EN
Të gjitha kategoritë
EN

Mjeti i Menaxhimit Dixhital për Diabetin

Përmbledhje

Pikat e Dhimbjes në Menaxhimin e Diabetit

Diabeti është bërë një problem global shëndetësor, dhe prevalenca e diabetit po rritet, gjë që sjell barrë të rëndë për shoqërinë dhe individët. Për më tepër, pas popullsisë së madhe diabetike, ekziston një problem i nivelit të ulët të kontrollit të sheqerit në gjak, dhe pajtueshmëria e ulët e pacientëve është një arsye e rëndësishme për shkallën e ulët të kontrollit Përputhshmëria e ulët do të rrisë rrezikun e komplikimeve. Nga pikëpamja sociale dhe industriale, rritja e komplikimeve të diabetit nënkupton rritjen e shtrimit në spital dhe shpenzimet mjekësore, rritjen e barrës së sigurimit mjekësor dhe rritjen përkatëse të kompensimit të sigurimit tregtar; Në të njëjtën kohë, për shkak se ilaçet që pacientët duhet të kishin përdorur ishin të padobishme dhe treguesit që duhej të monitoroheshin nuk ishin bërë, vëllimi i shitjeve të ndërmarrjeve farmaceutike dhe pajisjeve u prek gjithashtu.

Në të kaluarën, pajtueshmëria e menaxhimit të pacientëve me diabet ishte e ulët, e cila ishte kryesisht për shkak të mungesës së mbledhjes së të dhënave efikase dhe mjeteve të menaxhimit Të dhënat shumë-dimensionale janë premisa themelore e analizës së sjelljes së pacientit dhe menaxhimit të personalizuar. Si prodhuesi i gjashtë i renditjes së matësve të glukozës në gjak në botë, Sinocare mund të sigurojë pajisje inteligjente të zbulimit për tregues të ndryshëm (sheqerit në gjak, acidit urik, presionit të gjakut, lipideve të gjakut, sakrifikimit, etj.), Të bashkëpunojë me aplikacionet e celularëve dhe të sigurojë së bashku mjete efikase të mbledhjes dhe menaxhimit të të dhënave për pacientët.

Menaxhimi dixhital dhe mjeti i zbulimit për diabetin 

Sinocare siguron glukozë në gjak me cilësi të lartë, lipide në gjak, acid urik dhe mjete të tjera të zbulimit me rezultate të sakta dhe performancë të shkëlqyeshme, dhe mund të ofrojë një sërë zgjidhjesh për transmetimin dhe menaxhimin e të dhënave.

图 (1)


Klientë të zbatueshëm

diabetik

Spitalet/klinikat

Ndërmarrjet farmaceutike/ndërmarrjet e produkteve të kujdesit shëndetësor

Organizata e menaxhimit të shëndetit në internet

Kompania e sigurimeve komerciale

Farmaci e njësisë

 

Zgjidhje

1. Sinocare siguron mjete inteligjente të zbulimit Bluetooth dhe protokoll komunikimi Bluetooth ose SDK, të cilat mund të kenë qasje në APP në pronësi të klientit ose të palëve të treta për të realizuar transmetimin dhe ruajtjen automatike të të dhënave.

2. Sinocare siguron mjete inteligjente të zbulimit Bluetooth, dhe gjithashtu siguron APP dhe sfondin e menaxhimit të të dhënave të glukozës në gjak të vetë Sinocare, në mënyrë që të realizohet regjistrimi i të dhënave shëndetësore të pacientëve, zbulimi i indeksit, transmetimi automatik i të dhënave, ruajtja automatike, analiza automatike dhe historike rekord shqyrtimi.

3. Bashkëpunim i thellë: Sinocare ofron shërbime inteligjente harduerike dhe softuerësh të personalizuara sipas nevojave të klientit.


Specifikim

NA KONTAKTONI