EN
сите категории
EN

компанијата Вести

Првата конференција на дилери на Sinocare успешно се одржа во Делхи

Време:-2019 08 16- Посети: 79

За време на март 2-3, 2019, беше откриена Првата конференција на дилери на Sinocare во Делхи, според предвиденото. Како дел од амбицијата на Синокаре да го прошири прекуокеанскиот пазар во 2019, оваа обука за нарачки го отелотвори својот развој концепт на „расте со сериозност, и истражување на пазарот со посветеност“ во 2019 да преземе сеопфатни мерки од повеќе димензии за да обезбеди квалитетни услуги за странските клиенти и да понуди силна доверба кон индиските партнери.

Оваа конференција се состои од два дела: обука на дилери и состанок на партнери на дилери.

За време на обуката за дилери, био-тимот на Синокаре претставен од д-р Каи Ксијаохуа, главен научник на Синокаре и г-дин Ксијанг Бо, директор на меѓународен пазар на продажба на Синокаре, се сподели со индиските елитни тимови за продажба во врска со планирањето на производите на компанијата, анализата на производите и сл. идеи за брендови и план за развој на пазарот, така што тие можат подобро да ги продадат производите на пазарот и да обезбедат подобри услуги за пост-продажба.

На состанокот со трговските партнери, главниот производ на компанијата - Safe AQ Smart, доби одлична популарност од индиски агенти и партнери заради одличниот квалитет. Само еден час по објавувањето на продажната политика за агентите, таа доби повеќе од нарачки 10 во вкупна вредност повеќе од 15 милиони индиски рупии.

Во моментов, Индија има население над 1.3 милијарди и бројот на луѓе со дијабетес надминува 75 милиони. После пет години развој во Индија од страна на Меѓународниот оддел за продажба на Синокаре, неговите продажни перформанси постојано се удвоени. Така, таа стана важен дел од меѓународниот пазар на бизнис на компанијата.

Соочен со огромен број на луѓе со дијабетес во Индија, Синокаре секогаш ќе ја исполни својата општествена одговорност да воведе повеќе квалитетни производи и решенија во Индија и да го даде својот придонес во превенција и третман на дијабетес.