EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

E sigurt Angel AQ

Sistemi i monitorimit FAD-GDH & Anti-ndërhyrje e fortë dhe paralajmërim i saktë dhe profesional dhe i energjisë i baterisë.

Përmbledhje
 • Përmbledhje

  Sistemi i Monitorimit të glukozës së gjakut të sigurt AQ Angel AQ është dizajnuar për një operacion të lehtë, miqësor dhe të përshtatshëm për përdoruesit, dhe i duhet vetëm një vëllim i vogël i mostrës së gjakut. Shiritat e testit të engjëjve të sigurt AQ nuk kërkojnë kodim që kursen kohë dhe shmang gabimet njerëzore për shkak të operacioneve të pahijshme. Modaliteti i kujtesës ju lejon të kurseni deri në rezultatet e provës së glukozës në gjak 200 dhe rezultatet e testit të kontrollit të glukozës në gjak 10.

 • Karakteristikat (avantazhet teknike)

  1) Rezultate të besueshme kundër ndërhyrjeve të shumëfishta
  2) Më pak vëllim të gjakut kërkohet vetëm 0.6μL
  3) Sistemi i funksionimit miqësor me përdoruesit: koha e shpejtë e provimit 5s & mos ndërhyrja

 • Karakteristikat e Performancës
  Sistemi i monitorimit të glukozës në gjak të sigurt AQ Angel përputhet me kërkesat e ISO 15197: 2013 (Sistemet e testit diagnostikues in vitro- Kërkesat për sistemet e monitorimit të glukozës në gjak për vetë-testim në menaxhimin e diabetit mellitus).
Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.6μL
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 5s
Kushtet e ruajtjes / transportit të njehsorëve -20~ 55 ℃
dimension 103 × × 57 22 (mm)
peshë 1.8oz (52g) pa zierje
Burim të energjisë Bateritë alkaline 3VDC, 2 AAA
kujtim Matja e glukozës në gjak 200 rezulton me
Data dhe ora
Rezultatet e matjes së Zgjidhjes së Kontrollit 10 rezultojnë me
Data dhe ora
Gjendja e funksionimit 10 ℃ ~ 35℃; 80% RH
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësi matëse mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmol / L
jeta raft 10 vjet (vlerësuar me provë 7 herë në ditë).
Gjatë përdorimit, përdoruesi duhet të ruajë produktin
referojuni kërkesave të këtij manuali të përdoruesit.
Evaluation Vlerësimi i performancës së përdoruesit:
Një studim që vlerësonte vlerat e glukozës nga mostrat e gjakut kapilar të gishtave të marra nga persona laikë 100 tregoi rezultatet e mëposhtme:

100% brenda ± 0,83 mmol / L (± 15 mg / dL) të vlerave YSI në përqendrimet e glukozës nën përqendrimet e glukozës nën 5,55 mmol / l (100 mg / dL), dhe 100% brenda 15% të vlerave të YSI në përqendrimet e glukozës në ose mbi 5,55 mmol / L (100 mg / dL).