EN
сите категории
EN

компанијата Вести

Синокаре присуствуваше на МЕДИЦИНСКИОТ САМО ТАИЛАНД 2019

Време:-2019 09 13- Посети: 34

Од 11-13 септември, 2019, 9th издание на МЕДИЦИНСКИ ФАРИ ТАИЛАНД е успешно одржано во Тајланд Бангкок.

МЕДИЦИНСКИОТ ПРАВЕН ТАИЛАНД ја одржуваше Месе Дизелдорф Азија (МДА), со добро утврдена историја уште од 2003, продолжува да расте од сила на сила како најголема и најпозната меѓународна изложба на Југоисточна Азија за медицинската и здравствената индустрија. Тоа е настан бр. 1 на Тајланд за медицинската и здравствената индустрија.

„Од промотор до експерт“. Како прв производител на наб glucудувачи на глукоза во крвта во Кина, Синокаре обезбедува точни, достапни и едноставни системи за мониторирање на гликозата во крвта, овие производи се добро примени од сите сегменти на клиенти низ цела Кина, со повеќе од 50% од популацијата за само-мониторирање на дијабетес што користи производи Sinocare.


Сопственоста на систем за мониторирање на гликоза во крвта е само наш прв чекор. Ова е првпат присутен Медицински саем во Тајланд, на овој настан, ние ги донесевме и мултифункционалните системи за набудување (гликоза во крвта - урична киселина; гликоза во крвта - кетон); HbA1c анализатор; ACR анализатор (креатинин; MAU) итн.

За време на настанот, нашите клиенти покажаа големо препознавање на производите.


Работејќи со loveубов, го подобруваме квалитетот на животот кај пациенти со дијабетес и други хронични заболувања.