EN
Të gjitha kategoritë
EN

Seritë Monitoruese multifunksionale

Palmlab SLX 120/121

FAST Rapid throughput: Glu – 5s; Lipid – 100s
USER FRIENDLY: operacion i lehtë
DATA MANAGEMENT: USB online printing and bluetooth data transmission

Përmbledhje

Glukoza e gjakut AQ UG e sigurt dhe sistemi i monitorimit të acidit urik është dizajnuar për matjen sasiore të glukozës dhe acidit urik në mostrat e gjakut të plotë kapilar të freskët dhe në mostrat venoze të gjakut të plotë. Sistemi i Monitorimit të Glukozës në gjak AQ UG të UGJ dhe Acidit Uric është vetëm për përdorim jashtë trupit (përdorimi diagnostik in vitro) për vetë-testim dhe përdorim profesional si një ndihmë në menaxhimin e diabetit dhe hipururicemisë (HUA).

Specifikim
Funksioni i provës Glukoza e Gjakut Acidi urik
Metoda e provës FAD-GDH Derivati ​​i oksiduar i ferocenit
Lloji i mostrës Gjaku i tërë kapilar periferik / gjaku i plotë venoz Gjaku i tërë kapilar periferik / gjaku i plotë venoz
Mostra e gjakut
0.6μl 3μl
Gama e provës 20-600mg / dL
(1.1-33.3mmol / L)
3.0-20.0mg / dL
(181-1188 μmol / L
Koha e provës 5s 25s
kujtim 500 përcakton 100 përcakton
Vlefshmëria e shiritit Muaj 24 Muaj 17
Evaluation Vlerësimi i performancës së përdoruesit të glukozës në gjak:
Rezultatet për përqendrimet e glukozës <100 mg / dL (<5.55 mmol / l)
Brenda 5mg / dL
(brenda 0.28 mmol / l)
Brenda 10mg / dL
(brenda 0.56 mmol / l)
Brenda 15mg / dL
(brenda 0.83 mmol / l)
50% (14 / 28) 85.71% (24/28) 100% (28/28)
Rezultatet për përqendrimet e glukozës ≥ 100 mg / dL (.5.55 mmol / l)
Brenda 5%
Brenda 10%
Brenda 15%
55.56% (40 / 72) 90.28% (65 / 72) 97.22% (70 / 72)
Evaluation Vlerësimi i performancës së përdoruesit të acidit urik:
Rezultatet për përqendrimet e acidit urik <297μmol / L (5.0 mg / dL)
Brenda .14.9 XNUMXμmol / L
(Brenda ± 0.3 mg / dL)
Brenda .29.7 XNUMXμmol / L
(Brenda ± 0.5 mg / dL)
Brenda .59.4 XNUMXμmol / L
(Brenda ± 1.0 mg / dL)
40.0% (6 / 15) 60.0% (9/15) 100% (15/15)
Rezultatet për përqendrimet e acidit urik≥ 297μmol / L (5.0 mg / dL)
Brenda 5%
57.6% (49 / 85)
Brenda 10%
94.1% (80 / 85)
Brenda 15%
100% (85 / 85)

Na kontaktoni