EN
сите категории
EN

◆ Напредна поддршка за продажно искуство

     Изградба на глобална дистрибутивна мрежа --Обезбедување поддршка од „1 до 1 услуга“ за дијабетичари.


◆ бр.1 Производен капацитет

      Ние сме најголемата компанија за производствени капацитети BGM во Азија, годишниот производствен капацитет на мерачот на гликоза е 8 милиони, а годишниот капацитет за производство на тест лента за гликоза е 6 милијарди.


◆ R & D

   Постојат 4 главни центри за истражување и развој во светот, тие тесно соработуваат, давајќи им целосна улога на професионалните предности на нивните соодветни региони и донесувајќи резултати од иновациите кои ја интегрираат глобалната мудрост. Sinocare е на пат да стане експерт за управување со дијабетес.

◆ Поддршка за обука

      Можеме да им обезбедиме на агенциите експертиза за производи и обука за продажни вештини, знаење за технологија и одлична обука за градење тим.

◆ Поддршка на активности за маркетинг промоција

   Ќе ги изложуваме меѓународните и регионалните саеми и ќе ги поддржуваме агенциите кои изложуваат други регионални маркетинг активности.

 Унифицирани рекламни материјали

◆ Бесплатни промотивни подароци Промотивни подароци

◆ Навремено ажурирање на информациите за издавање на нов производ    

 Систем за поддршка на веб-страниците на компанијата

 Seasonal активности за промоција на трговијата