH 100 (Analyzer HbA1c Portable), iCARE-2100 (Analyzer multi-fungsi Otomatis Portable.) Dirilis saben taun menyang pasar internasional, Sinocare tekan perusahaan POCT internasional kanthi bertahap.

800-2

Sinocare wis mbukak dalan anyar kanggo manajemen diabetes, nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan paling apik minangka prinsip dhasar lan terus-terusan.