EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

Ar AQ Plus

LUNULA nanoTM mostra e gjakut për patentë që aplikon teknologji; 99.99% shirit elektrodash prej ari të pastër range Gama e provës gjerësisht HCT anti Anti-ndërhyrje e fortëPërmbledhje
  • Përdorimi i caktuar

    Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjakun Gold AQ Plus ka për qëllim përdorimin në matjen sasiore të glukozës në tërë gjakun e njeriut të marrë nga maja e gishtit (kapilar) ose nga venat (venat) ose nga arteria (arterial). Ajo ka për qëllim të përdoret nga njerëzit me diabet në shtëpi ose në vendin klinik si një ndihmë në monitorimin e efektivitetit të programeve të tyre të kontrollit të diabetit.

  • Parimi i provës

    Një test i glukozës bazohet në matjen e rrymës elektrike të shkaktuar nga reagimi i glukozës me dehidrogjenazën e glukozës FAD në elektrodën e shiritit. Mostra e zgjidhjes së gjakut ose kontrollit tërhiqet në majë të shiritit të provës përmes veprimit kapilar. Glukoza në mostër reagon me dehidrogjenazën e glukozës FAD dhe gjeneron elektrone, të cilat prodhojnë një rrymë elektrike. Matësi i glukozës në gjak Gold AQ Plus mat rrymën elektrike dhe llogarit rezultatin e glukozës. Rezultati i glukozës shfaqet nga njehsori në njësinë e mg / dL ose mmol / L.

  • Rreth Rripit të Testit të Glukozës së Gjirit AQ Plus

    Rripi i provës së glukozës në gjak Gold AQ Plus ka për qëllim të përdoret me njehsorin e glukozës në gjak Gold AQ Plus për të matur sasinë e glukozës në gjak në tërë gjakun e freskët kapilar, në gjakun venoz ose arterial. Rripi i provës së glukozës në gjak Gold AQ Plus i përdorur me njehsorin e glukozës në gjak Gold AQ Plus siguron një sistem të plotë provash që është i destinuar për përdorim diagnostik in vitro nga njerëzit me diabet. Rripi i provës së glukozës në gjak AQ Plus nuk kërkon kodim. Ju lutemi referojuni seksionit "Kryerja e Testit të Glukozës në Gjak" për udhëzime të plota.


Rripi i provës së glukozës në gjak AQ Plus përbëhet nga pjesët e mëposhtme:

Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.8μL
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 5s
Kushtet e ruajtjes / transportit të njehsorëve -20C ~ 55 ℃
dimension (103mm (L) x 60mm (W) x 24mm (H))
peshë rreth 59g
Burim të energjisë Bateritë alkaline 2 AAA
kujtim Matja e glukozës në gjak 999 rezulton me
Data dhe ora
Rezultatet e matjes së Zgjidhjes së Kontrollit 200 rezultojnë me
Data dhe ora
Gjendja e provës Temperatura: 10 ℃ ~ 40 ℃
Lagështia relative: 10% ~ 90% RH (jo kondensuese)
Hematokriti: 20% ~ 70%
Lartësia: Deri në këmbët 10100 (metra 3078)
Shënim: Përdorni vetëm në kushte të specifikuara mjedisore.
Gjendja e funksionimit 10 ~ 35C≤80% RH
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësi matëse mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmol / L
Përbërja kimike e shiritit të provës Dehidrogjenaza FAD e glukozës, ferricyanide kaliumi,
përbërës jo reaktivë
Përbërja kimike e zgjidhjes së kontrollit Ujë, glukozë, ruajtës, ngjyra, fosfat tampon,
agjentët për rritjen e viskozitetit
Gjendja e ruajtjes së shiritave të provës 1 ℃ ~ 30 10% ~ 90% RH
jeta raft 10 vjet (vlerësuar me provë 7 herë në ditë).
Gjatë përdorimit, përdoruesi duhet të ruajë produktin
referojuni kërkesave të këtij manuali të përdoruesit.


1) elektrodë ari 99.99%, një përçueshmëri e 1,400 herë sesa elektroda e karbonit.
2) Me veti elektrokimike superiore dhe rezistencë jashtëzakonisht të fortë ndaj korrozionit.
3) Mund të zbulojë saktësisht temperaturën e mostrës së gjakut, HCT dhe temperaturën e ambientit, dhe automatikisht të korrigjojë devijimet e rezultatit të shkaktuara nga faktorët e mësipërm.


Mostra e gjakut për patentë LUNULA nano aplikon teknologji: Me optimizimin e sasisë dhe pozicioneve të
mikropor shterues i ajrit, shpejtësia e aplikimit të gjakut është përmirësuar dukshëm.