EN
сите категории
EN

компанијата Вести

Синокаре ја додели „Бренд на годината“ во 10thth Healthy The China наградите

Време:-2019 08 16- Посети: 20

Брендот е огромна нематеријална предност за претпријатијата, а исто така и интегритетот и угледот акумулирани долги години. Компанија честопати доживува серија тестови на време пред да стане добро позната марка од мала. Од суштинско значење е компаниите да користат квалитет за да создадат вредност, да ја добијат довербата со искреност, да ја шират конотацијата на брендот по култура и да постигнат долгорочен развој со духот на иновациите.

Неодамна, церемонијата на објавување на десеттата награда за здрава Кина на „Бренд план за здрава Кина 2030“, која беше ко-одржана од Здравствени вести Канцеларија, www.39.net, Моќ на мозокот, се одржа во Пекинг, Кина. Гао Фу, кој е директор на Центарот за контрола и превенција на болести во Кина, потпретседател на кинеската медицинска асоцијација и академик на кинеската академија на науките и други луѓе 9 ја освои наградата „Личност на годината“, и 10 болниците, како што е болницата на Медицинскиот колеџ во Пекинг Унион, ја добија „Здравствена хуманитарна болница на годината“. 27 извонредни фармацевтски компании, вклучително и Синокаре, ги освоија „Бренд на годината“, „Годишни деловни граѓани“ и други награди, соодветно.

Како основна активност за селекција на „Планот за бренд на здрава Кина 2030“, конечниот список за доделување награди на десеттите награди „Здрава Кина“ беше произведен преку многу процедури, кои вклучуваат КПМГцелосна проценка на гласањето, номинација по големи податоци, негативно скринирање на јавното мислење и публицитет на јавноста, првично оценување на експертите, одговор на ревалоризација на марката, конечна проценка на експертите и социјален публицитет. „Бренд на годината“, Синокаре се издвојува од стотици брендови. Ова е затоа што не само што плаќа своја сила за „здрава Кина“, туку се стреми и кон ослободување на кинеската јачина на марката.

ANанг ијао, ВИЗОТ ПРЕТСЕДАТЕ НА МЕ INTERNATIONALУНАРОДНАТА УНИЈА НА АНТРОПОЛОШКИ И ЕТНОЛОШКИ НАУКИ, ЈА ДА ГО ДОДЕЛИ ДАНИЦИ ЗА ГОДИШНИТЕ ЈАВНИ НАДВОРЕШНИ РАБОТНИЦИ

Сонот „да им дозволиме на сите пациенти со дијабетичари во Кина да имаат свои мерачи на глукоза во крвта“, Синокаре е основана во 2002 и го започна патувањето за промовирање на прифатливи производи за мониторирање на гликозата во крвта и развој на локална индустрија за нега на дијабетес во Кина. Придржувајќи се до основната вредност на „придржување кон нашата посветеност и посветеност на здравјето“, Синокаре се залага за иновација на технологијата за биосензинг, со цел истражување, развој, производство и продажба на низа производи за брзо дијагностичко тестирање за пациенти со хронични заболувања и здравје професионалци за нега.

Во изминатите петнаесет години, со карактеристики на „точност, едноставност и економичност“, мерачот на гликоза во крвта Синокаре ги освои пофалбите од многу кинески потрошувачи. Досега, нашите производи се развија во неколку серии, вклучувајќи ги и безбедни серии AQ, серии безбедни-ACCU, златни серии, двојна функција EA-11 гликоза во крвта и мерач на урична киселина, мобилен мерач на глукоза во крвта и интелигентен систем за мониторирање на гликоза во крвта. Во Кина, повеќе од 50% од дијабетичарите кои се само-следени заболувања користат производи Sinocare.

Во моментот на континуиран развој на нашата компанија, Синокаре нема да го заборави почетокот на срцето и постојано ќе се враќа назад кон општеството и ќе спроведува добротворни активности. Приоритет на учеството на Синокаре во активности на социјална заштита од јавен карактер е да се популаризира концептот за здравје, да се подобри свеста за здравствената заштита на луѓето и да се заштити здравјето на луѓето. Затоа, Синокаре активно се проширува на полето на медицински услуги за дијабетес, создавајќи го режимот „хардвер + софтвер + сервис“ и им помага на дијабетичарите да го разберат и да го совладаат сеопфатното управување со дијабетесот, да се придвижат кон целта на „промена на нашата улога од популаризатор на крвта мерачи на глукоза кај експерти за управување со дијабетес “.