EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

I sigurt Smart AQ

Koha e shpejtë e provimit 5; Sistemi i monitorimit FDA-GDH; Pajisja e huazimit të patentave SINODRAW; Paralajmërimi i temperaturës

Përmbledhje
 • Përmbledhje

  Sistemi i Monitorimit të glukozës së gjakut të sigurt AQ Smart AQ është projektuar për matjen sasiore të glukozës në mostrat e freskëta të kapilarëve të gjakut të marrë të marrë nga gishti i majës dhe në mostrat venoze të gjakut të plotë. Sistemi i Monitorimit të Glukozës së Gjakut është vetëm për përdorim jashtë trupit (përdorimi diagnostik in vitro) për vetë-testim dhe përdorim profesional si ndihmë në menaxhimin e diabetit.

 • Parimi i provës

  Një test i glukozës në gjak bazohet në matjen e rrymës elektrike të shkaktuar nga reagimi i glukozës me reagentët (kimikate speciale) në elektrodën e shiritit. Mostra e zgjidhjes së gjakut ose kontrollit tërhiqet në majë të shiritit të provës përmes veprimit kapilar. Glukoza në mostër reagon me kimikatet speciale dhe gjeneron elektrone, të cilat prodhojnë rrymë elektrike. Matësi i glukozës në gjak mat rrymën elektrike dhe llogarit rezultatin e glukozës. Rezultati i glukozës shfaqet nga njehsori juaj si mg / dL ose mmol / L.

 • Karakteristikat (avantazhet teknike)

  1) Sistemi FAD-GDH: Nuk ndikohet lehtë nga molekula e oksigjenit në gjak.

  2) Sistemi i funksionimit miqësor me përdoruesit: nuk ka shirita provues kodimi dhe automatik që nxjerrin menaxhimin e diabetit.

Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.6μL
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 5s
Kushtet e ruajtjes / transportit të njehsorëve -20~ 55 ℃
dimension 84 * 60 * 26 (mm)
peshë 73.5g, me bateri
Burim të energjisë Bateritë alkaline 3V DC, 50mA, 2 AAA
kujtim Rezultatet e testit të glukozës në gjak 10
Gjendja e funksionimit 10 ℃ ~ 35; 80% RH
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësi matëse mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmo / L
jeta raft 10 vjet (vlerësuar me provë 7 herë në ditë).
Gjatë përdorimit, përdoruesi duhet të ruajë produktin
referojuni kërkesave të këtij manuali të përdoruesit.
Karakteristikat e Performancës

Saktësia: Rezultati i provës 95% i AQ Safe plotëson kërkesën më poshtë:

Gama e përqendrimit Bias%
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) Brenda 0.83 mmol / L (15 mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) Brenda 15%

Saktësia: rezultati i provës së AQ Smart i përmbushur kërkesat më poshtë:

Gama e përqendrimit Kërkojnë ment
<5.5 mmol / L (100 mg / dL) SD <0.34mmol / L (6.0mg / dL)
25.5 mmol / L (100mg / dL) CV <6.0%