EN
сите категории
EN

Вести

Лабораторија за стандардизација iPOCT

Време:-2021 02 22- Посети: 152

Концептот на лабораторија за стандардизација на iPOCT е да обезбеди стандардизирана лабораториска програма со релативно понизок праг за примарните медицински институции преку побрз одговор на откривање, помали побарувања за простор и поинтелигентна системска помош. „Врз основа на иновативна технологија, можете да распоредите лаборатории за стандардизација на iPOCT со само простор за маса“.

Лабораторија за стандардизација iPOCT

Иако просторот е помал, тој ја опфаќа биохемиската, платформа за коагулација iCARE-2100 и друга мала опрема за инспекција на работната површина и интелигентни лабораториски системи. Тестовите вклучуваат Ц-реактивен протеин, високо-чувствителна Ц-реактивен протеин, амилоид А, рутина во крвта и други предмети за воспаление, гликоза во крвта, урична киселина во крвта, липиди во крвта, гликолизиран хемоглобин, микро-албумин во урина и други индикатори поврзани со хронична болест, како како и рутински биохемиски индикатори, индикатори поврзани со кардиоваскуларни и цереброваскуларни заболувања, итн. Опфаќајќи разни болести како што се дијабетес, респираторно воспаление, корорнарна срцева болест, гихт и нефритис кои често се дијагностицираат, третираат и управуваат, им овозможува на лекарите попрецизни докази -засновани на докази и ги решаваат дијагностичките способности на повеќе болести.

Покрај тоа, преку непречена врска со ХИС системот, извештајот од лабораторискиот тест може директно да се пренесе на НЕО на лекарот и да се отвори wallидот за информации за комуникација лекар-пациент, а со тоа да се намали тежината на управувањето со процесите на клиниката. Интегрираното управување внатре и надвор од болницата, како што се толкувањето на информациите за резултатите во реално време и прашањето за сметката на облакот од историските резултати, значително го подобрува медицинското искуство на пациентите. „Правото е најдобро“.

Од основањето во 2002 година, Sinocare се разви од единствен мерач на гликоза во крвта и тест ленти до комплетна линија на производи што опфаќаат гликоза во крвта, липиди во крвта, гликолизиран хемоглобин, урична киселина и други индикатори за дијабетес. Фокусирајќи се на професионални полиња, Sincoare ќе продолжи да иновира и активно да го проширува бизнисот со тестирање POCT за да обезбеди повеќе „неограничени можности“ за пациенти со хронични болести и медицински и здравствени работници.