Monitor glukosa getih, Monitor diabetes, analisa HbA1c, Monitor tekanan darah-Sinocare
EN
Kabeh Kategori
EN

BABAGAN AWAKE DHEWE

Sinocare duwe pengalaman 19 taun ing industri BGM wiwit didegake ing taun 2002, minangka perusahaan fasilitas manufaktur BGM paling gedhe ing Asia lan perusahaan produsen meter glukosa getih sing pertama ing China, sing nyedhiyakake inovasi teknologi biosensor, pengembangan, manufaktur lan pemasaran ing produk tes diagnosis cepet. Ing 2016, sawise akuisisi Nipro diagnostic Inc. (saiki diganti dadi Trividia Health Inc.) lan PTS Diagnostics Inc. Sinocare wis dadi produsen meter glukosa getih nomer 5 paling gedhe ing donya lan salah sawijining perusahaan terkemuka ing industri POCT ing jagad

Katon luwih >>
ad1

NEWS

Subsidi diabetes tipe 1 lan nyedhiyakake pasien sing nembe didiagnosis kanthi 'The Bag of Love' sing kalebu manual pengetahuan diabetes umum lsp. 

Deleng maneh