EN
сите категории
EN

Вести

Среќен роденден 19th XNUMX -годишнина од Sinocare

Време:-2021 08 10- Посети: 37

     На 7 август 2021 година, почетокот на есента, симболот на надежта и жетвата на гасот, исто така, го воведе роденденот на три од 19 години, три на север „со давање и почитување на ветувањата што с can уште можат да ве сакаат“, 19 -годишнината на тема SiQing ден во седиштето во Чангша, во секоја канцеларија пријатели, исто така, срцето е три, гледајќи форма во живо, со сите тројца да поминат квалитетно време заедно.

1

     Во 9 часот наутро, започна незаборавниот ден со распеано пеење на седиштето и странските канцеларии. Да, иако нашето главно место беше во Чангша, пријателите илјадници километри подалеку, исто така, ги испратија своите роденденски честитки до синот Нуо! Нивниот супериорен глас ќе ме освои, ноуо синот одлучи да се сврти за вас!

    Доаѓа очекуваната активност на паркот во седиштето! Огромното место опфаќа многу згради, а 240 скапоцени билети беа распродадени веднаш! Професионалните фотографи го следат целиот настан!

    Гледајте како младите мажи се натпреваруваат во групи за да најдат и соберат 16 видови кукли што претставуваат благосостојба на вработените скриени во подот! Во оваа игра, секој што фотографира со стар вработен кој се приклучил на компанијата пред 2010 година, веднаш може да откупи универзално заменско поглавје . Ајде да трчаме, да соработуваме, да комуницираме и да се допираме повторно и повторно, и да ја добиеме малата среќа скриена во подот!

2

Што е среќа?

     Среќа значи мирна земја и безбеден народ, ран крај на епидемијата и веќе не беснее поплава. Среќа значи да се стремиме да ја реализираме трансформацијата во секоја фаза, да ги сфатиме бесконечните можности за убавина и жетвата по напорна работа. Тоа значи дека каде и да одите, има луѓе кои се грижат, ве сакаат и ве придружуваат, и сета оваа среќа може да се реализира во Санпромис.