EN
Kabeh Kategori
EN

tonggak

2019

Jan, 2019-- Piranti medis inovatif fase cair analyzer multi-indhator iPOCT: iCARE-2000 / 2100 dirilis ing konferensi taunan POCT 2019

2019

Mei, 2019-- AGEscan, produk skrining risiko diabetes sing ora invasif, diluncurake ing 81st CMEF, mbukak lawang anyar menyang manajemen diabetes kabeh.

2018

Nov, 2018-- China GOLEKSI GOLEKSI EMPLOYER TERBAIK

2018

Nov, 2018-- Sinocare nandur modal D-perawat kanggo mbangun rumah sakit internet

2018

2018-- Teknologi manufaktur cerdas Sinocare entuk dhukungan dana khusus nasional.

2018

Jan .2018-- Sinocare wis ngrampungake penyusunan semula aset, PTS wis dadi anak perusahaan kabeh.

2017

2017-- Oct. 2017 Sistem Pemantauan Glukosa Darah Emas Emas AQ wis entuk reresik AS FDA 510 (K)

2016

Juli.2016-- Ndarbeni Diagnostik PTS

2016

2016 - Ndarbeni diagnosa diagnosa Nipro Inc. (saiki diganti dadi Trividia Health Inc.), tekan perusahaan internasional Glukosa Monitor internasional.

2015

2015 - merek dagang "Sannuo" wis dikenali minangka merek dagang terkenal ing China.

2013

2013-- Pabrik Produksi Biosensor Sinocare teka layanan

2013

2013, BGM ponsel nampa sertifikat registrasi CFDA, ngrampungake kabisanan ing layanan kanthi netepake model "Monitor-Evaluation-Intervention", mlebu industri MHealth

2012

2012-- Kadhaptar ing SZSE (Shenzhen Exchange Exchange)

2008

Mar. 2008-- Disetujoni dening NDRC (Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi) minangka "Proyek Model Teknik Biomedis"

2007

2007 - Melu Kerangka Kerjasama Bioteknologi China-Cuba, mlebu pasar Amerika Latin.

2007

2007-- Lulus sertifikat ISO13485 lan CE

2004

2004 - Sistem Pemantauan Glukosa Dosa Sinocare nampa Sijil Pendaftaran Piranti Kesehatan

2003

2003 Nov. - dianugerahi dana Dhukungan Inovasi Nasional

2002

Aug.2002 - Sinocare didegake