EN
Kabeh Kategori
EN

Dhukungan Marketing

Dhukungan Dhukungan Pengalaman sing Gampang:

Bangunan jaringan distribusi global -Nyedhiyani dhukungan '1 menyang layanan 1' kanggo diabetes


Kapasitas Produksi No.1:

Kita minangka perusahaan fasilitas pabrik BGM paling gedhe ing Asia, kapasitas produksi meter glukosa taunan yaiku 5 yuta, lan kapasitas produksi taunan glukosa glukosa yaiku 2 milyar.


R & D:

Ana pusat R&D 4 utama ing jagad iki, makarya kerja sama kanthi mupangate, lan menehi mupangate keuntungan profesional ing wilayah masing-masing, lan nggawa asil inovasi sing nggabung karo kawicaksanan global. Sinocare lagi dadi pakar babagan manajemen diabetes.

Dhukungan Pelatihan:

Kita bisa nyedhiyakake agensi karo latihan produk lan latihan keterampilan dodolan, kawruh babagan teknologi lan latihan bangunan tim sing apik

Dhukungan Kegiatan Promosi Marketing:

Kita bakal nuduhake tradeshow internasional & daerah lan ndhukung agensi sing nampilake kegiatan pemasaran regional liyane.

Bahan Pariwara Unified

Presentasi Promosi Gratis

Nganyari informasi produk release anyar

Sistem dhukungan situs web perusahaan

Aktivitas Promosi Perdagangan Musiman,

etc.