EN
Kabeh Kategori
EN

      

      Sinocare wis 19 taun pengalaman ing industri BGM wiwit didegake ing taun 2002, minangka perusahaan fasilitas manufaktur BGM paling gedhe ing Asia lan perusahaan produsen meter glukosa getih sing kapisan ing China, sing nyedhiyakake inovasi teknologi biosensor, pengembangan, manufaktur lan pemasaran kanthi cepet produk tes diagnosis. Ing 2016, sawise akuisisi Nipro diagnostic Inc. (saiki diganti dadi Trividia Health Inc.) lan PTS Diagnostics Inc. Sinocare wis dadi produsen meter glukosa getih nomer 5 paling gedhe ing donya lan salah sawijining perusahaan terkemuka ing industri POCT ing jagad

MISSION

    Kanthi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo wong sing duwe diabetes lan penyakit kronis liyane kanggo mbantu ningkatake kualitas urip.

VISI

    Ahli manajemen diabetes terkemuka ing China lan ahli BGM ing saindenging jagad.

Ngrawat tresno

    Dianugerahi "Penghargaan Perusahaan Pengusaha Terbaik China 2020"

SERTIFIKASI PROFESIONAL

    Nampa sertifikat registrasi piranti medis lan persetujuan produksi ing taun 2004. Lulus ISO: 13485 EU TUV lan nampa sertifikat CE ing taun 2007.

PENGIKTIRAFAN GLOBAL

    Kadhaptar dening Forbes minangka salah siji saka 200 perusahaan "Best Under A Billion" Asia ing 2015 minangka fasilitas produksi BGMS paling gedhe ing Asia.

PEMIMPIN DUNYA

    Angsal perusahaan meter glukosa getih nomer enem ing donya. Mlebu ing kemah utama BGMS ing jagad iki.

PEMIMPIN ING INDUSTRI

    Fasilitas Manufaktur Biosensor Lembah Sinocare Lu dumunung ing Zona Pangembangan Industri Teknologi Tinggi Nasional Changsha diluncurake ing taun 2013. Kanthi udakara area 66,000 m2, pabrik kita dadi basis produksi Sistem Pemantauan Glukosa Darah (BGMS) paling gedhe ing Asia.

    Bisnis kita kalebu 135 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

    Luwih saka 63% saham OTC lan 130,000 apotek ing China.

    Produk kami kalebu glukosa getih, lipid getih, ketone getih, hemoglobin glikosil (HbA1c), asam urat lan indikator diabetes liyane.

KOMITMEN KANGGO KEBAIKAN

    Minangka salah sawijining proyek demonstrasi Program Industrialisasi Tech-Tech Teknik Biomedis Nasional, Sinocare nampa dhukungan finansial saka Dana Inovasi Nasional kaping pirang-pirang, lan lulus ISO: sertifikasi sistem manajemen mutu 13485 lan sertifikat CE Eropa ing taun 2007.

THE ahli manajemen DIABETES

    Ing 15 taun kepungkur, sistem pemantauan glukosa getih sing akurat, terjangkau, lan gampang digunakake wis ditampa kanthi apik dening kabeh bagean pelanggan ing saindenging Tiongkok, kanthi luwih saka 50% populasi ngawasi mandhiri diabetes nggunakake produk Sinocare. Kita kanthi bangga bisa negesake manawa kita wis sukses sinau lan ningkatake pemantauan glukosa getih kanggo wong sing ngalami diabetes ing China.

    Nanging, duwe sistem pemantauan glukosa getih mung langkah pisanan. Kanggo nggayuh tujuan ngontrol level glukosa getih kanthi efektif, wong sing diabetes kudu sinau babagan carane nyoba glukosa getih, kapan kudu tes, sepira kerepe tes, lan apa sing kudu ditindakake karo data kasebut. Kajaba iku, pengaruh pola makan lan olahraga ing level glukosa getih saben wong uga kudu dianggep minangka bagean saka persamaan. Kanggo mbantu wong sing ngalami diabetes ngerti kabeh aspek penting manajemen diabetes sing cocog karo target kita, "Saka Promotor Glukosa Darah nganti Ahli Manajemen Diabetes".

    Tujuan iki motivasi kanggo kabeh wong ing Sinocare: kita wis ngirim sistem pemantauan glukosa getih kanthi teknologi sing luwih maju, kita wis nggawe analis multi-analisis kanggo nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan diabetes, kita wis nggawe platform manajemen diabetes rumah sakit kanggo nutup hubungan antara dokter, pasien, ahli diet , lan pendhidhik diabetes. Pungkasane, kita bakal mbentuk sistem eko ​​manajemen diabetes lan menehi solusi kanggo ningkatake kualitas urip kanggo wong sing ngalami diabetes, kanggo nyederhanakake interaksi antarane panyedhiya layanan kesehatan lan pasien, lan kanggo ningkatake ekonomi kesehatan kanggo masyarakat kita.