EN
Kabeh Kategori
EN

Sinocare karo Medlab Timur Tengah 2020

Wektu: 2020-02-11 Hits: 375

      Changsha Sinocare Inc. melu ing MEDLAB Timur Tengah 2020 ing Dubai, antarane 2/3/2020 ~ 2/6/2020.

MEDLAB minangka pameran lan konferensi laboratorium lan diagnostik terkenal sing misuwur lan paling misuwur ing saindenging jagad, rapat laboratorium tahunan iki wis narik luwih saka 600 peserta pameran lan luwih saka 25,000 pamiarsa saka 129+ negara.

Sinocare duwe pengalaman 18 taun ing antarane R&D, produksi lan penjualan sistem pemantauan glukosa getih. Utamane, sajrone rong taun iki, produk PCH 100 (Portable HbA1c Analyzer), PABA 1000 (ACR Analyzer) diluncurake sabenere menyang pasar internasional, Sinocare tekan perusahaan POCT internasional kanthi bertahap.

Ing MEDLAB 2020, Sinocare ngasilake rong hadiah liyane kanggo pasien diabetes lan penyakit kronis liyane ing saindenging jagad, jenenge AGEscan lan iCARE-2000.


AGEscan minangka detilor fluoresensi produk glycation majeng, kanthi pindai mata tanpa invasif lan cetakan, sawise 6 detik bisa oleh asil, kanggo ngramal risiko diabetes ing 5-10 taun sabanjure. AGEscan minangka pilihan sing apik kanggo wong sing ora didiagnosis kanthi diabetes lan pra-diabetes kanggo nindakake skrining awal, lan klompok sehat nindakake pambiji risiko diabetes.

AGE minangka faktor patogenik independen sing mengaruhi kedadeyan lan perkembangan diabetes berkelanjutan sing ana gandhengane karo proinsulin / insulin. Yen umure saya gedhe, AGE alon-alon nglumpukake ing lensa mata, lan laju AGE dipercepat resistensi insulin, regulasi glukosa sing cacat, lan pasien diabetes. Amarga ciri AGE sing stabil lan ora bisa dibalekake, nduweni "memori" sing unggul. Yen dibandhingake karo indikator ngawasi diabetes liyane, tingkat AGE sing dhuwur bisa nggambarake kerusakan kumulatif gula getih lan stres oksidatif sing ora suwe kanggo wektu sing luwih suwe. Iki bisa digunakake minangka tandha peringatan awal pre-diabetes lan komplikasi.

iCARE-2000 minangka analisa multi-fungsi otomatis portebel. Ing mbesuk, pasien kanthi penyakit ringan bakal disaranake ngunjungi institusi medis tingkat komunitas kanggo nyuda beban rumah sakit gedhe. iPOCT bakal mboko sithik kedadeyan ing rumah sakit pedesaan lan institusi medis tingkat komunitas sing cocog banget kanggo memenuhi tuntutan uji coba volume sithik lan kekurangan tenaga ahli.

iCARE-2000 nggunakake teknologi inti fase cair sing bisa nindakake kinerja sing apik supaya asil luwih akurat. Dibandhingake karo peralatan medis sing gedhe, iCARE-2000 nindakake sawetara pengurangan, nggunakake kertu reagen sing wis diisi, ngilangi drive fluida instrumen, mula ora perlu komponen mekanik lan cairan non-inti, nalika tetep ngontrol optik lan suhu sistem, kanthi tembung liya, ora perlu kalibrasi utawa cairan reresik. Apa maneh, ana 16 kertu reagen gabungan & 37 Indikator biokimia lan koagulasi dhasar kanggo iCARE-2000, lan ana luwih akeh indikator sing bakal kasedhiya kanggo produk iki.

"Kanthi nggarap katresnan, kita ningkatake kualitas urip kanggo pasien diabetes lan penyakit kronis liyane." Said dening presiden kita, Pak Li.

Sinocare wis mbukak dalan anyar kanggo manajemen diabetes, nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan paling apik minangka prinsip dhasar lan terus-terusan.