EN
сите категории
EN

Пресвртница

2019

Јан, 2019-- иновативни медицински уреди преносни мулти-индикатори течна фаза iPOCT: iCARE-2000 / 2100 беа објавени на годишната конференција на POCT 2019

2019

Мај, 2019-- AGEscan, неинвазивен скрининг на ризик од дијабетес, беше лансиран на 81st CMEF, со што се отвори нов влез во целиот курс менаџмент на дијабетес.

2018

Ноември, 2018-- НАЈДОБРИОТ НАДВОРЕШНА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВА EMЕ НА РАБОТНИЦИТЕ НА НАДВОРЕШНИОТ РАБОТНИК

2018

Ноември, 2018-- Синокаре инвестираше Д-медицинска сестра за изградба на Интернет-болница

2018

Јуни. 2018-- интелигентната технологија на производство на Синокаре ја доби поддршката од националниот специјален фонд.

2018

Јан .2018-- Синокаре го комплетираше преструктуирањето на средствата, ПТС стана наша подружница во целосна сопственост.

2017

Октомври 2017-- Октомври. 2017 злато AQ систем за следење на гликоза во крвта доби американска дозвола за FDA 510 (K)

2016

Јули.2016-- Стекнати ПТС дијагностика

2016

Јан. 2016-- Стекнати Nipro дијагностички АД (сега преименувана како Тридијаа Здравје АД), достигнувајќи ја меѓународната водечка корпорација Монитор за гликоза во крвта

2015

Август 2015-- трговската марка "Sannuo" е призната како добро позната трговска марка во Кина.

2013

Октомври 2013-- Фабриката за производство на Biosensor во Синокаре стапи во употреба

2013

Септември. 2013 - БГМ за мобилен телефон доби сертификат за регистрација CFDA, постигна скок напред во услугите со воспоставување на модел на „Мониторинг-евалуација-интервенција“, влегувајќи во здравствена индустрија

2012

Мар. 2012 - котиран на SZSE (берза Шенжен)

2008

Март 2008 - одобрен од NDRC (Национална комисија за развој и реформи) како „Проект за биомедицински инженеринг“

2007

Декември 2007-- Вклучен во Рамката за соработка во биотехнологијата Кина-Куба, влегувајќи во продажба на Латинска Америка.

2007

Февруари 2007-- Помина сертификат ISO13485 и CE

2004

Јули 2004 - Систем за мониторирање на гликозата во крвта во Синокаре доби сертификат за регистрација на медицински уреди

2003

Ноември 2003 - Награден со Национален фонд за поддршка на иновации

2002

Август.2002 - основана е Синокаре