EN
Të gjitha kategoritë
EN
2021

Janar 2021 - mbahet Ceremonia novatore e Projektit të Parkut Industrial Sinocare iPOCT.

2020

Tetor 2020 --- Laboratori i standardizimit iPOCT tregtohet zyrtarisht në CMEF Shanghai.

2019

Janar, 2019 - Faza e lëngshme analizuese me shumë funksione e pajisjeve mjekësore inovative, iPOCT: iCARE-2000/2100 u lëshua në konferencën vjetore të POCT 2019

2019

Maj, 2019-- AGEscan, një produkt jo-invaziv i shqyrtimit të rrezikut të diabetit, u lançua në CMEF 81, duke hapur një hyrje të re në të gjithë menaxhimin e kursit të diabetit.

2018

Nëntor 2018 - ÇMIMI P BR PUNLOSUESIN M B T MIREST T PUNMPSUESIT

2018

Nëntor 2018 - Sinocare investoi D-infermiere për të ndërtuar një spital në internet

2018

Qershor 2018 - Teknologjia inteligjente e prodhimit të Sinocare ka marrë mbështetjen e fondit special kombëtar.

2018

Jan. 2018 - Sinocare ka përfunduar ristrukturimin e aseteve, PTS është bërë filiali ynë në pronësi të plotë.

2017

Tetor 2017 - Tetor 2017 Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjak Gold AQ ka marrë leje US FDA 510 (K)

2016

Korrik 2016 - Diagnostifikimi i PTS-së i fituar

2016

Janar 2016 - Fitoi Nipro diagnostikuese Inc. (tani riemëruar si Trividia Health Inc.), duke arritur në korporatën ndërkombëtare ndërkombëtare të Monitorimit të Glukozës në Gjak

2015

Gusht 2015-- Marka tregtare "Sannuo" është njohur si një markë e njohur në Kinë.

2013

Tetor 2013 - Fabrika e Prodhimit të Biocensor të Sinocare hyri në shërbim

2013

Shtator 2013 - Telefoni celular BGM mori certifikatën e regjistrimit të CFDA, arriti një hap përpara në shërbimet duke vendosur modelin e "Monitorimit-Vlerësimit-Ndërhyrjes", duke hyrë në industrinë e shëndetësisë

2012

Mars 2012 - Renditur në SZSE (Bursa Shenzhen)

2008

Mars 2008 - Miratuar nga NDRC (Komisioni Kombëtar i Zhvillimit dhe Reformës) si "Projekti i Modelit të Inxhinierisë Biomjekësore"

2007

Dhjetor 2007-- Përfshihet në Kornizën e Bashkëpunimit Bioteknologji Kinë-Kubë, duke hyrë në tregun e Amerikës Latine.

2007

Shkurt 2007 - Kaluar Certifikata ISO13485 dhe CE

2004

Korrik 2004 - Sistemi i Monitorimit të Glukozës në Gjak Sinocare mori Certifikatën e Regjistrimit të Pajisjeve Mjekësore

2003

Nëntor 2003 - Shpërblyer me Fondin Kombëtar të Mbështetjes së Inovacionit