EN
Të gjitha kategoritë
EN

Media

 • AGEscan: Detektor i fluoreshencës së produkteve të përparuara të glicacionit të përparuar
 • # Analizues PCH-100 HbA1C Udhëzues referimi i shpejtë 2
 • Futja e ACR Analyzer në anglisht #Sinocare
 • #Sinocare SAFE ACCU MUND T DO BN D DUONG HUYET SUA
 • SINOCARE # Matësi i glukozës në gjak Acu
 • Demonstrimi i glukozës së gjakut të sigurt UG Sinocare dhe demonstrimi i pajisjes dyfunksionale Acid Uric
 • Demonstrimi i glukozës së gjakut inteligjent Sinocare #Safe AQ në anglisht
 • Sinocare #Safe accu2 njehsor i glukozës në gjak në gjuhën Vietnameze
 • Sinocare #Safe aku matës i glukozës në gjak në gjuhën Vietnameze
 • Matës të glukozës në gjak të Sinocare Safe-Accu & shirita të provës & Lancets Videoja e funksionimit të produktit
 • Glokometri i sigurt sinocare i sigurt accu2 me shirita testues Diabeti i saktë i saktë i besueshëm
 • Sinocare marrin pjesë në pranverën CMEF2019