EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

Matësi i glukozës mobile Dnurse

Matësi i glukozës së gjakut për Smartphone; Lehtë për t’u përdorur, dhimbje të lehta, më të sakta; Prodhimi automatik i kthesave grafike; I vogël dhe i lëvizshëm; Ruajtje në re, ndarje në distancë

Përmbledhje

Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak Dnurse SP1 përfshin:
Matësi i glukozës në gjak SPNNXX, vlerësimi i testit të glukozës në gjak Dnurse SP1, Dnurse SP1 APP dhe zgjidhja e kontrollit të glukozës në gjak Sinocare. Ata punojnë së bashku për të provuar me saktësi glukozën në gjak. Përdorimi i shiritit tjetër të provës dhe zgjidhja e kontrollit me njehsorin tuaj të glukozës në gjak Dnurse SP1 mund të japin rezultate të pasakta.
Funksioni i aplikacionit SPNNXX Dnurse
1. Matjet e glukozës në gjak: Matësi i glukozës në gjak SP1 me smartphone, ndihmon për matjen e glukozës në gjak dhe ruajtjen e të dhënave.
2. Menaxhimi i të dhënave: Të dhënat ekzistuese do të organizohen automatikisht në regjistrat e glukozës, tabelave, kurbës dhe grafikëve, gjë që e bën më të lehtë analizën e të dhënave. Përdoruesit mund të shtojnë të dhëna të tjera si dietë, stërvitje dhe ilaçe, etj.
3. Kujtesë Dnurse SP1: Dnurse SP1 APP mbledh të dhënat e glukozës në gjak, analizon të dhënat në përputhje me rrethanat.
Përdoruesi mund të rregullojë planin e tyre të monitorimit, planin e rikujtimit të ilaçeve dhe aktivitetet e tjera pas këtyre të dhënave.
4. Baza e njohurive: Siguroni përdoruesve njohuritë më të fundit mbi diabetin.
5. Mesazhi dhe biseda: Mesazhi dhe biseda në mes pacientit me pacientin, pacientët-të afërmit dhe personelin mjekësor-pacient.

Specifikim
Vëllimi i gjakut0.6μL
Lloji i mostrësGjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
KalibrimEkuivalent i plazmës
Matja e kohës10s
Përbërja kimike e shiritit të provësDehidrogjenaza FAD e glukozës, kaliumit
ferricyanide, përbërës jo-reaktivë
Gjendja e ruajtjes së shiritave të provës1 ℃ ~ 30 ℃
dimension103 × × 57 22 (mm)
peshë1.8oz (52g) pa zierje
Burim të energjisëBateria e integruar litium-jon, DC 3V
Gjendja e provësTemperatura: 10 ~ 35
Lageshtia relative:
N80% RH (jo kondensuese)
Hematokrit: 30% ~ 60%
Shënim: Përdorni brenda mjedisit të specifikuar
kushtet vetëm.
Gjendja e funksionimit10 ~ 35 RH≤80%
NdërtimHand-mbajtur
Njësi matësemg / dL ose mmol / L
Gama e matjes20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmo / L