EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

Accu2 i sigurt

Paralajmërim i dritës jeshile-verdhë-e kuqe; Elektrodë automatike që fut detektimin; Detektim automatik i ngarkimit të mostrës; E përballueshme; Kodi falas; Çertifikimi CE

Përmbledhje
 • Përdorimi i caktuar

  Safe Accu2 është i destinuar për IVD testimin e glukozës në gjak në plazmën e plotë të gjakut të plotë kapilar dhe venë; për testimin e shpejtë të institutit mjekësor të glukozës në gjak; për diabetikët dhe monitorimin e glukozës në gjak të grupeve të tjera.

 • Parimi i provës

  C6H12O6 + K3Fe (CN) 6 FAD-GDH → C6H12O7 + K4Fe (CN) 6
  K4Fe (CN) 6 → K3Fe (CN) 6 + e-

 • Karakteristikat (avantazhet teknike)

  1) Sistemi FAD-GDH: Nuk ndikohet lehtë nga molekula e oksigjenit në gjak.

  2) Sistemi i funksionimit miqësor me përdoruesit: nuk ka shirita provues kodimi dhe automatik që nxjerrin menaxhimin e diabetit.

Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.6μL
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 10s
Kushtet e ruajtjes / transportit të njehsorëve -20C ~ 55 ℃
dimension 105 * 60 * 23 (mm)
peshë 77.2g, me bateri
Burim të energjisë Bateritë alkaline 3V DC, 10mA, 2 AAA
kujtim Rezultatet e testit të glukozës në gjak 200
Gjendja e funksionimit 10 ~ 35C≤80% RH
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësi matëse mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmo / L
Saktësi: rezultati i provës së Safe-Accu2 plotëson kërkesën më poshtë:

Saktësia: Rezultati i provës 95% i Safe-Accu 2 plotëson kërkesën më poshtë:

Gama e përqendrimit Bias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) Brenda 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) Brenda 15%

Saktësia: rezultati i provës së Safe-Accu 2 plotëson kërkesën më poshtë:

Gama e përqendrimit Kërkojnë ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) CV <6.0%