EN
Kabeh Kategori
EN

Upacara Pecah Tanah Proyek Taman Industri iPOCT Sinocare

Wektu: 2021-02-22 Hits: 179

Ing wulan Januari 2021, upacara pambukaan landasan tumpukan proyek Sinocare iPOCT Industrial Park dianakake ing situs proyek kasebut. Proyek kasebut minangka taman industri iPOCT khusus sing dibangun dening Sinocare kanthi investasi RMB 1 milyar. Rencanane dipérang dadi telung modul, yaiku basis produksi iCARE, basis produksi AGEscan lan basis produksi CGM. Sawise ngrampungake proyek kasebut, bakal nyadari produksi skala iCARE lan iCGMS, produk anyar sing digawe dening Sinocare ing saindenging jagad, lan menehi solusi sing luwih lengkap kanggo pencegahan lan perawatan penyakit kronis.

Upacara Pecah Tanah Proyek Taman Industri iPOCT Sinocare

Wiwit 2016, Sinocare ngluncurake tata letak bisnis global, melu akuisisi Trividia Health Inc lan PTS ing Amerika Serikat, lan kanthi aktif ngembangake bisnis pengujian POCT kayata lipid getih lan hemoglobin glikosil. Lan liwat inovasi kolaborasi riset lan pangembangan ing omah lan ing luar negeri, lan integrasi jaringan pemasaran global, perusahaan kasebut mlebu ing kamp utama perusahaan meter glukosa getih global.

Proyek Taman Industri iPOCT Sinocare sing mentas diwiwiti bakal dibangun ing telung tahap, kanthi kira-kira periode konstruksi limang taun. Sawise rampung, diramal yen nilai output taunan bakal tekan 3 milyar, kontribusi pajeg bakal ditambah luwih saka 200 yuta, lan meh 2,000 lapangan kerja bakal digawe. Nalika mbantu ningkatake kekuwatan Sinocare, uga nyurung dorongan tuwuhing rantai industri biomedisin lan industri kesehatan ing Zona Teknologi Tinggi Changsha.