EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë e monitorimit të glukozës së gjakut

Zëri i sigurt AQ

Koha e shpejtë e provimit 5s & Pajisja e lansimit pa dhimbje në patentë & Ndërhyrje dhe kujtesë e zërit dhe paralajmërim i dritës së kuqe-jeshile.

Përmbledhje

Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjakun e Sigurt të AQ-së është i destinuar për përdorim diagnostik in vitro dhe nuk duhet të përdoret për diagnostikimin ose ekzaminimin e diabetit.

 • paketë

  Sistemi i monitorimit të glukozës së gjakut me siguri AQ me zë të sigurt përfshin:
  Matës i sigurt i glukozës në gjak AQ Zëri i sigurt, shirit i testit të glukozës në gjak të sigurt AQ, zgjidhje për kontrollin e glukozës në gjak

 • Karakteristikat (avantazhet teknike)

  1) Sistemi FAD-GDH: Nuk ndikohet lehtë nga molekula e oksigjenit në gjak.
  2) Sistemi i funksionimit miqësor me përdoruesit: koha e shpejtë e provimit 5 & pajisja e lansimit pa dhimbje dhe pa ndërhyrje dhe kujtesë zëri dhe paralajmërim i dritës së kuqe-jeshile.

 • Parimi i provës

  C6H12O6 + K3Fe (CN) 6 FAD-GDH → C6H12O7 + K4Fe (CN) 6
  K4Fe (CN) 6 → K3Fe (CN) 6 + e-

Specifikim
Vëllimi i gjakut 0.6μL
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar i përgjakshëm
Kalibrim Ekuivalent i plazmës
Matja e kohës 5s
Kushtet e ruajtjes / transportit të njehsorëve -20~ 55 ℃
dimension 84 * 60 * 26 (mm)
peshë 73.5g, me bateri
Burim të energjisë Bateritë alkaline 3V DC, 50mA, 2 AAA
kujtim Rezultatet e testit të glukozës në gjak 10
Gjendja e funksionimit 10 ℃ ~ 35; 80% RH
Ndërtim Hand-mbajtur
Njësi matëse mg / dL ose mmol / L
Gama e matjes 20 600 mg / dL ose 1.1 ~ 33.3mmol / L
jeta raft 10 vjet (vlerësuar me provë 7 herë në ditë).
Gjatë përdorimit, përdoruesi duhet të ruajë produktin
referojuni kërkesave të këtij manuali të përdoruesit.
Evaluation Vlerësimi i performancës së përdoruesit:

Rezultatet për përqendrimet e glukozës <100 mg / dL (<5.55mmol / L)
Brenda 5mg / dL
(brenda 0.28mmol / L)
Brenda 10mg / dL
(brenda 0.56mmol / L)
Brenda 15mg / dL
(brenda 0.83mmol / L)
56% (5 / 9) 100% (9 / 9) 100% (9 / 9)
Rezultatet për përqendrimet e glukozës ≥ 100 mg / dL (≥5.55mmol / L)
Brenda 5%
71% (65 / 91)
Brenda 10%
93% (85 / 91)
Brenda 15%
98% (89 / 91)