EN
Të gjitha kategoritë
EN

◆ Mbështetje e avancuar e përvojës në shitje

     Ndërtimi i një rrjeti global të shpërndarjes--Ofrimi i mbështetjes '1 me 1 shërbim' për diabetikët.


◆ Nr.1 Kapaciteti prodhues

      Ne jemi kompania më e madhe e objekteve të prodhimit të BGM në Azi, kapaciteti vjetor i prodhimit të matësve të glukozës është 8 milionë, dhe kapaciteti vjetor i prodhimit të shiritit të testimit të glukozës është 6 miliardë.


◆ R & D

   Ekzistojnë 4 qendra kryesore të kërkimit dhe zhvillimit në botë, ato punojnë që bashkëpunojnë ngushtë, duke i dhënë lojë të plotë avantazheve profesionale të rajoneve të tyre përkatëse dhe duke sjellë rezultate inovacioni duke integruar mençurinë globale. Sinocare është në rrugën e duhur për t'u bërë ekspert në menaxhimin e diabetit.

◆ Mbështetje Trajnimi

      Ne mund t'u ofrojmë agjencive ekspertizë produkti dhe trajnime për aftësitë e shitjes, njohuri teknologjike dhe trajnime të shkëlqyera për ndërtimin e ekipit.

◆ Mbështetje e aktivitetit të promovimit të marketingut

   Ne do të ekspozojmë panairet ndërkombëtare dhe rajonale dhe do të mbështesim agjencitë që ekspozojnë aktivitete të tjera rajonale të marketingut.

 Materiale të Unifikuara Reklamuese

◆ Dhurata Promocionale Falas Dhurata Promocionale

◆ Përditësimi në kohë i informacionit të lëshimit të produktit të ri    

 Sistemi i mbështetjes së faqes së internetit të kompanisë

 Saktivitete easonale të promovimit të tregtisë