EN
Kabeh Kategori
EN

◆ Dhukungan Pengalaman Sales Adavanced

     Mbangun jaringan distribusi global--Nyedhiyakake dhukungan '1 nganti 1 layanan' kanggo penderita diabetes.


◆ Kapasitas Produksi No.1

      Kita minangka perusahaan fasilitas manufaktur BGM paling gedhe ing Asia, kapasitas produksi meter glukosa tahunan yaiku 5 yuta, lan kapasitas produksi strip test glukosa tahunan yaiku 2 milyar.


◆ R&D

   Ana 4 pusat R&D utama ing jagad iki, dheweke kerja sama kanthi erat, menehi keuntungan profesional ing wilayah kasebut, lan nggawa asil inovasi nggabungake kawicaksanan global. Sinocare saiki arep dadi ahli manajemen diabetes.

◆ Dhukungan Latihan

      Kita bisa nyedhiyakake agensi kanthi keahlian produk lan pelatihan katrampilan sales, ilmu teknologi lan pelatihan bangunan tim sing apik.

◆ Dhukungan Kegiatan Promosi Marketing

   Kita bakal nampilake tradeshow internasional & regional lan ndhukung agensi sing nampilake kegiatan pemasaran regional liyane.

 Materi Pariwara sing Disatukan

◆ Hadiah Promosi Gratis

◆ Nganyari informasi rilis produk anyar sing tepat wektu    

 Sistem dhukungan situs web perusahaan

 Skegiyatan Promosi Dagang Easonal