EN
сите категории
EN

Поддршка за маркетинг

Поддршка за поддршка на продажба:

Изградба на глобална дистрибутивна мрежа -Обезбедување на поддршка за услугите „1 до 1“ за дијабетичари


No.1 Производствен капацитет:

Ние сме најголемата компанија за производство на БГМ во Азија, годишниот производствен капацитет на мерачот на глукоза е 5 милиони, а годишниот капацитет на производство на лентата за тестирање на гликоза е 2 милијарди.


R & D:

Постојат големи 4 центри за истражување и развој во светот, тие се тесно соработуваат, давајќи целосна игра на професионалните предности на нивните соодветни региони и донесуваат резултати од иновации кои ја интегрираат глобалната мудрост. Синокаре е на пат да стане експерт за управување со дијабетес.

Поддршка за обука:

Ние можеме да им обезбедиме на агенциите со експертиза за производи и обука за вештини за продажба, знаење за технологија и одлична обука за градење тим

Поддршка за активност на промоција на маркетинг:

Willе ги изложиме меѓународните и регионалните трговски продавници и ќе ги поддржуваме агенциите што изложуваат други регионални активности за маркетинг.

Унифицирани материјали за рекламирање

Бесплатни промотивни презентации

Навремено ажурирање на информации за објавување на нов производ

Систем за поддршка на веб-страници на компанијата

Активности за промовирање на сезонска трговија

итн