EN
Kabeh Kategori
EN

Gambar Company

Sinocare wis Pengalaman taun 17 ing industri BGM wiwit madeg ing 2002, kuwe perusahaan fasilitas pabrik BGM paling gedhe ing Asia lan perusahaan pabrik meter glukosa getih pisanan ing China, kanthi khusus kanggo inovasi teknologi biosensor, ngembangake, manufaktur lan pemasaran produk tes diagnosis kanthi cepet. Ing 2016, sawise akuisisi sukses ing Nipro diagnostik Inc. (saiki diganti dadi Trividia Health Inc.) lan PTS Diagnostics Inc. Sinocare wis dadi Produsen meter glukosa getih paling gedhe ing donya No.5 ing donya lan salah sawijining perusahaan utama ing industri POCT ing saindenging jagad.

MISSION

Kanthi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo wong diabetes lan penyakit nemen kanggo mbantu nambah kualitas urip.

VISSION

Ahli manajemen diabetes sing unggul ing China lan ahli BGM ing saindenging jagad.

MANGSA KANGGUH

Dianugerahi "2018 China Best Business Employer Enterprises"

CUTI PROFESIONAL

Ditampa sertifikat registrasi piranti medis lan persetujuan produksi ing 2004. Pass ISO: 13485 EU TUV lan nampa sertifikat CE ing 2007.

RECOGNITIONING GLOBAL

Kadhaptar dening Forbes minangka salah sawijining Perusahaan 200 "Paling Ing Bilyar" ing 2015 minangka fasilitas produksi BGMS paling gedhe ing Asia.

LEADING KANGGO

Ndarbeni perusahaan meter meter glukosa getih kaping enem ing donya. Mlebet kemah BGMS sing misuwur ing jagad iki.

SUKU BASA ing INDUSRI

Fasilitas Pabrik Biosensor Sinocare Lu Valley sing ana ing Zona Pembangunan Industri Tinggi Teknologi Changsha dibukak ing 2013. Kanthi sekitar area 66,000 m2 reged, pabrik kita dadi pangkalan produksi Sistem Glukosa Darah (BGMS) paling gedhe ing Asia.

Usaha kita kalebu negara lan wilayah 135 ing saindenging jagad.

Luwih saka 63% OTC lan farmasi 130,000 ing China.

Produk kita kalebu glukosa getih, lipid getih, keton getih, hemoglobin glikoslasi (HbA1c), asam urat lan indikasi diabetes liyane.

KOMUNITAS UNTUK KECAMATAN

Minangka salah sawijining demonstrasi kanggo Program Industri Teknologi Tinggi Teknologi Biomedis Nasional, Sinocare nampa dhukungan finansial saka National Innovation Fund kaping pirang-pirang, lan lulus sertifikat sistem manajemen kualitas 13485 lan sertifikat CE Eropa ing 2007.

EXPERT PENGURUSAN DIABETES

Ing taun 15 pungkasan, sistem pemantauan glukosa getih sing akurat, terjangkau, lan gampang digunakake wis ditampa dening kabeh bagean pelanggan ing saindenging China, kanthi luwih saka 50% populasi ngawasi diabetes diabetes nggunakake produk Sinocare. Kanthi bangga bisa nyatakake yen kita wis sukses ndidik lan promosi pemantauan glukosa getih kanggo wong diabetes ing China.

Nanging, nduwe sistem pemantauan glukosa getih mung langkah pertama. Kanggo nggayuh tujuan ngontrol tingkat glukosa getih kanthi efektif, wong diabetes kudu sinau kepiye nyoba nguji glukosa getih, nalika nyoba, coba uji coba, lan apa sing kudu ditindakake data. Kejabi, kepiye cara diet lan olahraga bisa ngatasi level glukosa getih individu uga dianggep minangka persamaan. Kanggo mbantu wong diabetes ngerti kabeh aspek penting babagan manajemen diabetes lengkap karo tujuan kita, "Saka Promosi Glukosa Darah menyang Ahli Manajemen Diabetes".

Tujuan iki motivasi kanggo kabeh wong ing Sinocare: kita wis ngirim sistem pemantauan glukosa getih kanthi teknologi sing luwih maju, kita wis nganalisa analisa multi-analyte kanggo menehi informasi luwih lengkap babagan diabetes, kita wis ngembangake platform manajemen diabetes rumah sakit kanggo nutup tali antarane dokter, pasien, ahli diet , lan pendidik diabetes. Pungkasane, kita bakal nggawe sistem eko-sistem manajemen diabetes lan menehi solusi kanggo ningkatake kualitas urip kanggo wong sing nandhang diabetes, kanggo nggampangake interaksi antarane panyedhiya kesehatan lan pasien, lan nambah ekonomi kesehatan kanggo masyarakat kita.