EN
Kabeh Kategori
EN
2021

Jan 2021 - dianakake Upacara Pelarangan Proyek Taman Industri iPOCT Sinocare.

2020

Okt.2020 --- Laboratorium standardisasi iPOCT dipasar kanthi resmi ing CMEF Shanghai.

2019

Jan, 2019-- Piranti medis inovatif, fase cair penganalisa multi-fungsi iPOCT: iCARE-2000/2100 dirilis ing konferensi taunan POCT 2019

2019

Mei, 2019- AGEscan, produk skrining risiko diabetes non invasi, diluncurake ing CMEF 81st, mbukak lawang anyar kanggo manajemen diabetes.

2018

Nov, 2018-- ANUGERAH PEKERJA TERBARU Tiongkok

2018

Nov, 2018 - Sinocare nandur modal D-perawat kanggo nggawe rumah sakit internet

2018

Jun. 2018- Teknologi manufaktur cerdas Sinocare entuk dhukungan saka dana khusus nasional.

2018

Jan .2018-- Sinocare ngrampungake restrukturisasi aset, PTS dadi anak perusahaan duweke kabeh.

2017

Oktober 2017-- Oktober 2017 Sistem Pemantauan Glukosa Darah Emas AQ Wis nampa idin saka US 510 (K)

2016

Juli.2016-- Diagnostik PTS sing Diduweni

2016

Januari 2016- Diagnosis Nipro Inc. (sing saiki jeneng dadi Trividia Health Inc.), tekan perusahaan internasional Monitor Glukosa Darah

2015

Agustus 2015-- Merek dagang "Sannuo" wis diakoni minangka merek dagang terkenal ing China.

2013

Oktober 2013-- Pabrik Produksi Biosensor Sinocare dilayani

2013

Sep 2013 - BGM ponsel nampa sertifikat registrasi CFDA, entuk kemajuan ing layanan kanthi nggawe model "Monitoring-Evaluasi-Intervensi", mlebu industri mHealth

2012

Maret 2012- Kadhaptar ing SZSE (Bursa Saham Shenzhen)

2008

Mar 2008- Disetujoni dening NDRC (Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi) minangka "Proyek Model Teknik Biomedis"

2007

Desember 2007- Melu Kerangka Kerja Sama Bioteknologi China-Cuba, mlebu pasar Amerika Latin.

2007

Peb 2007 - Sertifikat ISO13485 lan CE

2004

Jul 2004 - Sistem Pemantauan Glukosa Darah Sinocare entuk Sertifikat Registrasi Piranti Medis

2003

November 2003 - dianugerahi Dana Dhukungan Inovasi Nasional