EN
Kabeh Kategori
EN

Sambutan Duta Besar Uganda ing China kanggo ngunjungi Sinocare

Wektu: 2021-06-10 Hits: 54

Tanggal 7 Juni, Chrispus Kiyonga, duta besar Uganda ing China, Alice Kiyonga, garwane duta besar Uganda ing China, lan Wilberforce, wakil kepala Kedutaan Besar Uganda ing China · Wilberforce Mugisha lan Philip Kanyoonzi, Sekretaris Pertama Kedutaan Besar Uganda ing China, dibukak Sinocare. Xinyi Li, asisten ketua Sinocare, lan Alvin Xiang, direktur departemen penjualan internasional Sinocare, melu resepsi lan nganakake diskusi jero babagan kahanan bisnis jaban rangkah.

Duta Besar Uganda lan rombongan ngunjungi ruang pameran Sinocare lan ngerti babagan sejarah pangembangan Sinocare lan seri produk kanthi rinci. Antarane, produk saka loro perusahaan Amerika sing melu Sinocare ing akuisisi ing 2016 narik perhatian duta besar Uganda amarga produke sing paling laris ing luar negeri.

Ing rapat ijol-ijolan sabanjure, Alvin ngenalake duta besar Uganda menyang delegasi visi pangembangan global lan pangembangan global Sinocare, uga kahanan bisnis jaban rangkah ing Afrika. Sajrone periode kasebut, duta besar Chrispus Kiyonga prihatin banget babagan kemajuan bisnis Sinocare ing Uganda lan ngerti babagan iki, utamane panggunaan produk glukosa getih ing wilayah kasebut.

Alvin

Dheweke ujar manawa level pendhidhikan pasien diabetes lokal ing Uganda cukup sithik, lan upaya kalorone pihak kudu nambah tingkat pendhidhikan diabetes. Kita uga ngarep-arep supaya Sinocare nyedhiyakake produk praktis lan efektif kanggo pangguna lokal kanggo mbantu pasien diabetes lokal ngawasi lan ngatur gula getih. Gegayutan kasebut, sawise konsultasi antarane kaloro pihak kasebut, dheweke setuju kanggo ngatur kegiatan tes glukosa getih lan pendhidhikan diabetes diabetes gratis ing Uganda kanthi koordinasi tingkat pamrentah.

duta besar

Sajrone ijol-ijolan kasebut, loro partai kasebut ngobrol babagan epidemi paru-paru makutha anyar sing isih parah ing jaban rangkah. Sawise ngerti yen Sinocare ngluncurake produk uji coba sing gegandhengan karo antibodi mahkota anyar, Duta Besar Chrispus Kiyonga ujar manawa dheweke bakal terus nggatekake Uganda. Kebutuhan nyoba COVID-19 lokal, yen cocog, ngenalake produk uji coba sing cepet lan efisien.

foto klompok