EN
сите категории
EN

компанијата Вести

Панамските медицински и здравствени власти го посетија Синокаре АД.

Време:-2019 10 21- Посети: 14

На 12th Октомври, медицински и здравствени службеници во Панам ја посетија Синокаре АД.

Под воведувањето на персоналот на меѓународната продажба на Синокаре, службениците доживеаја длабоко разбирање за развојното однесување на Синокаре: од 2002, го започнавме нашето патување за промовирање на прифатливи производи за дијабетес и развој на локална индустрија за здравствена заштита со дијабетес во Кина. Со 2016, Синокаре успешно ги стекна Nipro дијагностички Inc. (сега преименувана како Тридијадија Здравје АД) и ПТС Дијагностика АД успешно. Процесот на интернационализација на Синокаре многу ги изненади панамските пријатели.


Во областа на прикажување на производи на Синокаре, богатата серија на производи и совршени карактеристики на производите привлекоа голем интерес за сите. Тие ги извадиле своите мобилни телефони за да се фотографираат со серијата Sinocare на производи за мерење гликоза во крвта и производи за POCT. Особено, Здружението за минутни клиники Синокаре зона стана познато подрачје. За возврат, сите искусиле пет минути да детектираат десет индикатори за хронични заболувања (шеќер во крвта, крвен кетон, урична киселина во крвта, липиди во крвта, гликозилиран хемоглобин, крвен притисок, БМИ). Резултатите од тестот покажаа дека неколку панамски пријатели имаат високи вредности на откривање на липидите во крвта или високи нивоа на шеќер во крвта, што се однесува на нивната исхрана со високо масло и маснотии.


По посетата, оофицијалните лица покажаа голема благодарност за корпоративната култура и производи на Синокаре, и ја изразија својата намера за деловна соработка: „Се надевам дека нашата земја може да ги користи овие производи за да ни помогне да имаме подобар здравствен менаџмент.