EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

Accu i sigurt

Sistemi FAD-GDH: Nuk ndikohet lehtë nga molekula e oksigjenit në gjak; Sistemi i funksionimit me përdoruesin miqësor: nuk ka nxjerrje automatike të shiritit të kodimit dhe automatikut


C6H12O6 + K3Fe(CN)6 FAD-GDH C6H12O7 + K4Fe(CN)6

Përmbledhje
  • Përshkrim

    Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjendjen e Sigurtë të Sigurisë përfshin: Matësin e glukozës në gjak të sigurt-Accu, shiritin e testit të glukozës në gjak të sigurt-Accu, zgjidhjen e kontrollit të glukozës në gjak PLEASE SHENIM: Zgjidhja e kontrollit të glukozës në gjak është opsionale.

  • Aplikacion

    Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjakun e Sigurtë është i dizajnuar për matjen sasiore të glukozës në mostrat e freskëta të kapilarëve të gjakut të marrë nga gishti i majës dhe në mostrat venoze të gjakut. Sistemi i Monitorimit të Glukozës së Gjakut është vetëm për përdorim jashtë trupit (përdorimi diagnostik in vitro) për vetë-testim dhe përdorim profesional si ndihmë në menaxhimin e diabetit.

  • Përdorimi i caktuar

    Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak të sigurt Accu është i destinuar vetëm për përdorim të jashtëm dhe i përdorur gjerësisht në monitorimin e glukozës në gjak. Isshtë krijuar që të jetë me lehtësi operative, i përshtatshëm dhe duhet vetëm pak vëllim i mostrës së gjakut. Të gjitha këto avantazhe e bëjnë atë një mjet të shkëlqyeshëm për monitorimin e glukozës në gjak.

Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.6μL
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 10 1 sekonda
Kushtet e ruajtjes / transportit të njehsorëve -20~ 55 ℃
dimension 96 * 55 * 18 (mm)
peshë about40g
Burim të energjisë Qeliza e butonit 3V DC (CR2032)
Koha e shërbimit të baterisë Mbështetni testimin e 1000 herë
kujtim Rezultatet e testit të glukozës në gjak 200
Gjendja e funksionimit 10 ℃ ~ 35; 80% RH
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësi matëse mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmol / L
SoftwareVersion 20131120
Saktësi: rezultati i testit të Safe-Accu plotëson kërkesën më poshtë:
Gama e përqendrimit Kërkojnë ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) SD <0.34mmol (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) CV <6.0%
Më shumë detaje, ju lutem lexoni paketën e shiritit të provës së glukozës në gjakun Safe-Accu.