EN
сите категории
EN

медиумите

 • AGEscan: Advanced Glycation End Products Fluorescence Detector
 • # PCH-100 HbA1C анализатор Водич за брз референтен 2
 • ACR Analyzer вовед на англиски #Sinocare
 • # Синокаре БЕЗБЕДНОСКИ АКЦУ МО DOЕ ДА ДОНГУВАТЕ HUYET SUA
 • СИНОЦАР # Златна мерка гликоза во крвта
 • Демонстрација на безфункционален уред на гликоза во крвта на Синокаир и урична киселина
 • Демонстрација на гликоза во крвта на Синокаре #Safe AQ Паметна демонстрација на англиски јазик
 • Sinocare #Safe accu2 мерач на гликоза во крвта на виетнамски јазик
 • Sinocare #Safe accu мерач на гликоза во крвта на виетнамски јазик
 • Синокер Безбедно-Accu мембрани на гликоза во крвта и ленти за тестирање и ленти за видео операција на производот
 • Синокар Безбеден акуксНКУН глукометар на крв со ленти за тест Сигурен точен дијабетес со тестер
 • Синокаре присуствува на пролетта CMEF2019