EN
сите категории
EN

Вести

Комплет за тест за антиген САРС-Ков-2 и комплет за тест за неутрализирање на антитела се одобрени за извоз

Време:-2021 04 27- Посети: 214

Неодамна, комплетот за испитување на антиген на САРС-Ков-2 и неутрализирачки комплет за тестирање на антитела беше на кинески „бел список“, одобрувајќи се за извоз, истовремено, комплет за тест за антиген на САРС-Ков-2 аплицираше за германски само-тест за BfArM сертификација, која ќе биде наведена наскоро.

Кинеска стопанска комора за увоз и извоз на лекови и здравствени производи го објави списокот на компании за медицински материјали што имаат добиено сертификација или регистрација на странски стандард во 26th.Апр.2021 година.

4 артикли на Чангша Синокер АД веќе добивте одобрение за извоз!

Лента за тестирање на антитела SARS-CoV-2 (метод на колоидно злато)

Комплет за тестирање на антитела SARS-CoV-2 IgM / IgG

SARS-CoV-2 комплет за испитување на антиген (метод на колоидно злато)

Комплет за тестирање на неутрализирачки антитела на САРС-Ков-2

500

500-2

500-3