EN
Të gjitha kategoritë
EN

Ajër i sigurt AQ

4.0 Mbështetje Bluetooth

E shpejtë 5 sekonda Koha e provës

Pajisja e Vallëzimit të Patentave Sinodraw

Përmbledhje

Sistemi i Monitorimit të Sigurt AQ të Glukozës në Gjak është krijuar për matjen sasiore të glukozës në mostrat e gjakut të plotë kapilar të freskët të marra nga maja e gishtit dhe në mostrat venoze të gjakut të plotë. Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjak është për përdorim vetëm jashtë trupit (përdorim diagnostikues in vitro) për vetë-test dhe përdorim profesional si një ndihmë në menaxhimin e diabetit.

Ajër i sigurt AQ -

Specifikim
artikullParametër
Vëllimi i gjakut0.6μL
Lloji i kampionitGjithë gjakderdhja kapilare e plotë
KalibrimEkuivalent i plazmës
Matja e kohës5s
Magazinimi i njehsorit
Gjendja e transportit
-2055 ℃
dimension84 * 60 * 26 (mm)
peshë73.5g, me bateri
Burim të energjisë3V bateri alkaline DC, 50mA, 2 AAA
kujtim10 rezultate të testit të glukozës në gjak
Gjendja e funksionimit10 35; ≤80% RH
NdërtimHand-mbajtur
Njësitë e matjesmg / dL ose mmol / L
Gama e matjes20 ~ 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3 mmo / L
jeta raft10 vjet (vlerësuar nga testi 7 herë në ditë
Gjatë përdorimit, përdoruesi duhet të mirëmbajë produktin 
referojuni kërkesave të këtij manuali përdorimi.
BluetoothMbështetni 4.0 BluetoothNA KONTAKTONI