EN
сите категории
EN

Демонстрација на производи

  • # PCH-100 HbA1C анализатор Водич за брз референтен 2
  • ACR Analyzer вовед на англиски #Sinocare
  • # Синокаре БЕЗБЕДНОСКИ АКЦУ МО DOЕ ДА ДОНГУВАТЕ HUYET SUA
  • СИНОЦАР # Златна мерка гликоза во крвта
  • Демонстрација на безфункционален уред на гликоза во крвта на Синокаир и урична киселина
  • Демонстрација на гликоза во крвта на Синокаре #Safe AQ Паметна демонстрација на англиски јазик
  • Sinocare #Safe accu2 мерач на гликоза во крвта на виетнамски јазик
  • Sinocare #Safe accu мерач на гликоза во крвта на виетнамски јазик
  • Синокер Безбедно-Accu мембрани на гликоза во крвта и ленти за тестирање и ленти за видео операција на производот
  • Синокар Безбеден акуксНКУН глукометар на крв со ленти за тест Сигурен точен дијабетес со тестер