EN
сите категории
EN

Видео на компанијата

  • AGEscan: Напреден детектор на флуоресценција на крајни производи за глицирање
  • Синокаре присуствува на пролетта CMEF2019
  • Синокаре присуствуваше на 80th CMEF! Оди напред! Се гледаме следната година!
  • Интер-изложба на болници во Центарот за конвенции во Jakакарта
  • Sinocare Inc Intr Компанија за воведување
  • Синокар безбеден AQ Паметни здравствени домаќинства го следат гликозата во крвта