EN
Të gjitha kategoritë
EN

      

      Sinocare ka 19 vjet përvojë në industrinë BGM që nga themelimi i saj në 2002, është kompania më e madhe e objektit të prodhimit BGM në Azi dhe kompania e parë e listuar e prodhuesit të matësit të glukozës në gjak në Kinë, duke iu përkushtuar inovacionit të teknologjisë së biosensorit, zhvillimit, prodhimit dhe marketingut produktet e testimit të diagnozës. Në 2016, pas blerjes me sukses të Nipro diagnostikuese Inc. (tani riemëruar si Trividia Health Inc.) dhe PTS Diagnostics Inc. Sinocare është bërë prodhuesi më i madh në botë i matësit të glukozës në gjak, Nr.5 dhe një nga kompanitë kryesore në industrinë e POCT në botë.

MISIONI

    Duke siguruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për njerëzit me diabet dhe sëmundje të tjera kronike për t'i ndihmuar ata të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

VIZIONI

    Eksperti kryesor i menaxhimit të diabetit në Kinë dhe eksperti i BGM në botë.

KUJDESI PER DASHURINE

    Çmimi "Çmimi i ndërmarrjeve më të mira të punëdhënësve në Kinë 2020"

CERTIFIKIMI PROFESIONAL

    Marrë certifikatën e regjistrimit të pajisjes mjekësore dhe miratimin e prodhimit në 2004. Kaloi ISO: 13485 të EU TUV dhe mori certifikatën CE në 2007.

NJOHJA GLOBALE

    Listuar nga Forbes si një nga 200 ndërmarrjet më të mira nën një miliard të Azisë në 2015 si struktura më e madhe e prodhimit të BGMS në Azi.

UDHHEQSE BOTRORE

    Përvetësoi ndërmarrjen e gjashtë në botë për matjen e glukozës në gjak. Hyri në kampin drejtues të BGMS në botë.

NJAD LIDER N IN INDUSTRI

    Ndërtesa e Prodhimit të Biosensorit Sinocare Lu Valley e vendosur në Zonën Kombëtare të Zhvillimit Industrial të Teknologjisë së Lartë Changsha u nis në 2013. Me rreth 66,000 m2 sipërfaqe bruto, fabrika jonë bëhet baza më e madhe e prodhimit të Sistemit të Monitorimit të Glukozës në Gjak (BGMS) në Azi.

    Biznesi ynë mbulon 135 vende dhe rajone në botë.

    Më shumë se 63% ndajnë OTC dhe 130,000 farmaci në Kinë.

    Produktet tona përfshijnë glukozë në gjak, lipide gjaku, keton gjaku, hemoglobinë glikoziluese (HbA1c), acid urik dhe tregues të tjerë të diabetit.

Një angazhim për të shkëlqyer

    Si një nga projektet demonstruese të Programit Kombëtar të Industrializimit të Teknologjisë së Lartë të Inxhinierisë Biomjekësore, Sinocare mori mbështetje financiare nga Fondi Kombëtar i Inovacionit për disa herë, dhe kaloi ISO: 13485 çertifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë dhe çertifikatën Evropiane CE në 2007.

Eksperti i menaxhimit të diabetikëve

    Në 15 vitet e fundit, sistemet tona të sakta, të përballueshme dhe të thjeshta për t'u përdorur për monitorimin e glukozës në gjak janë pritur mirë nga të gjitha segmentet e klientëve në të gjithë Kinën, me më shumë se 50% të popullsisë vetë-monitoruese të diabetit duke përdorur produkte Sinocare. Ne mund të pretendojmë me krenari se kemi edukuar dhe promovuar me sukses vetë-monitorimin e glukozës në gjak për njerëzit me diabet në Kinë.

    Sidoqoftë, zotërimi i një sistemi monitorimi të glukozës në gjak është vetëm hapi i parë. Për të arritur qëllimin e kontrollit të nivelit të glukozës në gjak në mënyrë efektive, njerëzit me diabet duhet të mësojnë se si të testojnë glukozën në gjak, kur të testojnë, sa shpesh të testojnë dhe çfarë të bëjnë me të dhënat. Përveç kësaj, si ndikon dieta dhe ushtrimet në nivelin individual të glukozës në gjak duhet të konsiderohen si pjesë e ekuacionit gjithashtu. Për të ndihmuar njerëzit me diabet për të kuptuar të gjitha aspektet e rëndësishme të menaxhimit të diabetit përputhet plotësisht me qëllimin tonë, "Nga Promotor Meter Glukoza e gjakut tek Eksperti i Menaxhimit të Diabetit".

    Ky qëllim motivon të gjithë në Sinocare: ne kemi ofruar sisteme të monitorimit të glukozës në gjak me teknologji më të përparuara, ne kemi zhvilluar analistë me shumë analitikë për të siguruar më shumë informacion në lidhje me diabetin, ne kemi zhvilluar një platformë të menaxhimit të diabetit në spital për të mbyllur marrëdhëniet midis mjekëve, pacientëve, dietologëve , dhe edukatorët e diabetit. Në fund të fundit, ne do të formojmë një eko-sistem të menaxhimit të diabetit dhe të sigurojmë një zgjidhje për të përmirësuar cilësinë e jetës për njerëzit me diabet, për të thjeshtuar ndërveprimet midis ofruesve të kujdesit shëndetësor dhe pacientëve dhe për të përmirësuar ekonominë e kujdesit shëndetësor për shoqërinë tonë.